Отговори
# 225
  • София
Зоуи, в португалия  какви са цените newsm78 Има и някой сайт с доставка до БГ newsm78

Ели , много готино парти сте си спретнали Heart Eyes

# 226
  • Варна
ketito, честито, миличка!  bouquet Дано всичко да е наред. Praynig

# 227
  • София
Кети,много се радвам за теб,ама сте бързи GrinningЖелая ти една прекрасна и безпроблемна бременност и една сладка сестричка за Дени! Hug

Ели,наистина страхотно парти,много са красиви и двете госпожици,а и Преско е голям сладур! Hug

Милички,пуснах анкета за датата и часа,а следващата ще е за клубче.На мен също ми хареса "Приказка без край",като отидете на място ще кажете дали е подходящ. Hug

# 228
Нели Heart Eyes ЧЕСТИТО Hugадски се радвам  Hug
много сте добри в бебеправенето Winkа и  както казва Кали "красиви деца правите" Hug

Ели  Heart Eyesстрашни снимки-много са ти хубави дечицата ,Преско на Катенцето също
много ме зарадваха снимките Hug

ей такива хубавини е страхотно да чета Heart Eyes

# 229
Ей, Кети, честито и от мен. Стискам палци наистина да си бременна и всичко да е наред. За екскурзийка някоя събота или неделя до Гърция и аз съм много за. Дори и нищо да не купим поне ще разтоварим малко.
Лека вечер

# 230
  • София, център
Майчета, някой давал ли е вече суров ананас... защото ние си купуваме плод направо, а не от консерва и току що `ми поиска и не знам дали да и дам !???

# 231
Майчета, някой давал ли е вече суров ананас... защото ние си купуваме плод направо, а не от консерва и току що `ми поиска и не знам дали да и дам !???

Аз съм давала! И то още лятото, много го хареса Криси. Давай смело! Нищо й нямаше после - нито разтройство, ното пъпки, нищо Wink

# 232
ананас не съм давала никога, не мога да помогна....

Работещи мами, току-що се сетих, че 15.12, събота е работен ден (отработва се 31.12)! така че може ми ще е по-добре партито да е в неделя  newsm78 аз лично няма да ходя на работа тогава, но сигурно ще има мами, за които ще е задължително присъствието.  

# 233
Ели, много хубави снимки, децата са прекрасни  Hug

Алис от вчера е с кашлица, дере се като малко магаренце. Няма Т, нито хрема. Засега сме на сиропи само, ама колко е вкиснатааа  ooooh! ужас. А аз тамън се засилих да търся хотел в Солун за събота  ooooh! за втори път така става, не му върви на тоя Солун.

# 234
Привет мами!

Happy Halloween !  Tada

Ели страхотно парти! Много са сладки !  Heart Eyes

Ето сайт Веси - www.jumbo.gr  само че самия сайт е кофти - няма презентация на нещата които се продават вътре

Ади и аз не съм давала ананас суров, но според мен няма нищо да и стане, давай смело Wink

Зоуи, дай някакъв португалски сайт с играчки и с доставка до БГ Simple Smile

Иначе аз съм навита да си направим една екскурзийка до Солун да изкупим Джъмбо Simple Smile

Дейзи, кофти - дано не е нищо сериозно  Praynig

# 235
  • Варна
Напоследък само прочитам темичката и бягам. Не ми се пише нещо.
Разгледах снимките от срещите. Много са хубави. Много са пораснали децата. Не е за вярване, че преди година само бяха колкото сега е Габи. Толкова бързо растат. Много ви завиждам, че успяхте да се видите. Аз почти с никого не мога да се видя. Вчера, например, Ели ни покани у тях на гости, но с режимите на моите деца, така и не успяхме да отидем.
Иначе сме добре. Преслав сега е във фаза "заспивам трудно и ставам рано". Вечер откарва до 11.30 понякога, а сутрин още в 6 е цъфнал. Баба му отива при него и удържа в леглото до 7.30 най-късно. Габриела пък започва да се буди от 12.30 нататък и поне по 4-5 пъти суче, реве и т.н. Тя се успокява горед-долу, когато Преско става и така.
Имаме напредък с бибата. Започнах да я крия през деня и като си я поиска му казвам, че не знам къде е, да отива сам да я търси. Бяхме изпозагубили на два пъти всички биби и се оказа, че постепенно престана да си иска през деня. Сега му я давам само за заспиване, че понякога и без нея заспива. Това за нас е голям напредък, защото той постоянно си беше с нея. Като седне в количката само си подава дланта да му я дам. Mr. Green Онзи ден се направих на ударена, че я няма бибата и той взе, че кандиса. Simple Smile И в колата вече не я търси, абе голям напредък, пу-пу. Praynig
Сайтовете за играчки хич не ща да ги поглеждам, че се ядосвам само на разликата в цените.  Crossing Arms
Мерси за комплиментите за Преско, наистина беше много хубаво парти. Той беше доста срамежлив в началото и поседя отстрани на едно диванче, но после се отпусна с каките. Катето беше заета да танцува и почти не му обърна внимание. Grinning
Дейзи, дано бързо да се оправи Али, а и всички други болнички дечица. Hug

# 236
Здравейте момичета!

Много са ви хубави дечицата, пу, пу!!!

Да ви се похваля, зълва ми с бебето си което е на 1 годинка и мъжа си пристигнаха в Дубна и те като нас в командировка за 3 години. Голям кеф, че ги настаниха и в нашия блок и сега сме почти непрекъснато заедно, децата си играят, както умирах от скука тука и все се притеснявах за Иван че расте в много затворен кръг изведнъж нещата се пооправиха в това отношение. Дребния още не е тръгнал на ясли, че пак беше болен, та сега се надявам към средата на следващия месец да започваме лека, полека...

не мога да ви смогна с четенето, връщам се назад да видя темите

цунки, цунки!

# 237
  • София, център
Благодаря ви за бързите отговори,ама аз до като се обърна и тя го нахапа вече... Laughing

# 238
  • София
Здравейте,милички! Hug
Чак сега видях каква нескопосана анкета съм пуснала вчера ooooh!,трябваше за всяка дата да пусна отделно от 10 и от 11 часа,а аз какво съм ги омешала...Ми освен да я изтрия тази и да направя нова,като пропуснем датата 15.12. щом ще е работен ден,ясно е ,че ще е невъзможно за голяма част от нас. newsm78

Ади,аз на Дани започнах доста често да му давам всякакви екзотични плодове,вчера му купих райска ябълка и манго,много му харесват,май вече са достатъчно големички и можем да експериментираме по-смело Simple Smile

Нук,много е хубаво,че ще си имате вече компания Hug,ти отдавна не беше писала...

Ей,тия болести,ужасно е Close....Пожелавам бързо оздравяване на всички дечица.Дани пи цяла седмица антибиотик обаче продължава да кашля,незнам кога ще отшуми най-накрая тая гадна кашлица,вече трета седмица го лекувам...

Честит Хелуин !

Пуснах нова анкета,извинете ме Embarassed ,но ще трябва пак да гласувате,ако има нещо което съм объркала или пропуснала казвайте.

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 15:44 от tasia

# 239
  • София
Момичета кажете кога да отида на ехограф Thinking
Днес ми е 15 ден от оплождането и 1-ви от закъснението newsm78

Пфу, нямам търпение и това е  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт