Отговори
# 210
  • София, център
ketito   Браво, много сте бързи вие!!! Дано всичко да е като по вода!!! А наистина защо цели 2 седмици, аз чаках една седмица ( мисля ) след закъснението и готово! Верно вагинална ехография ама не чакаш!!!

Ей хареса ми този клуб Приказка, поне на снимките де... чакам отзиви ако някой наистина отиде и види... Laughing

И аз това исках да питам "Какво е това Джъмбо"?

# 211
Стига бе, не ги ли знаете гръцките детски хипермаркети Джъмбо? Има един на входа на Кавала и още един на входа на Солун. Огромни са има освен играчки и всичко друго за бебета и деца - в огромни количества и разнообразие и доста евтини. На Алис 3/4 от дрехите и играчките са оттам. Мислех, че съм ви казала  LaughingПредставете си примерно Метро и вътре само детски стоки - колички, дрехи, шишета, биберони, играчки, легла, бански, пързалки, къщи, цвъкни всякакви  CrazyНаправо се самонавих току що  да направим една разходка дотам.

# 212
Ааааа сетих се за тях че съм ги виждала в Гърция, но все не съм влизала.  Аз си мислех че е някакъв магазин в БГто

# 213
daizy,точно в тази графа влизаме rest of the world т.е 35 паунда за доставката.Аз си харесах едно колело за Юджи  Laughing но ако мъжа ми си пътува преди празниците ще му кажа да му вземе,обаче като се замисля едвали ще се навие да го мъкне от там  Rolling Eyes
Иначе идеята ти за тези хипермаркети никак не е лоша  Grinning хем ще си направите екскурзийка  Wink
ketito,страхотна новина  Hug дано и лекаря потвърди резултата! Grinning

# 214
  • София
Утре по принцип  трябва да ми дойде, а гинеколожката каза 14 дни след закъснението  newsm78
Като бях бременна с Денито ми казаха 10 дни след закъснението  newsm78
А иначе , аз и утре бих отишла Joy Много съм нетърпелива ooooh! Първият тест си го направих 7-мия ден  hahaha

А за сайтовете, аз съм толкова навита /тихо да не чуе мъжа ми  Mr. Green/ Че ,ако почна да поръчвам, ще прекаля със сигурност Peace Mr. Green

Дейзи много е красива къщичката Peace Аз като малка имах такива дървени мебели, без къща, но легълце люлка за бебе, гардеробче, маса, столчета,  абе всичко Grinning Това е един от най- хубавите ми подаръци. Heart Eyes Още го помня  Hug

# 215
ketito , СУПЕр страхотна новина  Hug много се радвам дано всичко да е наред  Peace

# 216
Нели, честито! пожелавам ти всичко да е наред и догодина да дундуркаме заедно бебчетата  Grinning
с вагинален ехограф би трябвало да се вижда вече  newsm78

Дейзи, само ни зарибяваш тука с разни играчки и магазини  Joy ако се организирате за екскурзийка и аз ще се присъединя, но нямам кола Sad

# 217
  • София
ААААААА, и аз искам на пазарска разходка Mr. Green Обаче по намаленията newsm78 Кога са те newsm78 Бяха ми казали , но не се сещам Thinking

Много ви благодаря на всички Heart Eyes много сте мили  Hug

# 218
Ей, Кети страхотна новина, миличка....................добре дошла в отбора

Аз съм навита също на пазар до Гърция, хайде да се организираме и да отидем заедно -какво ще кажете?Хем ще разтоварим цял ден, хем пътя няма да го усетим от приказки.Моята кола е супер удобна за път и е с огромен багажник

Тоя моя син е голям шемет, започнах да се разтягам пред компа преди малко , поглеждам към него и го гледам как ме копира едно към едно, повдига се на пръсти, вдига ръчички и т.н. голям бонбон

# 219
Кети,честито!
Аз вече сьм в очакване да стана леля,най-кьсно до 26 ще имаме още едно бебе в родата. Много ми се гушка мьничко бебенце,ама колкото повече време минава,толкова повече ми се изпарява мерака и ме хваща шубето Embarassed

# 220
Ей, Кети, ЧЕСТИТО!!!  Hug Дано и докито потвърди хубавата новина и всичко да е ОК  Grinning

Мами, и аз, и аз искам пазар в Гърция  Laughing Ние май трябва ад си ангажираме автобус  Laughing Само дето картата ще ми е готова след 3 седимици. Едва ли ще ми приемат българската дебитна карта.

# 221
Честито, Кети! Много се радвам. Едва ли има грешка, сигурна съм, че докторът ще потвърди и че всичко
е е наред през всичките 9 месеца  Heart Eyes

# 222
Дейзи, този гръцки магазин дали има сайт да разгледаме малко  Grinning

# 223
Най-после успях да кача снимките от РД на Галито и да ви се покажем:)))http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187703

# 224
Кети много се радвам за теб,4естито Hug
Ели много са ти хубави де4ицата Heart Eyes
Оба4е от партито в клуба разпознах вси4ки де4ица Laughing,мнооогооооо са сладки вси4ки,разгледах ги снимките наколко пъти,направо не мога да им се нагледам,направо като извадени от списание Heart Eyes
Кремена ти нали беш? много навита по едно време какво стана #Crazyотказахте ли се от опитите newsm78
А цените на игра4ките в България продължават да ме изумяват #Crazy
Успешна седмица на вси4ки Hug

Общи условия

Активация на акаунт