Отговори
# 240
Много благодаря за комплиментите HugАми хубави са ни децата Grinning
ketito, май е раничко още за ехограф, въпреки че моят лекар твърди , че и на 2 седмици плод може да види.

# 241
Кетито спокойно, грешен положителен тест няма  Laughing
Отиди, може и на вагинален да се вижда вече  Hug

# 242
Момичета кажете кога да отида на ехограф Thinking
Днес ми е 15 ден от оплождането и 1-ви от закъснението newsm78

Пфу, нямам търпение и това е  ooooh!

Отивай, отивай!Ще се види на вагинален ехограф 100%.....леле как се вълнувам, представям си на теб какво ти е............тези емоции са уникални

# 243
  • София

Отивай, отивай!Ще се види на вагинален ехограф 100%.....леле как се вълнувам, представям си на теб какво ти е............тези емоции са уникални

Joy Joy Joy
Знаех си, че ти ще се включиш  Heart Eyes

Май ще отида утре Hug

# 244
elly, много са хубави снимките  Hug И на мойта дъщеричка и предстои РД другия месец  Grinning как бързо минава времето....
ketito,като отидеш веднага да пишеш какво са казали,макарче то е ясно де  Wink

# 245

Joy Joy Joy
Знаех си, че ти ще се включиш  Heart Eyes

Май ще отида утре Hug
Е как, бе!Умирам си от кеф............. Party Hug
Ник'во "май" Naughty

# 246
Нели, отивай , всички чакаме с нетърпение потвърждение!!!

Констанс, ти вече АтРаКцИя ли си?  Joy

# 247
Днеска съм маскирана, пък и ти Flutter

# 248
Кетито спокойно, грешен положителен тест няма  Laughing
Отиди, може и на вагинален да се вижда вече  Hug
Нелче  Heart Eyesтака е,няма фалшив положителен

вчера имаше хелуин ама по български в нашия вход-ние с мъж ми тъкмо сме приспали Б и сме на романтична вълна  Heart Eyes, при което някой звъни истерично на входната врата и рита и блъска по нея #Crazy
аз изобщо бях изключила ,че е хелуин,мъж ми съвсем пък и не знаеше
изкарах си ума и реших,че става пожар във входа и затова така ни звънят,Б се събуди,
мъж ми докато се облече и отвори ония дечурлига избягали, като стадо слонове-целия вход се тресеше
и тая сутрин оставили една изсипана саксия пръст пред вратата newsm78демонстративно newsm78
кво е туй-изобщо не разбирам смисъла на празника особено по българения вариант newsm78

# 249
ketito, разбирам вълнението ти:hug: Hug. И аз бях така първия път, когато трябваше да чакам "цели" 5 дена, докато ми дойде часът. Ако лекарят ти е добър с ехографа, ще види плодното сакче вече, за сърцето обаче ще трябва да почакате Peace Какво ли ти обяснявам, като ти си знаеш, но друго е да го чуеш отстрани.
Мила, така е, повечето неща у нас се правят по-различно, за добро или за лошо Crazy Crazy
Ох, аз се побърквам вече с моята Катерина, която без да искаме вманиачихме в едно филмче. Сега иска да го гледа по цял ден, отказва  да яде без него, а аз твърдо съм решена да я отуча. Дано скоро имам успех Praynig, че вече не се издържа.
Ели, много хубави деца Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 250
lily_b  спред мен това е период и ще  премине сега и е интересно ама все някога ще и писне а в крайна сметка няма нещо да и навреди така ,че вместо да се мъчиш и ти а и на нея да и отнемаш забавлението изчакаи ще отмине. Симона до ден днешен ми ги прави тези номера няма ,няма и като се залепи за някое филмче и мазоли ми излизат на ушите да го слушам , продължава 2-3 седмици и и писва после известно време не гледа нищо и пак наново. Crazy

# 251
Дано си права, Мики, дано това да важи и за Катерина. Сега явно огладняла, обядва без да се инати, да видим как ще продължи деня Wink

# 252
Ох,момичета...Нещо тия дни всичко върви на зле.Виктор от вторник вечерта е с хрема,почна и да кашля.Съответно не сме спали вече 2 нощи,нито той,нито ние.Капеме капки,изсмукваме с помпичка и пак се мъчиме.Оповръща навсякъде-явно сополите го дразнят.
Не стига това,ами съм много притеснена,защото баща ми днес са го приели по спешност в болница за операция и сега съм на тръни и чакам да ми се обадят да разбера какво става.
Явно е истина  приказката че злото никога не идва само. Sad

Кetito,честито,стискам палци!Нека да има само хубави новини.

# 253
Teddie, съжалявам за татко ти Sad А и като знам колко е ужасно да ти е болно детенцето  Cry Но ти все пак не си мисли, че злото не идва само, за да не "викаш дявола".

Кетито, хайде, недей много да се колебаеш. Тя работата е ясна според мен, но все пак... Wink Друго си е да видиш точката  Party

Аз другия вторник съм на АГ. Навих се накрая за спирала и почвам да се страхувам от сега, че да ми мине до тогава  #Crazy Стискайте ми палци, да не ме боли много. Аз не знам дали тогава ще ми я слага, защото чета, че на 4-5 ден от цикъла се слагала, ама аз да се застраховам

# 254
Teddie,много неприятно  Confused и Юджи е с такъв вирус страшна хрема,която вече понамаля  Whistling но все още си кашля..Дано всички болнички дечица бързо оздравеят  Praynig
lily и аз да те успокоя  Wink Петя е същата,като реши да гледа нещо е то по 100...пъти се пуска  ooooh! ужас Иначе на Юджи са му по интересни мацките по рап клиповете  Joy

Общи условия

Активация на акаунт