Какво, къде, кога

• 134 813
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 690
Смехоранчета все още набират деца, репетициите се провеждат в Лозенец на ул Любата
Ние се записахме и вече ходим  Peace
а не се ли провеждат на ул Цар Симеон?
Има група и на Цар Симеон, в момента се набират деца за групата в Лозенец
Децата са разделени на две -Понеделник и сряда от 17,30 са малките-до 1 клас;от 18,30 са по- големите-над 1 клас

# 691
Някой знае ли днес какво ще има в Борисовата градина?Снощи във Вип денс били казали,че от 15 часа, но концерт ли е какво ли е ?

# 692
  • София и там където не се пуши
Някой знае ли днес какво ще има в Борисовата градина?Снощи във Вип денс били казали,че от 15 часа, но концерт ли е какво ли е ?

Среща с Виповете за да пропагандират танците - на Ариана.

# 693
БЛАГОДАРЯ  bouquet

# 694
  • София
Концерт на ЛЮБЭ - 9 ноември, НДК  Heart Eyes

# 695
Концерт на ЛЮБЭ - 9 ноември, НДК  Heart Eyes
Страхотно  txtloves

# 696
Аз може би рано го пускам този линк, но го открих и мисля, че ще е забавно - Хелоуин в Коколандия...
http://www.kokolandia.com/news.php

# 697
# 698
  • космополитно
Аз може би рано го пускам този линк, но го открих и мисля, че ще е забавно - Хелоуин в Коколандия...
http://www.kokolandia.com/news.php

А къде се намира Коколандия? newsm78

# 699
# 700
  • София
запис да следя

# 701
Горещо препоръчвам да заведе по големите си деца на ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА . Аз водих и дъщерята (5 г), но я беше малко страх, макар искаше пак да ходим  Simple Smile А синът просто беше на 7 небе от постановката  Simple Smile

ПРОГРАМАТА

# 702
Горещо препоръчвам да заведе по големите си деца на ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА . Аз водих и дъщерята (5 г), но я беше малко страх, макар искаше пак да ходим  Simple Smile А синът просто беше на 7 небе от постановката  Simple Smile

ПРОГРАМАТА

marabu, как ви пуснаха? В петък бях на касата и с големи букви пише, че постановката не е препоръчителна за деца под 7 години, изобщо не ги допускат в залата заради бойните сцени.
Не случайно са го решили. Дори за над 9 каза жената, че е най-добре.

# 703
Имаше и по малки деца. Аз не съм купувала билети и не знаех за такова изискване. Единственото което бях чела, че децата под 10 г е хубаво да имат придружител.

# 704
Здравейте ,аз да попитам някоя от вас дали знае къде в София ще се провеждат партита за деца  по случай Вси светий?Разбрах за Коколандия но ми е много далече.Писах в темата Хелоуин парти ,тъй като там обясняваха че в София ще има на няколко места но нямам отговор.Ще съм ви много благодарна ако споделите с мен идейки за празника и от къде бих могла да закупя подобни костюми и атрибути.Търсих в нета но само в някакви клубове ми излизат партита и те са среднощни и на места за по-големи.

Общи условия

Активация на акаунт