Какво, къде, кога

• 134 811
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 915
Знаете ли за утре какви тържествени прояви са организирани в София?
Военен парад както всяка година.

В колко часа започва парада? Искам да заведа малкия, че голяма атракция са му танковете и самолетите  Laughing

# 916
тази година нямало да има танкове в парада

# 917
  • София
Както всяка година - в 10ч. на пл. "Александър I"
Не намерих инфо за танковете - що така няма да има, те са любими на малчо и татко му!

# 918
ми не помня, по някакви новини даваха, нещо май им правят

# 919
В колко часа започва парада? Искам да заведа малкия, че голяма атракция са му танковете и самолетите  Laughing
Заведи го във Военно-историческия музей. Много ще му хареса!
http://piccolo.dir.bg/opinion.php?id=1514

# 920
по новините чух, че танкове на парада няма да има заради кризата... не знам точно каква е причинноследствената връзка криза-танкове, но така казаха... иначе и ние ще ходим утре , както всяка година Peace

редактирам се: това за военноисторическия музей не е никак лоша идея... може пък там да идем  Thinking тъкмо да избегнем блъсканицата на парада...

# 921
Заведи го във Военно-историческия музей. Много ще му хареса!
http://piccolo.dir.bg/opinion.php?id=1514

Супер идея  newsm10 По-добре там отколкото в блъсканицата.

# 922
в крайна сметка на 6-ти май отидохме до Военноисторическия музей... към 11 часа бяхме там... от 12 часа уж беше обявена програма, обаче освен посочената в тази програма боб-чорба, за която се изви километрична опашка под силно прижурящото обедно слънце, друго не видяхме... на децата им беше интересно, сигурно сме се снимали на всички танкове, коли и ракети... малкият не издържа и към един без нещо си тръгнахме... та ми е интересно, имаше ли след това някаква програма, рицарски дуел, ала-бала? ако някой е бил да разкаже накратко  Hug

# 923
Ние си изкарахме супер и въобще не съм търсила програма или чорба! Разгледахме от до целия музей, освен танковете и оръдията в парка. 4 етажа - не знаех че е толкова голям и че има толкова много експонати. И разкошни картини за войната. Били сме там повече от 3 часа, а минаха като миг! Жените вътре бяха изключително любезни!

# 924
# 925
  • софия
Много благодаря за информацията   bouquet
Купихме си вече билети Peace
От къде си купихте билети? Колко струват? Звънях на касите на зала "България" (и двете) - не бяха чували нищо и казаха, че при тях не продават Confused

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 16:38 от zvanche

# 926
Явно си попаднала на отвеяни служители  Crazy
Преди няколко дни звънях в зала България - билети се продават на място.
Цени между 10 и 15 лв.

# 927
  • София
Аз ги купих от този сайт: http://web.ticketstream.cz/bgts/presentation.event.jsp?event=21409
Цените са по 15лв. Може да си ги запазите до следващия ден и да ги платите в един от пунктовете им, имат из цялата страна.

# 928
  • софия
Не мога да повярвам - и двете бяха мнооого категорични ooooh!
Благодаря, момичета Hug! В обедната почивка ще се разходя да купя.

# 929
  • София
Детският хор Пим Пам навърши 30 години Популярната детска формация, чиито основател е легендарният композитор Борис Карадимчев, ще отбележи тази годишнина с поредица от концерти в България и в чужбина.

Концертен комплекс България
11 май (вторник), Голяма зала, 19:00 ч.

Общи условия

Активация на акаунт