Отговори
# 270
bea,много е сладка Сара  Heart Eyes
Аз на Юджи почти всичко съм му давала да опитва  Laughing поне той няма алергий,че Петя от бебе си е алергична  Confused и още не знаем точно към кои храни  Rolling Eyes
daizy,а това клубче къде точно се намира? Laughing

# 271
Дейзи  Hug дано не е бронхит  Praynig Само като се сетя че сега почват вирусите и гриповете лошо ми става Sad
Браво за организацията - сега значи чакаме оферта от клубчето Simple Smile

Джеси,  Hug  клубчето се намира в Гео Милев, има карта в сайта им ето: http://prikazka.net/?cat=7

А за този магазин Джъмбо, намерих инфо че отварят първия магазин у нас до Коледа  Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=198801.msg5161183

Дано отворят до Коледа!

# 272
  • София, център
Здравейте,

Чакайте сега да ви разкажа моята одисея от оня ден!!!

Качил се е плъх в къщи!!! Нахалник!!!

Количката на бебето седи долу във входа ( съответно до вратата на мазето ) и я прибираме само вечер... И съм си я прибрала с "ЕКСТРА"!!!

Ужас... седя си аз в хола , бебето спи, абе нещо ми се стори че шумоли... ама гледаме с мъжа ми от 2 седмици един психарски сериял ( ох така ли се пише??? )... и си викам - нещо полудявам , струва ми се ....

После Иво се прибра ама и той чува нещо, уж провери тук там, огледахме се ...нищо няма. Седнахме да вечеряме, и с периферното зрение нещо видях като че ли, ама като се обърнах нищо няма... и след малко Иво скочи и вика - "Плъх е"... обръщам се, той нахалника го виждам "в скок" отива при количката на бебето ( седалката стои в хола ) и се скри някъде там... направо замръзнах от ужас!!! Иво на пръсти се изнесе от хола и пристига с една метла и лопата и го притисна към стената накрая и го умаломощи... Изхвърлихме го през балкона, още махаше с опашката в лопатата...Аууууууууу гадост!!!

И това не е нищо, прогризал сенника на количката... и като се сетих аз колко болести носят... и като почна едно чистене 2 дена... баща ми ми донесе от болницата ( той е лекар ) дезинфектант за ръце и инструменти... и като почна едно миене , бърсане, пране... ей не е било такова чистене Мария даже като се роди... Много ми дойде, сега всичко свети и малко от малко почвам да се освестявам... ползвам сенника от бебешкия кош, така че нямам проблем с количката... аз така я разколачих да я изпера, че махнах и тези части които пише да не се махат ( разших я цялата )... то не бе перални, после сушилни ( че в Германия лекар ми е казвал че най добрата дезинфекция за платове и дрехи е сушилнята... е понакъдрих малко изкуствената материя, ама ми дреме - поне знам че е чистичко сега... )

Та такива са моите последни новини и сега си оставям долу във входа само колелата  на количката, а седалката си я нося с мен в къщи...

Ей новината за Джъмбо е супер!

За следобедна закуска може извара с плод, много лесно, всеки ден може с различен плод... а изварата се прави за 10 минутки... Слагаш 1 литър мляко ( прясно ) да заври, като почне да ври слагаш една кофичка кисело мляко вътре и то моментално се пресича... бъркаш и държиш на огъня не много дълго, защото колкото повече седи толкова по - суха става изварата, тоест всеки сам ще си намери времето за което му харесва... егати вкусотията...

Колкото по - мазно е киселото мляко, толкова по мазна е изварата, но не бива да се прекалява... за децата не е добре...

Аз директно слагам плодовете и изварата в шейкъра и го смилам на еднородна консистенция!!! ( но може и на прченца ) Да ви е сладко!!!

Чао махам се че прекалих вече... Laughing

# 273
  • София
Ади ама това на Вси Светии ли ти се случи  Joy Joy Joy

Оф ,извинявай ама не мога да спра да се смея rotfImbo леле извинявай, представям си какво ти е било. Аз живея в къща и съм виждала доста в двора, ако знаеш как изхвърчам- като тапа на шампанско hahaha ако видя в къщи, ще избягам и може и детето да забравя Joy Joy Joy

# 274
  • София
Леле,Ади,ужас Shocked!!!Като живеех на квартира бях на 14-ия етаж и там на два пъти сме имали мишка(от тавана слизаха гадините #Cussing out),ама плъх....,гадост.

Уф,тая анкета пак стана безмислена,щом за 16-ти няма свободни часове,а повечето са гласували за тогава.Аз лично нямам претенции,нито за дата нито за час,мен и 15-ти ме устройва.Да казват мамите които работят,знаят ли,дали ще работят на 15-ти със сигурност,за да решиме какво да правим.

И аз съм давала корнфлейкс с мед и кокос,в чист вид мед още не съм давала,ама сигурно скоро ще пробвам,Дани засега не е алергичен към нищо.

