Свалих 20кг с оцет

• 120 180
  • 599
  •   1
Отговори
# 525
нямам нищо против авторката нито против оцета
успех на всички и много zдраве ви zелая,но това е zенски форум то това е гнеzдото на осите.....
а си каzал нещо а те zаркъсали веднага  #2gunfire

Joy Joy Joy

# 526
Цитат
нямам нищо против авторката нито против оцета
успех на всички и много zдраве ви zелая,но това е zенски форум то това е гнеzдото на осите.....
а си каzал нещо а те zаркъсали веднага  #2gunfire
съгласна съм.
Жалко,4е нямам снимки от младежките  Grinningси години тук при мен ина4е самата аз щях да ви покажа разлика. Все пак да се надявам,4е и това ще стане скоро време Wink. Аз съм убедена в действието и си пия,а който не е, нека само да 4ете. Моми4ето доброволно показа снимки. Кое е преди и кое след това си е нейна работа. Една пти4ка пролет не прави. Сега когато вси4ки отслабнем и запо4нем да побликуваме снимки,ехеее оцета ще стане дефицитна стока  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 527
Знаете ли кавo ще ви кажа,,понякой път мъжа ми чете с мен и се чуди  защо сам се запънала да казвам на хората как да отслабнат без мъчение! Като се замисля той прав ще излезе!Хорската злоба граници няма!Логично погледнато ако втората снимка е правена преди първата , както твърдят някои мили дами или пък ,,на мади години,,то това означава , че на млади години сам с увиснал пъп и стрии и сам си скрила долната част на корема , защото там са ми белезите от операциите и лапарото , Ако милите дами бяха чели повече по форума , как обяснявам за това нямаше да се чудят какво да пишат тук ,. аз се заинатих да свалям , защото доктора ми каза , че на тоя корем лапро тридно се прави, нищо , че после последваха безброй разрези!Мисля да махна снимнките и да приключа въпроса !Които ме познава -знае как сам отслабнала и само това ме вълнува!На всички успех в борбата с килограмите!

# 528
  • София
Добру тру  wavey

Пийнах си дозата и вече второ кафе жмугам.

Та много весело станало в нашата тема,
а сега пък е мой ред да се посмея  Laughing
сутринта като си закопчавах дънките
установих, че колана ми вече го закопчавам
не на втората дупка, а на третатаааааааа  newsm44

# 529
Пробвах с оцета и издържах само 4 дни.....много ми се гади, като никога досега. Дори по време на двете си бременности не съм повръщала, ама тоя оцет...... Confused Sick

# 530
Не отричам ефекта на оцета, както не го и потвърждавам, просто, защото не съм пробвала.
Моят мозък ми говори, че не може да отслабнеш с 20кг ако плюскаш и пиеш по една лъжица оцет. Може и да не съм права.
Иначе смятам измамата със снимките за очевадна.

# 531
  food010  food010  food010  food010  food010  food010
наздраве  Grinning

# 532
Девойки, живеем в демократична държава и всеки има право на собствено мнение и виждане! Който не вярва да не пие елексирчето!

Дори и някой да ме е преметнал, не го взимам присърце!

Просто бъдете малко над нещата!
Лека вечер, мили приятелки!

демокрация може да има единствено и само в интелигентно общество !  Laughing
а относно оцета ... да , наистина помага ... само че израза "ям всичко" при различните дами означава различни неща ! Laughing Sunglasses; а за движението... то е задължително, не просто да, за да отслабваш, а за да си здрав   bouquet Simple Smile

# 533
  food010  food010  food010  food010  food010  food010
наздраве  Grinning
наздраве и  от мен Tinaina  food010  food010  food010 Днес ми е третия ден!
Дудинка кажи ми ти от колко време го пиеш оцетчето че вече имаш резултат - стана ли месец?

# 534
Дудинка кажи ми ти от колко време го пиеш оцетчето че вече имаш резултат - стана ли месец?
Аз исках същото да те попитам  newsm78

# 535
  • София
Вече не си водя статистика на дните, ще се върна назад в темата
и ще пиша точно. Иначе половин бутилка съм присушила до тук  Mr. Green
Пия само сутрин в комбинация с чай, какъвто дойде - черен, билков и медец.
Не се меря на кантара, но на обиколки има резултат.
Ще се претегля на края на първата бутилка.
Аз принципно имам малко да свалям, а колкото са по.малко кг. по трудно се свалят.

# 536
Вече сто пъти предъфкахме момента на яденето, никъде не съм писала да плюскате , а да си хапвате , каквото си хапвате по принцип, не да се тъпчете!Има и друг основен фактор- наследствения!При мен пълнеенето се дължи на странични фактори.Нормалните мерки на талята ми са 62 , а на ханша 96, и в талята никога не съм достигала по-големи мерки от 80, Ако структурата ви е с паласки около корема е много вероятно да отслабнете само в ханша и бедрата!Не спортувам , но не пропускам възможност за секс с мъжа ми!

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 11:36 от jorjagi

# 537
  • София
От 23 октомври  Peace

# 538
  • в резерват
Продължавам с оцета. Вече виждам и други с резултати, поздравления за Дудинка.   bouquet
Хубав ден ви желая.

# 539
Здравейте милички.Аман вече с тия снимки и глупости.Не ми пука дали са истински или не.На мене не ми пречи да си го пия всеки ден.Имам 5кг да сваля и ще пробвам.Стискам палци на всички и се надявам всички много СКОРО да  започнем да се хвалим. Hug

Общи условия

Активация на акаунт