Какво, къде, кога

• 134 813
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 585
Аз съм обещала на детенце да го водя на военния парад на 6-ти.
Ако някой знае от колко часа започва и къде е най-добре да се застане, моля да сподели  Simple Smile.

и аз нещо не откривам точен час.

миналата година ходихме, Огнян беше във възторг... и тази година няма да пропуснем...  сега по цял ден слуша като мине въртолет и обяснява как тренират за парада  Laughing

# 586

Аз прочетих в Стандарт, че започва в 9ч.
А къде застанахте с детенце, за да виждате добре?

# 587
застанахме точно до БНБ, на мястото на бившия мавзолей, всичко започваше оттам - затова, обаче беше страшна навалица, детенце беше кацнало на раменете на тати, който е 2 метра, само затова видя нещо, иначе аз не видях нищо, само самолетите...

иначе малко по-надолу, вече при Руската църква, е било рехаво и се е виждало чудесно...

а тази година къде ще бъде? сигурно пак на същото място?

# 588
Това го изнамерих от програмата на БНТ за празниците.
"Празничната програма на Гергьовден ще започне в 9:00 часа с Водосвет на бойните знамена, който БНТ ще излъчи пряко от площад „Александър Невски”. В 9:55 ч. от площад „Княз Александър І” ще бъде проследен Тържествения парад по случай Деня на храбростта и празника на Българската армия."

# 589
Това го изнамерих от програмата на БНТ за празниците.
"Празничната програма на Гергьовден ще започне в 9:00 часа с Водосвет на бойните знамена, който БНТ ще излъчи пряко от площад „Александър Невски”. В 9:55 ч. от площад „Княз Александър І” ще бъде проследен Тържествения парад по случай Деня на храбростта и празника на Българската армия."

супер си се сетила- значи 10ч е началото.
А докъде ще може да се стигне с кола newsm78

# 590
# 591
плюс да добавя, че довечера пред НДК гвардейците ще изнесат своята програма 'Искри', от 20.30 ч., само че времето нещо днес не ни е съюзник...

PolarFox, миналата година паркирахме на Шипка и оттам пеш до площада, всичко около Ал. Невски беше завардено.

# 592
Здравейте!

Ето едно първоюнско предложение от нас с Бифана!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395157.0

# 593
  • София
Събитието ще се състои на 31 май /неделя/ от 11ч в зала Средец.  Ще има много подаръци, награди, игри и изненади.

# 594
ЗЗдравейте мили мами, татковци и деца.

Искам да ви съобщя и поканя на един спектакъл на "Роберта балет" - "Роня, дъщерята на разбойника",  по едноименния роман на Астрид Лингрен, на 29 юни 2009 г. в зала 1 на НДК от 19.30 ч.
В спектакъла ще учстват деца от 3 до 16 год.  Част от спектакълът се финансира от Министрество на културата. Цената на билета е 10 лв. /което за зала 1 на НДК е символична цена/. Хореографията е на Роберта,  известна със своя принос в детското изкуство в България.
Мисля че спектакълът би представлявал незабравимо преживяване на любителите на танцовото изкуство, а освен това би бил полезен за родители,  които имат желание да запишат децата си да танцуват, да се запознаят с творчеството на Роберта. А също може и да заинтригува самите деца и те сами да пожелаят да танцуват.
Постановките на Роберта балет са уникални по това че са компилация от танц, гимнастика, актьорско майсторство, пантомима. Балетът има изключително много международини участия и участия в страната. Печелил е различни награди от европейски и световни първенства.
Не искам поста ми да ви звучи като реклама. Исках само на с две думи да ви запозная с балета и неговия хореограф. Аз съм майка чиято дъщеря участва в спектакъла. Вашето посещение ще допринесе за развитието на самия балет, а оттам и за изкусвото в България
Заповядайте да  се насладите на магията на танца
Билетите се продават на билетен център на НДК

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 14:45 от titipopova

# 595
И на мен ми харесват спектаклите на "Роберта балет". Спомням си, че гледах "Джуджето дългоноско" ... отдавна беше, но много ме впечатли, а и на децата предполагам, че ще им е интересно.

# 596
  • София
23-ти май (събота) е ден за почистване на Националните паркове. Има и организирани мероприятия: http://forthenature.org/news/745

# 597
23-ти май (събота) е ден за почистване на Националните паркове. Има и организирани мероприятия: http://forthenature.org/news/745

Точно днес четох за това
www.globulgreen.bg

# 598
  • София
Това видях на страницата на МОН за 24. май:

ПРАЗНИЧНИ УЧЕНИЧЕСКИ ШЕСТВИЯ ЗА 24 МАЙ В ЦЯЛАТА СТРАНА

С празнични ученически шествия в цялата страна ще бъде отбелязан 24 май - Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост.

В София в шествието ще участват над 1 500 ученици, 7 духови оркестри и 7 мажоретни състави от София, Велико Търново, Кърджали, Белоградчик и с. Новачене, Плевенска област.

Колоната ще тръгне в 10.15 часа от кръстовището на бул. „Витоша” и „Патриарх Евтимий”, ще премине по бул. „Витоша”, „Дондуков” и „Цар Освободител”. Пред Националната художествена галерия духовият оркестър и мажоретният състав от Белоградчик ще изпълнят кратка музикална програма.

След това шествието ще продължи по бул. „Цар Освободител” и „Васил Левски” ( СУ „Св. Климент Охридски”) и в 11.00 часа ще завърши пред Народната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий”.

# 599
На 24 май от 11 часа в парка срещу община Младост започва тържество, което ще продължи до късния следобед. За децата ще има рисунка върху лица, оцветяване на гипсови фигурки и други забавления.

Общи условия

Активация на акаунт