Какво, къде, кога

• 134 809
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 975
Запис. И утре възнамеряваме да разгледаме "Феномента".

# 976
Разгледахте ли Феномента? Имате ли впечатления?
Да. На мен дори ми беше по-интересно отколкото на сина ми (той е на 5,5 г. аз на 40...)  Laughing
Съжалявам само, че е за толкова кратък период.
Много, много, много  е интересно. При нас възрастовия диапазон е 37-4,5 години и много се забавлявахме всички.
За всички, които планират да го разгледат имайте предвид, че утре е последния ден.

# 977
Разгледахте ли Феномента? Имате ли впечатления?
Да. На мен дори ми беше по-интересно отколкото на сина ми (той е на 5,5 г. аз на 40...)  Laughing
Съжалявам само, че е за толкова кратък период.
Много, много, много  е интересно. При нас възрастовия диапазон е 37-4,5 години и много се забавлявахме всички.
За всички, които планират да го разгледат имайте предвид, че утре е последния ден.

Ходихме - наистина е много интересно, въпреки че малкият определено не разбираше какъв е смисълът на експериментите. Страхотно се забавлявахме. Добре щеше да е, ако имаше някой, който да обяснява. За съжаление, част от устройствата вече бяха счупени...

# 978
Имаше вчера обясняващи младежи. Обръщаха внимание много на децата.

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 22:24 от =^._.^=

# 979
Ходихме - наистина е много интересно, въпреки че малкият определено не разбираше какъв е смисълът на експериментите. Страхотно се забавлявахме. Добре щеше да е, ако имаше някой, който да обяснява. За съжаление, част от устройствата вече бяха счупени...
Ами, аз лично не виждам нужда от човек, който да обяснява за какво става въпрос.
Има си упътване към всеки един от експериментите и всеки, който може да чете на български език, пък било то и дете, би се справило.
Ние днес отидохме за последен път и не видях счупени устройства! Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 22:16 от Фран Джонсън

# 980

Имаше наводнение на партера, и не успяхме да видим всичко  Crazy, но не видяхме счупени устройства.
Нямаше обясняващи, не мисля че имаше нужда  Peace

# 981
... И  в Зоологическата ходихме , но за кратко - заваля  Crazy
Организаторите успяха да проведат няколко игри, раздадоха се награди, имаше и торта - децатя пяха  Grinning

# 982
  • На дивана, под юргана
Детска творческа работилница: http://www.littleowl.bg/bg/sofia-design-week-2010.html
в партньорство с преподаватели и студенти от специалностите дизайн на детската среда и промишлен дизайн от Националната художествена академия - това в рамките на Sofia Design Week.

# 983
Чудя се само защо няма кой знае какво случващо се за утре- 1 юни, деня на детето?
Ето една обява: http://themall.bg/bg/news/view/14/sedmica_na_deteto_v_the_mall/

# 984
Понеже сме на работа утре, ще се радвам на някое предложение за вечерни забавления, примерно в The Mall виждам че е от 12 на обяд

# 985
За Варна има ли нещо организирано за утре?Някой знае ли?

# 986
Понеже сме на работа утре, ще се радвам на някое предложение за вечерни забавления, примерно в The Mall виждам че е от 12 на обяд
и аз всичко, което намерих за празника е сутрин-обед и ще импровизирам - любимо място, любима храна и интересни подаръци

# 987
Вижте на ккаво попаднах. Поствам го цялото (не е линк, защото ми е изпратено като пресинформация)

Децата на България празнуват с Радио FM+ в цялата страна

За петнадесета поредна година Радио FM+ отбелязва Международния ден на детето с празнични прояви в големите градове на страната.
В София детският празник започва от 14 часа на 11 юни – петък и ще продължи четири часа. На специално подготвени шатри в Приключенски парк "Коколанадия" в Борисовата градина малчуганите ще се забавляват и играят с любимите си анимационни герои. Много награди обещават от екипа на първото частно радио - самолетни билети и детски столчета за автомобил са само част от тях. Традиционната благотворителната томбола, която екипът на Радио FM+ София организира всяка година, този път ще набира средства за кампанията на БЧК – „Деца, пострадали при ПТП”.

Радио FM+ Пловдив ще празнува с любимия Бате Енчо. На 5 юни от 10,30ч. на Гребната база радиото ще проведе традиционния вече детски празник „Здравей лято“. Много веселие, игри и томбола с голям брой подаръци ще примамват няколко хиляди деца от Пловдив и техните родители.

Радио FM+ Бургас организира за поредна година „Празник на детето“ по случай 1 юни.  Поканата е отправена към всички - заповядайте на 5 юни (събота) от 10,30ч. пред Пантеона в Морската градина на Бургас. Много игри, песни, рисунки на асфалт, забавлевия и щури емоции с безброй награди за всички деца. Радио FM+ Варна вече празнува с децата от морската столица този уикенд – 29 юни, в Морската градина.

Радио FM+ Велико Търново пък ще организира "Празник на детето" от 17ч. в Търговски парк съвместно в Община Велико Търново.

В Благоевград Радио FM+ кани всички деца и родителите им на "Празник на детските усмивки" на 1 юни от 16.00ч. в Аква Парк Благоевград. Много игри и награди обещават от екипа, като обявяват гордо и голямата – електромобил.

# 988
  • София
Там сме  Peace.

# 989
  • София
На 5.06 от 11.00 в Комо ще има организиран празник по повод Международният ден на детето

Общи условия

Активация на акаунт