Свалих 20кг с оцет

• 120 346
  • 599
  •   1
Отговори
# 330
Чаят не е точно за отслабване,а за регулиране обмяната на веществата

# 331
Чаят не е точно за отслабване,а за регулиране обмяната на веществата
Много благодаря за съвета.Наистина искам да започна да свалям, защото вече съм 15 кг над нормата си.И аз ще оставя оцета за след края на кърменето,но трябва да започна с нещо.Въпреки, че се ограничавам до някъде продължавам да качвам(податлива съм на дебелеене).Ще те помоля за повече информация за зеления чай.
Ако тук не е мястото да го обсъждаме казвай в кой форум да се пренасоча докато дойде времето за оцета  Simple Smile за да не обидим киселячките(между другото много готино сте го измислили)

# 332
Славче , за съжаление не ям всичко! Спазвам ниско-въглехидратна диета и хляб и тестено не съм яла поне от три месеца, както и сладко! Но с него имам тук-таме прегрешения!

# 333
# 334
        Мацки  аз   сега  на  пълен  тумбак  ,   съм  готова  на  всякакви  диетични  подвизи newsm44
 Реших ,   че  след  като  виенето  срещу  луната  не    помогна  на   ,,  патологичната  ми  лакомия ,,  Embarassed Embarassed Embarassed
крайно  време е  да  взема  крути  мерки.....

Обещавам  от  утре  да  започна  редовно  да  лоча оцет ,  и  дано  не  ми  се  възпалят  хемороидите smile3507

# 335
        Мацки  аз   сега  на  пълен  тумбак  ,   съм  готова  на  всякакви  диетични  подвизи newsm44
 Реших ,   че  след  като  виенето  срещу  луната  не    помогна  на   ,,  патологичната  ми  лакомия ,,  Embarassed Embarassed Embarassed
крайно  време е  да  взема  крути  мерки.....

Обещавам  от  утре  да  започна  редовно  да  лоча оцет ,  и  дано  не  ми  се  възпалят  хемороидите smile3507
Селениа дай данни впечатлена съм от твоето изкуство,,,моите нокти са адски подходящи....чакам отговор!

# 336
Момичета-оцетелинки, бъдещи адреналинки, аз днес си дадох почивка  Sad
Снощи направих ужасна гастритна криза, не вярвах, че ще усъмна, беше кошмар  Cry
Не съм сигурна, че е от оцета, но за всеки случай си дадох почивка, дано е било от това, че вчера цял ден от мотане по улиците не ми остана време да ям и бях на конска диета - цялата дажба за деня я изядох наведнъж вечерта  Embarassed
 Praynig
А на чудещите се майки-кърмачки - момичета, моето бебче няма нищо против 2с.л. оцет , а чая не е ли по-опасен заради разните му танини-манини, не му разбирам, но някъде бях чела, че много трябва да се внимава какъв чай и билки приема кърмачката и затова не смея и лайка да си направя  newsm78

# 337
Момичета-оцетелинки, бъдещи адреналинки, аз днес си дадох почивка  Sad
Снощи направих ужасна гастритна криза, не вярвах, че ще усъмна, беше кошмар  Cry
Не съм сигурна, че е от оцета, но за всеки случай си дадох почивка, дано е било от това, че вчера цял ден от мотане по улиците не ми остана време да ям и бях на конска диета - цялата дажба за деня я изядох наведнъж вечерта  Embarassed
 Praynig
А на чудещите се майки-кърмачки - момичета, моето бебче няма нищо против 2с.л. оцет , а чая не е ли по-опасен заради разните му танини-манини, не му разбирам, но някъде бях чела, че много трябва да се внимава какъв чай и билки приема кърмачката и затова не смея и лайка да си направя  newsm78
Ако не си яла цял ден е напълно възможно да е от оцета,,,затова си хапвайте!!!!!

# 338
Добро утро оцетанки! Гаврътнах и аз дозичката! Караме напред и чакаме резултати!

Лек и режимен ден!

# 339
Айде КИСЕЛЯЧКИ -нов ден - нов късмет!Лек и безгастритен ден!!!
 Sick Sick Sick

# 340
  • в резерват
Засега не се оплаквам и всичко ми е наред след сутрешната "доза". И аз да призова - хапвайте си и не гладувайте.

# 341
То това му е хубавото -ядеш и отслабваш!!! Sick Sick Sick

# 342
Някой отслабнал ли е? Откакто е почнал с оцета?  bouquet

# 343
Има ли значение колко е водата,защото аз пия 1 чаена чаша.Първия ден/днес е 3-ти/си налях една водна чаша,но ми дойде малко множко като количество за на гладно Mr. Green.Затова си я редуцирах  LaughingНадявам се да е без значение.

# 344
Добро утро, КИСЕЛЯЧКИ   bouquet
Току що си гаврътнах питиенцето и сега ще се насладяна чашка кафенце и вкусна зкусчица  Mr. Green
Лек ден от мен   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт