Къде в Пловдив???

• 35 014
  • 232
  •   1
Отговори
# 165
  • Под тепетата
Момичета,предложете ми къде за 30-ти рожден ден-моя.Предпочитам кръчма с музика и т.н. и по специално отзиви за Тарикати.Ако имате мнение кажете моля. newsm17

# 166
 Peace"Веселото село" Hug-Голям лудник е обаче много атрактивно поднасят поздравите към рожденниците  bouquet

Момичета, много спешно ми трябват строго официални обувки, черни!

Като ти трябва нещо за самия случай само ти препоръчвам ето тук-все нещо може да си харесаш Hughttp://www.prodavalnik.com/ppc/showcat.php?cat=46&stype=1&am … at=46&ppuser=

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 10:42 от teo_711

# 167
  • София
 PeaceАбсолютно за "Весело село"! Няма нищо общо с тази селска кръчка Тарикати, в която само чалгии пускат. Който сме завели във Весело село е останал очарован. Само че по-навреме резервация ти трябва, винаги е пълно!

Благодаря момичета за съветите, продължавам търсенето!

# 168
За обувки може да намериш хубави точно такива в търговския център на Сани Тракия,майка ми наскоро си взе от там едни за 40 лева намалени от 64лева много готини Peace

# 169
  • София
За обувки може да намериш хубави точно такива в търговския център на Сани Тракия,майка ми наскоро си взе от там едни за 40 лева намалени от 64лева много готини Peace
Благодаря, точно от там си взех преди малко едни за 35лв. Изкуствена кожа, с каишка около глезена, отворени са за сезона, обаче нямам повече време. Каквито, такива! Grinning

# 170
Здравейте, маменца.  Simple Smile
Много моля ако някой знае от къде да си купя халки за слинг в Пловдив, heeeelp !  newsm78  smile3511 newsm17
Благодаря предварително. Hug

# 171
Провери ли в магазини за платове,копчета и други такива?Виж там мисля,че ще има!

# 172
Аз халки за слинг си купих точно от магазин за прежди/отсрани на гимназия "Иван Вазов",улицата от Събота пазара която отива към прелеза на Сточна гара/-бяха по 40стотинки мисля/и излязоха доста здрави.....

# 173
Аз такива халики сьм виждала в Мистьр Гоблен на спирката на понеделник пазара.

# 174
  • Пловдив
Знаете ли дали има в Пловдив клуб по спортна гимнастика за деца? Много искам да запиша детето да тренира,но дали изобщо има къде.

# 175
Момичета, на помощ пак с безценни съвети  Hug

Къде има магазин с корделки, панделки и подобни?

Благодаря предварително   bouquet

# 176
  • Майничка
Зависи в кой район си.
Около "Евмолпия" има точно срещу търговския център, в който е пицария "Кастело" - в блока със стълбичките.
В центъра има на "Опълченска", с/у "Адиса". До пешеходния мост, в старата Окръжна болница (с/у бизнес-център "Пловдив") също има и то доста голям магазин (работи и като склад).
В Кършиака има с/у входа на пощата, която е до църквата "Св.Иван Рилски".
Срещала съм и в други райони, но там не се наемам да обяснявам. 

# 177
 PeaceМомичета искам помощ-знам че повечето сте мами на "малчовци" но моя е 12 годишен и искам да намеря школа по математика,която да не е само за 7-класници  иканд.студенти/Хармония и Пройнов са такива/
Бях чула че в някои у-ща има/в нашето не/Попадам само на обяви на частни учители но техните тарифи са ми непосилни Sick

# 178
  • Майничка
Не зная дали няма в бившия център за ТНТМ - на "6-ти септември", малко след семинарията и автосалоните, сега не си спомням как се казва, но пак е общински и организират най-различни курсове.

# 179
И аз да попитам,тъй като нямам много време за обиколки по магазините,дали знаете къде има детски роклички с дълъг ръкав,най-малкия размер,не сукманчета,че досега гледах в три магазина в квартала, все сукманчета ми предлагат,то момиченцето е по-скоро бебе почти на 10месеца.А съм виждала и  по-малки облечени в красиви,сладки роклички.Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт