Какво, къде, кога

• 134 820
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Чух, че първото представление ще бъде на 2 април. Peace

# 526
  • зад парка
Аржентинско танго в НДК на 7-ми и 8-ми април

Кубински танци - в зала Универсиада и в Палата № 2 София и в Палата № 2 на Панаира, Пловдив на 12-ти и 11-ти април

Веселин Маринов - на 9-ти април в НДК

# 527
Чух, че първото представление ще бъде на 2 април. Peace
Ако е така- доста от рано опъват шатрите Thinking Чичко гугъл още мълчи...

# 528
  • София
Ами те първо около седмица разпъват, после репетицийки и то времето дошло.  ura
В момента е гола земя още, само отпред на касите са сложили шатрички, като навес. Rolling Eyes

# 529
Може ли някой да ми каже коя детска ясла е по-добра:35 ОДЗ "ВЪЛШЕБСТВО" на ул.Орехова гора" № 11  в жк.Стрелбище или 21 ОДЗ "БОН-БОН" в кв.Иван Вазов на последната спирка на трамвай № 1.Дъщеря ми е на 9 месеца,но искам отсега да я запиша в една от двете ясли.

# 530
jika,извинявай,но въпроса ти изобщо не е за тази тема! Peace

# 531
Цитат
Осемте завладяващи представления "Дисни Лайв! Вълшебствата на Мики Маус" - www.disneylive.bg - от продуцентите на "Рожденият ден на Мечо Пух" Фелд Ентъртейнмънт ще се играят на сцената на зала 1 на НДК от 18 до 20 април 2009.  Фотографии за публикации има на www.jazz-plus.com/disneylive.bg/photos
http://www.disneylive.bg/

# 532
2 и3 май изложба на котки в Земята и хората Peace

# 533
  • София
2 и3 май изложба на котки в Земята и хората Peace
Охооо, супер, мерси за инфото.   bouquet На миналата изложба се влюбих в една британка, с удоволствие ще отидем пак да ги погледаме.

# 534
Пролетен бал на Плейцентър Приятели на 28 март от 10:30: http://priateli.info/ Заповядайте!

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 11:43 от Емем

# 535
  • София
Пролетен бал на Плейцентър Приятели на 28 март от 10:30: www.priateli.info Заповядайте!
сайтът не се зарежда.

# 536
  • при палмите и алигаторите,FL
и при мен стана така, но с  линка в подписа на Емем няма проблем Peace

# 537
Пролетен бал на Плейцентър Приятели на 28 март от 10:30: www.priateli.info Заповядайте!
сайтът не се зарежда.
Много благодаря! Неправилно съм постнала линка. Оправих го.  Ето го пак: http://priateli.info/Grinning
За тези, които не са чували за нас, Плейцентър Приятели е сдружение с нестопанска цел на група майки, които се познаваме от форума и искаме да създадем общност от деца и родители, които играят, учат и се забавляват заедно. За целта измисляме интересни занимания на децата си през седмицата (групи за игра), както и тематични партита в края на всеки месец, които обобщават темите от месеца. Този месец беше посветен на цветята, семенцата и пролетта и съответно завършваме с Пролетен бал, като сме поканили театър А (които изнасят представления по детските градини) да представят своята "Приказка от цветната леха". Едната от актрисите е също майка от форума и наш член (iviche). Заниманията ни не са с комерсиална цел и ги организираме за нашите деца, но обикновено остават места и сме отворени и за нечленове. В случая сме наели по-голяма театрална зала, за да можем да приемем повече гости. Заповядайте!

# 538
  • Sofia
Циркът "Балкански" е в Зона Б-5, на ъгъла на бул. Скобелев и Партений Нишавски
Представленията започват от 2 април, 16:30 и 19:30

Току-що минах през касата

# 539
  • София
От днес в музея Земята и хората започва изложба на екзотични змии, гущери, паяци.

Общи условия

Активация на акаунт