Беа,много е пораснала сладурката Hug

# 275
Леле Ади, какъв кошмар. Не е истина  Sick

По тая тема, нали съм в хардуерна фирма, и двама колеги днес идват при мене и ми носят една кутийка от комп.мишка, а единия ми вика: "Виж я, че нещо не й работи десния бутон." Аз се засилвам да отварям кутийката и в тоя момент виждам, че там където трябва да е мишката има умряла НЕ-компютърна мишка. Направо щях да повърна, ама кво да ги правиш, шегаджии   Twisted Evil

Ади, тоя номер с кофичката к.мляко в прясното не го знаех. Мерси за идеята, мисля да го пробвам събота или неделя  Simple Smile

# 276
мммм...клубчето изглежда много приятно  Grinning
Нека наистина мамите,които работят да кажат какво да правим  Rolling Eyes за да може ако някой неможе на 15-ти Дейзи да промени датата  Laughing
Леле Ади  Shocked ужас...да влезе чак в количката на малката  ooooh!

# 277
  • София
Да кажа за даването на  Мед, аз не съм давала, но вчера яди чепс с мед Thinking
Мисля да опитам с чая да му дам.

А прясно мляко давате ли ? А майонеза някой давал ли е - примерно Руска салата newsm78

# 278
Девойката от клуба е пратила мейл, но е забравила да закачи файла  hahaha та сега ще трябва наново да се свържа с нея  Laughing

Кети, майонеза не съм давала, но прясно мляко след годинката - всеки ден, вече го давам натюр с "апки" /демек корнфлейкс/.

Ади, страхотна случка, пък и как си я разказала.Сетих се оная нощ ходих до тоалетна и се сблъсках с огромна хлебарка, игнорирах я, но отваряйки вратата на тоалетната тя изкочи навън в коридора, престраших се да я захлупя с кофата и да я оставя наследство на мъж ми за сутринта. Той като стана, обяви, че била избягала  Shocked от два дена само се оглеждам да не изкочи отнякъде, представям си как влиза под дрехите или под играчките, как ни лази през нощта  Shocked

Иначе Алис е с вирус, да внимават тези, с които се видяхме в неделя, оглеждайте се за кашлица без други симптоми.

А пък аз днес как се изтърсих на улицата, ужас, умрях от срам и пълно с мъже и никой не подава ръка, егати кавалерите  Crossing Arms резултата е навехната ръка  Confused

# 279
  • София
И аз ще взема да му дам мляко утре newsm78 Дейзи , а ти какви  "апки" Laughing слагаш- натюр или шоко Wink

С Али ли беше като падна  Confused Ти па , ще ти подадат ръка, най-много да те изгледат дали са ти се видяли гащите ooooh!

Последно кога е партито 15 -ти ли

А ще взимаме ли подаръчета или ще поръчваме newsm78
Аз мисля, че от храна за нас няма да има смисъл  Rolling Eyes, по-добре да си поръчваме. То и време няма да има.

# 280
Не, сама бях, баш на аптека на Витошка едно листо ме подхлъзна и направих един доста артистичен шпагат, та верно си ми трябваше помощ да се събера  Laughing Апките са натюр и шоко, натюр са за наяждане, а шокото като си легнем вечер и се гнявим в леглото с тях. За 15-ти викам да го променим, че ако е работен ден много гадно, айде 9-ти викам аз. А и ако искате друг клуб кажете, аз бях казала, че ще проверя, но ангажирах за всеки случай, предупредих че може и да се откажем. Подаръци предложиха сами да си носим, че техните били много символични.

# 281
  • София
На мен ми хареса клуба Peace Но най-важна е датата. Да кажат всички които са с предпочитания, на мен ми е все тая Rolling Eyes

Ако ние си носим подаръците, ще има ли място newsm78 Онова момченце какъв камион държеше  Shocked

Аз предлагам или да купим еднакви за всички, или всеки да купи по един и да ги омешаме Wink

Дейзи от кои шоколодови  newsm78 Аз в момента имам Фитнес  шоко и Обикновеннина Карбона Mr. Green

# 282
Дейзи, много кофти, че Али е болна  Tired Дано се оправите бързо  Hug

Ади, много "цветно" си разказала случката  Laughing Но на вас сигурно не ви е до смях. Преставям си, ако в къщи се набута такова нещо  Sick

Аз мисля да си пусна отпуск за 15-и. Но ще потвърдя със сигурност другата седмица. Но все пак зависи и другите как ще са. Ако на повечето им е удобен 15-и, нека дае тогава партито.
С подаръците може да направим, както на общия РД - да натрупаме на куп играчките и та да си харесат нещо  Laughing

Ей, аз бях чела тази тема за Джъмбо, но нали тогава нищо не ми говореше и не се сетих. Дано наистина да отворят навреме за Коледа. И дано да не сложат убийствени цени, както обикновено правят нашите  Crossing Arms

# 283
Здравейте! Аз нали съм супер заета сега, защото колегата напусна и нямам време за писане. Ако се съгласите за 15-ти и аз ще си пусна отпуск, но не на 9-ти, защото няма да съм в София, а много ми се иска да дойдем. Аз въпреки всичко не бих се отказала от екскурзията до Гърция, ако се съберем, пък те нека си отварят магазин Джъмбо и в България, няма лошо.
Всички болнички бързо да оздравяват. Лека вечер от мен

# 284
Кети, нескуик са нашите  Embarassed те уж за нас бяха купени, ама можеш ли да скриеш нещо от Алиния рентгенов поглед, дадох й веднъж да миряса, а сега е пристрастена, ще има май "корнфлейксово отбиване"  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт