Какво, къде, кога

• 133 829
  • 1 202
  •   2
Отговори
# 840
  • Sofia
Здравей vermar,

на хиподрума в Банкя ще има традиционно кушии от 11.00 часа - виж на сайта им:  http://www.nationalhippodrome.com/
За съжаление обаче няма предварителна програма.
Ние миналата година бяхме на поляната в Кремиковци и там имаше страхотно шоу - беше пълно с малки деца, имаше понита за езда. Аз моя юнак го покачих на голям кон и повече му хареса (ездачът го държеше), докато на понито го беше страх, щото трябваше сам да пази равновесие Simple Smile
Дано съм ти била полезна.

# 841
zelena iguana , заинтригува ме това с поланата на Кремиковци. Вие случайно ли отидохте и по кое време? И на коя поляна точно е това? Знам, че по пътя към манастира има конна база. Там ли някъде? Благодаря предварително  bouquet

# 842
  • София
На мен Хиподрума определено ми е по-близо. Но не сме шофьори. В Банкя сме ходили с маршрутка. Знаете ли дали минава покрай Хиподрума?

# 843
Моля ви мили мами, дайте инфо за детски клуб за празнуване на Рожден Ден на мъж на 8 год(ще ги навърши) в района на Борово, Бояна, Гоце Делчев и околностите. Предварително ви благодаря.

# 844
  • София
Ако бяхте потърсили, щяхте да намерите Simple Smile Детски клубове в София
Тази тема по-скоро е информативна. Тук се пишат интересни събития, които децата могат да посетят.

# 845
  • софия
Някой да знае утре къде ще има надбягвания с коне по случай Тодоров ден?Дъщеря ми иска да гледа кончета. Миналата година ходихме на стадиона на Кремиковци. Беше интересно за децата.

# 846
  • София
Някой да знае утре къде ще има надбягвания с коне по случай Тодоров ден?Дъщеря ми иска да гледа кончета. Миналата година ходихме на стадиона на Кремиковци. Беше интересно за децата.

Добре де, толкова ли беше трудно да погледнеш 4-5 поста нагоре?

# 847
А в Кремиковци със сигурност ли ще има тази година?

# 848
  • Sofia
За Кремиковци - миналата година имаше предварително информация и дори обявена програма. Кушиите бяха някъде в квартала - на много голяма поляна, имаше май и стадион. Тази година обаче не успях да намеря информация, така че ние ще заложим на сигурно в Банкя Simple Smile
На конната база в кв.Хиподрума със сигурност също ще има шоу, защото си е традиция, но ние сме ходили там преди години.
Не се колебайте - където и да отидете, на децата много ще им хареса, особено ако ги качите на кон!
Хубава вечер на всички Simple Smile

# 849
Да ви попитам, знаете ли за някой голям и хубав детски център в кв. Люлин? Примерно нещо като Патиланци (основно там сме ходили преди, като живеехме на старото място)

# 850
миналата събота бяхме на един по - специален куклен театър , Приятелите на Слънчевко - в театър Възраждане, по-специалното бяха артистите , които бяха в инвалидни колички, а и сценарият беше по-специален...поне, доколкото аз го разбрах се опитваха да кажат на дечицата, че човек може да има и по-различни приятели...единственият проблем, е че не съм сигурна доколко децата го разбраха...моя син направо си каза, че не му е харесало...но пък от друга страна моя син и цирк не харесва. Това, което ми направи впечатление, е че в първият 1/2 час цареше абсолютна тишина....

# 851
На сайта на Етъра попаднах на това 
http://www.etar.org/kalendar/kalendar.htm
КАЛЕНДАР

# 852
Утре 27.02 куклен театър ''Буратино'' ,в Читалище Г.С.Раковски ,ул.Варна 3.Това видях разлепено из квартала .Дано да съм помогнала да изберете занимание за съботния ден.Аз ще заведа моите деца.ХУБАВА ВЕЧЕР

# 853
Къде ще ходите с децата на 03.03.?

# 854
  • София
На 03.03. ще покараме ски, ако времето позволява. Вечерта ще гледаме зарята.

Общи условия

Активация на акаунт