Какво, къде, кога

• 134 813
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 720
Абе- прочетох че е за 4 -годишни, ама  пък не виждам разликата в занимавката на деца с няколко месец под тази възраст Thinking Да си призная- не съм питала и нямам идея какво точно ги правят там.....

# 721
  • София
Казаха, че апликират, играят на игри с правила и изчакване на ред - за това не са подходящи за по-малки. Е, то си зависи и от детето, де. Моят калпазанин сигурно и в първи клас няма да се е научил да чака ред, какъвто е нетърпелив.  ooooh!
Всъщност, първото такова представление е било онзи ден, ако има възползвали се от занималнята, нека да споделят впечатления!

# 722
Записвам се!   Embarassed Много е дълго да чета назад, а и сигурно е за вече минали събития !

Тази седмица има цирк в "Слатина". Някой да е чувал нещо?

# 723
  • София
Да попитам на 31 къде може да заведем маскирани децата да се позабавляват?

В кино арена партито ще е на 01.11 / неделя/ от 18-20ч, но мен ми се иска  в събота.

# 724
  • София
В събота в Коколандия  Peace

# 725
Хелоуин в Патиланци-31.10.2009г.(събота) Kонкурси за: най-интересен костюм, най-сполучлив тиквен фенер, най-сладък тиквеник! Забавни състезания и викторини с много награди!

Всяка първа неделя, от месеца Театър – 11. 00 ч.
На 1.11.2009 г.(неделя) – 11.00 ч.
ТЕАТЪР НА КОЛЕЛА
„ЕДНА ИСТОРИЯ С ДВЕ МИШКИ”
по Андерсен

# 726
http://www.kinoarena.com/news/117
Това е за 30 и 31 .Патиланци от колко часа е?

# 727
  • София
и мен ме интересува в патиланци от колко часа е празника за хелоуин и колко се плаща?

# 728

ТЕАТЪР НА КОЛЕЛА
по Андерсен

Къде се провеждат представленията на този театър?

# 729

ТЕАТЪР НА КОЛЕЛА
по Андерсен

Къде се провеждат представленията на този театър?

За "Патиланци" се отнасят и двете неща, които съм пуснала. Взех информацията от сайта на Патиланци. За съжаление не видях обявен начален час за Хелоуинското мероприятие и не мога да ви отговоря.

# 730
За дечицата над 5-години, особено за по-затворените от тях, като сина ми, е добре някой професионално да се ангажира да им изгради самочувствие и увереност. Толкова е важно това, за да се справят с изпитанията на живота. Аз записах моя на един курс по приложна психология - детска лидерска програма за най-малките и за тийнейджъри "Светът е в твоята длан"... Да видим как ще му се отрази, че е асоциален доста Sad

# 731
  • Нови искър
Мами имате ли си на идея къде има цирк в София че нещо в нета не намирам, а съм обещала. Embarassed

# 732
Мами имате ли си на идея къде има цирк в София че нещо в нета не намирам, а съм обещала. Embarassed

В "Слатина" тази седмица, но подробности и аз не мога да намеря.

# 733
  • Нови искър

В "Слатина" тази седмица, но подробности и аз не мога да намеря.
Мерси а къде точно в Слатина че е голям кв.   bouquet

# 734
  • зад парка
Ако "Слатина" е голям квартал,  newsm78 какво да кажат тези от Младост и т.н. Обикновено разпъват цирк на кръстовището на "Гео Милев" и "Слатинска". Не съм забелязала да има нещо там ...

Общи условия

Активация на акаунт