Отговори
# 285
Дейзи Heart Eyesстискам палци да минава бързо вируса Praynigи големи поздравления за организацията-страшна си  bouquet
а за представлението също ми допада идеята-нещо Коледно ли ще е-там колко дечица могат да седнат да гледат newsm78
иначе за дата нямам претенции,само да не е 8ми
за подаръците-по добре според мен да им ги даде Дядо Коледа от чувалчето си вместо да ги натрупаме накуп newsm78
мисля,ще е добре да вземем нещо символично -еднакво за всички,но цветно опаковано а за вкъщи да оставим големите неща
а какво ще кажете да наемем и проф.фотограф newsm78и после да ни качи снимките на диск  newsm78

Ади Heart Eyes голяма гадост това, съчувствам ви,ужас Shocked
че и за плъха ми дожаля,горкия Confused
на нас на вилата веднъж се появи полска мишка ,татко я хвана в капан без да я наранява и после я пусна да си живее край реката
но си е гнусничко

Беа Heart Eyes аз не отварям никъде снимките newsm78

Деси Heart Eyes кви са тия колеги"шегаджии" в пубертата ли са newsm78аз щях да побъркам

Джеси Heart Eyes акак се проявяват на Петето алергиите

аз мед още не съм давала
за следобедна закуска отново яде сандвич с шунка ,плодове (грозде)или откарва само на кърма

милички най сетне свалихме гипса на Бобко
беше голям рев пак
с мъж ми отново сгафихме  Embarassed,като отидохме до Пирогов(щото снимката бе на компютъра им и не рискувахме с др.болница)
и отидохме сутринта обаче се оказа,че контр.прегледи са само следобед и то ни е написано на бележката ама кой да гледа и следобед пак разкарвахме малчо
много сме виновни пред него,щото пак едно излишно ходене до болницата ,където той се страхува
а как рева, като му срязаха гипса-много му се събра а и е страхливичък

мед не съм давала

# 286
Копирам офертата, която далеч не е толкова подробна, колкото обещаха с изключение на менюто:

Коледна оферта

Прoграма -" Куклен театър "-" Изгубените подаръци на Дядо Коледа " разказани от Снежанка, не без помощта на Добрият старец, който ще зарадва всички деца с индивидуални подаръци!Дядо коледа който ще поднесе подарък на всяко дете от нас (еднакъв за всички),наема на залата,две какички,детско меню-(три мини клуба + сок),се пада по 18 лв на дете.

За родителите:Кетъринг:

Панирани сиренца и кашкавалчета- 1кг -24лв
Панирани пилешки хапки в корнфлейкс с пикантен сос 1кг-25.5лв
Панирани пилешки хапки в сусам-1кг-25.5лв
Пилешки хапки в бекон 1кг-24.5лв
Мариновани пилешки карета 1кг-20лв
Топени сиренца панирано в кокос 1кг-23лв
Тарталети с мус от френски серена-1бр.-1.10лв.
Тарталети с пушена пастърва 1бр- 1.20лв.
Тарталети с моцарела и чери доматче-1бр.-1.20лв
Картофени кюфтета-1кг- 12лв
Спаначени кюфтета- 1кг-15лв
Мини клуб сандвичи-1бр-0.90лв.
Мини бутер банички-1бр-0.70лв
Вълчо плато(местни мезета)-1кг- 18лв
Кюфтета по цариградски (1кг)-18лв
Плато френски серена-28лв
Плато Български сирена-13лв
Панделки със сусам-1кг-11.5лв
Мини еклерчета(солени и сладки)1бр-0.80лв
Хапки по избор френски сирена 1бр-1.10лв,шунка и кашкавал 1бр- 0.55лв,луканка и зелена салата 1бр-0.95лв,краве сирене и чери домат 1бр.-0.65лв,шунка и маслинка 1бр.- 0.80лв,
Мус от гъши дроб (1бр)- 0.80лв,пушена сьомга и каперси – 1бр.-1.15лв
Шопска салата-1кг-13лв
Овчарска салата-1кг-14лв
Зелена салата-1кг-12лв
Салата домати и краставици 1кг-11.5лв
Петифури-1.00лв
Ако имате желание което не е описано в менюто ни то също може да бъде изпълнено.
Ако имате желание което не е описано в менюто ни то също може да бъде изпълнено.

