Какво, къде, кога

• 134 811
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 885
Представления всеки ден от 16.30 и 19.30 ч без понеделник
А цените сигурно са като миналата година 10-20 лв
Но ако някой е ходил да каже с сигурност

# 886
  • Sofia
И мен ме интересува инфо за цирка. В Надежда май също има цирк, някой знае ли нещо?

# 887
...
Вчера минах покрай билетните каси на цирк Балкански за да взема програма - нямат такава.
Има само рекламна брошурка.
Инфото може да е полезно  Peace
Представленията са от 16,30 и от 19,30 ч.
Продължителността е 2,20 ч с антрактите.
Цените на билетите :
за деца над 4г. - 10 лв, под 4 г. май беше 6 лв. - не съм сигурна на 100 %
за възрастни - между 14 и 25 лв. в зависимост от мястото.

За деца до 3 години, без място- 3 лв, деца от 3 до 10 години, с място- 10 лв. Да допълня само, че почиват понеделник.

Ще ходим утре, на дневното представление, от 16.30 h. Ако някои се интересува, ще споделя впечатления.

# 888
Ще се радвам да прочета впечатления  Wink

# 889
Представленията са от 16,30 и от 19,30 ч.
Продължителността е 2,20 ч с антрактите.
Цените на билетите :
за деца над 4г. - 10 лв,
за възрастни - между 14 и 25 лв. в зависимост от мястото.

В тази тема очаквам отзиви  Wink

# 890
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
 И аз чакам разказа за цирка Peace

# 891
  • София и там където не се пуши
Ето преписвам изказване от друга тема

Снощи бяхме на цирк и много се забавлявахме.   говоря за истински, онзи, който като деца толкова много обичахме. Шапка свалям на тези хора на техния ентусиазъм, битка за каузата и ежедневен тежък труд. Циркът е в Зоната сега, а след това ще бъде в Младост и Люлин. Заведете децата си. Едно забавление от миналото, в което аз почувствах толкова любов и оттдаденост, колкото скоро не съм срещала и в театралната зала.

Разказ на съсед - този път е направена наистина хубава програма, на европейско ниво.

Аз не съм ходила, премиерата е била на 7 април

# 892
И аз искам да чуя малко повече подробности за цирка-какво включва програмата,в сайта им няма нищо!

# 893
И аз искам да чуя малко повече подробности за цирка-какво включва програмата,в сайта им няма нищо!
Това е брошурката, която взех от касите  Grinning

# 894
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
ние ходихме на цирка - много е хубаво, но аз по принцип на Балкански много обичам да ходя, наистина са големи професионалисти от посрещането на входа до изпращането - всичко е перфектно

имаше интересна акробатика на една африканска трупа - танцуваха на запалени и горящи обръчи, минаваха през тях, прескачаха ги и това под формата на танц с интересна хореография, имаше и акробатика на таджикистанска трупа - ходене по въже с доста сложни номера, както и други акробатични номера, те имаха и дресура на коне - беше много хубаво, а самият номер тази година им е спечелил Златен клоун в Монако
имаше естествено колелото на смъртта с единия от братята Балкански - номерът беше обновен и пак беше много интересен и сложен, имаше дресури с кучета, кози, слонове и както казах и коне - аз не съм привърженик на дресурите, така че и тези ми бяха достатъчни, слоновете, обаче, бяха наистина много интересни
имаше и номер с мотори в една метална сфера - двама мъже и една жена - номерът е уникален, братя Балкански са издирили кой по света прави този номер и са открили въпросната тройка някъде в Латинска Америка и са ги наели

заслужава си парите, препоръчвам ви цирка - наистина човек усеща с колко любов тези братя се грижат за цирка, на колко високо ниво е обслужването на клиентите - в близкия МОЛ нито една продавачка в скъпарските магазини не може да се доближи до ниво на обслужване на служителите в цирка, и най-важното - личи, че има кауза при тези хора - да подпомагат, развиват цирковото изкуство и да възраждат стари номера, които са били невероятни на времето

