Какво, къде, кога

• 134 808
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 1 005
утре има театър в "Тук-таме" http://tuk-tame.blogspot.com/

# 1 006
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Днес, от 19,00 ч. на лятната сцена в Борисовата градина ще има концерт на италианска група, която свири на детски играчки - много са интересни, днес ги гледах в сутришния блок на БНТ.

# 1 007
Благодаря! Дали наистина е имало концерт на лятната сцена след дъждовете?

# 1 008
Предишните ги изпуснахме, но може би за това ще се класираме:

26.06.2010 г., 10.00 ч. – Детско утро с участието на „Бон-Бон” „Врабчета” и детски танцови състави.

Пак е на лятната сцена в Борисовата градина.

# 1 009
Вчера видях, че в Младост до Била има цирк. Някой ходил ли е?

# 1 010
Ние ще ги водим на цирк като се върнат от лагер в края на седмицата, дано да го има дотогава.

# 1 011
  • София
 Беше му последен ден на цирка, не се разкарвайте.

# 1 012
Жалко, ще им търся други забавления.

# 1 013
И къде точно е този магазин на бул.Витоша? Има ли точен адрес?

Загледах се в културната програмна тук www.deteto.info за театралните постановки, но виждам че не са актуални. Някой може ли да ми каже, къде мога да ги видя?

Предварително благодаря!

Внимание! Като кликнах върху посочения сайт, антивирусната ми програма ме предупреди, че засича ВИРУС!

Привет уважаеми Мами,
пиша ви по няколко повода. Относно проблема с ВИРУСА веднага беше установен и премахнат! Чувствайте се добре дошли и на нашите страници!

Културната програма е обновена, но за съжаление театрите вече излизат в отпуска и ще работят отново през есента.

Възползвам се да ви покана на Family Fun в Зоологическата градина в София - безплатни забавления за цялото семейство. Всяка събота от юни до края на септември.

Поздрави и искренни благодарности на Mamma!

# 1 014
Тук реших да попитам дали някой има инфо - Ще има ли това лято гостуване на "Кой е по-по-най" в Бургас?

# 1 015
Тук реших да попитам дали някой има инфо - Ще има ли това лято гостуване на "Кой е по-по-най" в Бургас?
И аз се интересувам!

# 1 016
Предишните ги изпуснахме, но може би за това ще се класираме:

26.06.2010 г., 10.00 ч. – Детско утро с участието на „Бон-Бон” „Врабчета” и детски танцови състави.

Пак е на лятната сцена в Борисовата градина.

Забравих да напиша, че този концерт се оказа "тенекия". #2gunfire Ако са го отменили по някаква причина, защо не са пуснали информация? На 26-и даже времето не беше много за разходка. Не валеше, но беше мрачно и хладно.

# 1 017
Има ли нещо интересно в София за деца тази седмица?

# 1 018
от юли не е писано в темата?  newsm78
или има друга тема, която, обаче, аз не мога да открия?

интересува ме дали ще има нещо организирано за 6-ти септември в София?

# 1 019
На 4 и 5 на площад Батенберг ще има представяне на шоколадите Милка. От 10 до 19 ч . Някой знае ли подробности?

Общи условия

Активация на акаунт