Може да има и коледна торта, ако желаете.

Предлагаме и допълнителна ускраса от балони,обикновенните балони са на цена-0.35лв и – 0.50ст(зависимост от балона), балони с хелий – 1бр.-1.50лв(чрез тях може да се направи много красива украса в самият клуб).Има възможност за различни украси,арки,мрежа с балони падаща от тавана,цветя от балони и тн.
Клубът предлага и професионално видео-70лв и фото заснемане-50лв.
Предлагаме специални комплекчета като подарък за всяко дете.Комплекчето се сътои от шапка,свирка и домино цена-1.50лв.

# 287
  • София, център
Аз за датата нямам проблем като кетито, така че другите да казват!!!

Лично аз смятам, че много време за ядене няма, но нека да има все пак ( за нас )... нещо дребно за бързо хапване като хапки...

За децата щом има детско меню - супер... и така...

# 288
аз също няма да ходя на 15ти на работа, най-добре ако има мама, която ще ходи да си каже бързо  Laughing

аз мисля като Адиланд, че едва ли ще имаме време за кой знае какво ядене, всеки път висиме при децата, независимо от какичките; може да поръчаме хапки сандвичи и нещо сладко. Тия цени са си доста високи , една хапка близо левче, ама явно все по-скъпо ще става.

аз също от два месеца давам по малко мед с чай или мляко, а и прясно мляко давам най-редовно, майонеза в чист вид не съм давала, но един път изяде няколко хапки руска салата

За следобедна закуска давам плодове и после кремче или мляко с ориз, с грис, с овесени ядки, с бисквити, козуначена кифличка, печена тиква, сега и печени ябълки ще правя..а и жито смятам да пробвам

май и ние с мъжа ми се разболяваме, дано опазим Писи.
На всички болнички бързо оздравяване!

# 289
И на мен ми се струва, че хапките за възрастни са излишни /копирах офертата както са ми я дали просто/. И другото - този комплект за деца - 3 тост сандвича плюс сок, пак ми се вижда много, на снимките бяха показани бая големи сандвичи. Аз предлагам да поръчаме 1-2 плата с хапки за децата, колкото да се залъгват с нещо, и тогава мисля цената ще спадне. Това с кукления театър не ме грабва нещо, малки са още, а и заличката е малка и мрачна, не ми се вярва да седят и да гледат. Аз предлагам следното / и ако сте съгласни да пратя на девойката запитване за директна оферта, а не да ме разиграва с менюта/. Та да искаме наем на зала за Х на брой деца, две плата с хапки, отборът на  Дядо Коледа със Снежанка и джудже, които да раздават подаръци, купени предварително от нас за определена сума. Какво ще кажете и давайте да се броим колко народ ще сме? И пак да кажа, ако някой има друго предложение да казва.

А да, силно се надявам че няма да се самопрецакам с тази дата 15-ти, че пак имам едни надежди, ама няма да ви казвам нищо засега, само ако стане  Laughing

# 290
Дейзи, аз съм абсолютно ЗА твоето предложение по всички точки  Peace Маги със сигурност няма да седне на гледа куклен театър  Laughing

# 291
Teddie  bouquet Честит Рожден Ден  bouquet-много,много здраве,щастие и усмивки  bouquet
  bouquet  bouquet  bouquet
за партито  Sunglasses
и аз мисля,че хапки за възрастни са излишни ,не си представям да можем да седнем с нашите диваци #Crazy
за хапки за децата и примерно малко пържени картофки да се залъгват съм съгласна-все пак е към обед партито,да не изгладнеят newsm78
за театър аз съм ЗА-мисля,че ще им е интересно,стига да има място да седнем с тях
също ми се ще и проф.фотограф newsm78
украсата с балони ми се вижда излишна
комплектчето ,което предлагат-шапка,свирка и домино ми се струва не подходящ подарък,по добре ние да решим нещо

освен Тасинка да пусне анкета с Да и Не по всички въпроси newsm78

# 292
Като гледам датата е 15-16.12, няма смисъл да давам своето мнение, т.като няма да сме тук. Sad Иначе идеята ти Дейзи е добра Peace За театъра, не се знае какъв ще е ефекта от толкова малки зрители на едно място Rolling Eyes
Дани, пазете се, че много лошо с тия вируси. Аз нещо влязох в серия, да видим къде ще й дойде края. Сега съм с някаква кашлица. Добре е, че засега Катерина не прихваща от мен нищо Praynig
Беа, много е порастнала Сара. Позволих си да разгледам и другите ти снимки- невероятни са  bouquet

Teddie, честит рожден ден!  bouquet  bouquet  bouquet

# 293
е Лили  Heart Eyesнедей така,щом не можеш да измислим друга дата

# 294
  • In the jungle out there..
Аз също не мога на 15-16 Sad

# 295
Честит Рожден Ден, Теди! Да си жива и здрава, и много щастлива!
За детското парти нямям претенции, само да не е на 8-9. Иначе и аз смятам, че Алекс няма да гледа куклен театър още и че нямаме нужда от меню за възрастни.
Чао засега.

# 296
Теди,Честит рожден ден!  bouquet

И аз съм съгласна с предложението на Дейзи!Единствено се чудя как ще се разберем за датата  Rolling Eyes За мен лично няма значение,но как да го измислим,че почти всички да успеят да дойдат  Thinking
Мила, Hug при Петя алергията се проявява с обрив по ръчичките\някой път по брадичката и тялото\ от известно време и с кашлица  Confused Примерно месеци нищо и няма и изведнъж започва и така...Пие антиалергични лекарства,като е в такава фаза..Много се чудя за тестуване  newsm78 но се въздържам,защото повечето лекари са против,за да не се отключат нови дразнители... Rolling Eyes
Ох....този постинг го пиша един час...Юджи само ми мрънка,нещо тези дни е много крив,явно от вируса и седенето в къщи  Whistling На всичкото отгоре чакаме гости след малко,а аз съм на никъде... ooooh! Един приятел на мъжа ми от Англия е в БГ и ще дойде да се видим и да ни запознае с приятелката си българка   Simple Smile

# 297
Какво да правим с тия дати, и на мен ми се ще всички да се съберем...ако пък искате да го оставим за януари  Thinking аз пак ще пратя запитване за интересуващите ни дати, може да съм пропуснала някой свободен час /имаше някакви за 16-ти от 18 вечерта май/, ама то пък мамите, които не могат да дойдат, не могат по цял ден, тъй че и да сменим часа файда няма, нищо аз все пак ще питам.

Мила, според мен, атракцията с Дядо Коледа и сие е достатъчна, а и момичето каза, че то е 80 минутна програма - театър, рисуване и още нещо имаше май, ще я питам пак, какво точно включваше, че вече забравих.

Ох, днеска много се угнетих от една ситуация, на която станахме свидетели. Ходихме с мъжа ми на пазар и седнахме да хапнем в Макдонълдс, на съседната маса един мъж вдигна скандал на жена си и я разплака. Много ме натъжи детенцето, което гледаше ту единия, ту другия с широко отворени и насълзени очи и не смееше да шукне, като приключи скандала отиде и се сгуши в бащата и го помоли да го целуне. Направо щях да ревна, отяде ми се и още ми горчи в устата от тая сценка. Заклех се никога да не се караме пред Али, слава богу отдавна не се е случвало, но понякога се караме на бъзик и се лигавиме, а тя милата застива и ни гледа, днес като гледах такава ситуация отстрани си представих и тя колко се плаши, защото надали разбира че не е сериозно. Дадох си сметка, въпреки че си го знам по принцип, но отдавна не се бях замисляла, колко са чувствителни децата, как дълбоко приемат нещата  Confused

# 298

Общи условия

Активация на акаунт