водещи са двамата братя - представленията са по повод 10 годишнина на цирк "Балкански", това, което най-много ме впечатли е, че за различните номера всеки път се подготвя сцената от сценичните работници - носят се железа и др. неща за различните номера, поставят се, а после се демонтират - двамата братя Балкански всеки път бяха там и помагаха, носеха и те и монтираха, като служителите си

# 895
 Myriam ме е изпреварила.
  Аз не бях ходила от дете на цирк и това, може би обяснява някои мои очаквания. Манежът ми изглеждаше много малък. Все пак се оказа достатъчен и за слоновете, но ако искаха можеха да си вземат от пуканките ми. Не бях виждала и подушвала слон от толкова близо. Беше грандиозно, но гледаха тъжно.
   Представлението беше динамично, дори не обявяваха всички номера. Всички бяха много добри. Професионално изпълнени и като цяло впечатляващи. Аз не съм почитателка на клоуните, но на някои номера се смях със сълзи. Те се заиграват с публиката, така че за всяко представление номера е уникален, но цирковите почитатели са наясно с това.
   Една препоръка- не си вземайте билет за място отстрани на манежа. Някои номера са малко двуизмерни и не се вижда нищо. Прословутото колело на смъртта се оказа сред тях и аз останах без подобаващи впечатления.
  В заключение мога да кажа, че като цяло ми хареса и детето се забавлява, което пък беше и целта на операцията. Дерзайте!

# 896
И аз да си изразя мнението: очаквах много повече от представлението, на мен не ми хареса. Номерата не бяха никак сложни, а дори скучни. Животните бяха само тези- кози, кучета, слонове и коне. Нямаше илюзионисти. Височината между редовете е много малка и се вижда много трудно, детето трябваше да стой право, за да види нещо.

# 897
  • София
В жк "Левски" Г, до Домко, също ще има цирк сега - мисля в афиша пишеше, че е от 14 до 18-ти. Само не обърнах внимание, дали цирка е същия, като този, на който ходихме мин. година, защото от него бяхме много разочаровани. Малчо много искаше да види животните, пък то имаше само котки, кучета и гълъби - нищо по-различно от ежедневната ни гледка. Оказа се, че малкия се страхува от клоуните, но и те си бяха наистина доста ужасяващи, дори и за мен. А жената, която обявяваше номерата имаше изключително безизразен и монотонен глас, точно като разпоредителка в бинго Confused
Въпреки това, малкия пак изяви желание да отидем и този път искам да го заведа в "Балкански", съдейки по коментарите ви, там много повече ще ни хареса. Имате ли представа, дали другата седмица още ще са в Зоната?

# 898
 Предполагам, че ще са там, едва ли ще останат само седмица. На брошурата, която mam@ е публикувала има телефон, може да проверите.

Като чета отзивите е трудно да повярвам, че сме гледали представления на един и същи цирк. Впечатленията явно зависят, колкото от представлението, толкова и от гледащия. За мен е най- добре да се подходи положително. На подобни мероприятия отивам с нагласата да се забавлявам и се опитвам да извлека максимума от предлаганото. Ако някой номер не ми се стори достатъчно сложен, ме удовлетворява усмивката и старанието на артиста. Колкото до животните, не харесвам дресировки на диви животни. Кучетата, козите и конете ми бяха достатъчни, Слоновете ми дойдоха в повече както споменах по- горе. Ако искам да видя животни, ходя в зоопарка. Дъщеря ми обаче очакваше тюлени и лъвове(моя грешка, че не се информирах навреме) и когато свърши представлението си поплака. Впоследствие размисли и установи, че и е харесало.  Сега чака друг цирк, който има "поне тигри".

# 899
Дайте съвет къде да купим билети - кои са добрите места?
Не държа да съм на една ръка разстояние от манежа  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт