Свалих 20кг с оцет

• 120 345
  • 599
  •   1
Отговори
# 345
Има ли значение колко е водата,защото аз пия 1 чаена чаша.Първия ден/днес е 3-ти/си налях една водна чаша,но ми дойде малко множко като количество за на гладно Mr. Green.Затова си я редуцирах  LaughingНадявам се да е без значение.
водата не е проблем може и по-малко важно  е оцета 2 + 1 мед.
Момичета вижте се в огледалото ИМА РАЗЛИКА!!!!!!

# 346
Има ли значение колко е водата,защото аз пия 1 чаена чаша.
И аз пия по толкова   Peace
Момичета вижте се в огледалото ИМА РАЗЛИКА!!!!!!
Има има  Mr. Green
Утре ми е трета седмица, откакто членувам в клуба на КИСЕЛЯЧКИТЕ и ще  докладвам и какво казва кантара  Hug

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 10:10 от Eui

# 347
Знам,че всичко е индивидуално,но кога горе-долу трябва да започне да действа оцета?Имам да свалям около 7 кг.като начало EmbarassedДали ще преборя половината/поне/до Нова година?

# 348
Бутилка и половина мила ,, при всеки е различно ,,имай вяра и не спирай! Постоянство му е майката!!!
 Sick Sick Sick

# 349
Аз вече привършвам първата бутилка. От 3 дни съм на зелева диета(не я спазвам строго) и до сега съм свалила то4но -2кг, но мъжът ми казва 4е ве4е се забелязва. Явно се свалят см пове4е от кг,което е мн по добре,но аз не съм се мерила преди това и не мога да дам то4ни мерки в см.
  След като сме запо4нали ше успеем   bouquet

# 350
Mислех и днес да пропусна (пусти страх от тази силна болка, а и хапчета за обезболяване не пия заради кърменето) но като ви чета сега и си мисля "кантар, дънки и душа не ми дават да пропусна още един ден" . . . пък каквото сабя (гастрит) покаже.  Hug
 това го писах сутринта и виждам сега, че е неизпратено, та пращам го да знаете, че пак съм с вас
  bouquet

# 351
Момичета и аз си го пия редовно,ама все към обяд ,че тогава ставам  Embarassed.Нали не е проблем,все пак е на гладно.Още съм първите дни и не се тегля,знам че трябва повече време.Ама май ще почвам и зелевата супа да сваля някое и друго килце.Но ощета ще си го продължавам.
Успех на всички и много минусчета. Grinning

# 352
Аз вече привършвам първата бутилка. От 3 дни съм на зелева диета(не я спазвам строго) и до сега съм свалила то4но -2кг, но мъжът ми казва 4е ве4е се забелязва. Явно се свалят см пове4е от кг,което е мн по добре,но аз не съм се мерила преди това и не мога да дам то4ни мерки в см.
  След като сме запо4нали ше успеем   bouquet

За колко време я привърши? newsm78

# 353
И аз днес отново започнах, но смятам този път да съм по-сериозна и да ги разкарам най-накрая 2-та кг Peace

Успех на всички  Hug

# 354
  • София
Момичета,и аз да ви попитам нещо.Разбрах,че оцета,който се продава не е 100%-чист.Има някакъв минимален процент киселина в него.Вие знаете ли колко процента трябва да бъде тя,за да има по-голям ефект???Моят оцет е с едва 5% киселинност и почти не му усещам вкуса с тая голяма лъжица мед.Дори ми е приятно да го пия,но май,май ефекта е нулев.Моля помагайте ме.Въпроса ми е специално отправен към jorjagi.Благодаря предварително за отговорите  bouquet

# 355
Момичета,и аз да ви попитам нещо.Разбрах,че оцета,който се продава не е 100%-чист.Има някакъв минимален процент киселина в него.Вие знаете ли колко процента трябва да бъде тя,за да има по-голям ефект???Моят оцет е с едва 5% киселинност и почти не му усещам вкуса с тая голяма лъжица мед.Дори ми е приятно да го пия,но май,май ефекта е нулев.Моля помагайте ме.Въпроса ми е специално отправен към jorjagi.Благодаря предварително за отговорите  bouquet

А ти какъв си купила?

# 356
за бутилката с оцета не си спомням колко време ми отне, нo e обикновен ябълков от магазина 5%.

# 357
Киселинността е добра. Вие направо оцетна киселина ли искате да пиете? Моят е 6 градуса, но не ми хареса тази напитка. Позлвам си го за салатки.  Mr. Green

# 358
за бутилката с оцета не си спомням колко време ми отне, нo e обикновен ябълков от магазина 5%.
мОЯТ Е 6 ПРОЦЕНТА И СИ ГО УСЕЩАМ МНОГО ДОБРЕ,,2 ЛЪЖИЦИ НЕ СА МАЛКО .А КОЛКОТО ДО БУТИЛКАТА ЗА КОЛКО ВРЕМЕ СВЪРШВА ,---ОТ КАК САМ ПОЧНАЛА ТЕМАТА НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ИЗПИЕ ЦЯЛА БУТИЛКА, ДОРИ ПОЛОВИН Е МНОГО!(ЕСТЕСТВЕНО АКО НЕ СИ ГО ИЗПОЛЗВАТЕ И ЗА ДРУГО)

# 359
Здравейте! Да се отчета - продължавам с напитката! Мисля, че съм изпила една трета от бутилката за около две седмици, или малко повече дни!

Общи условия

Активация на акаунт