Какво, къде, кога

• 133 827
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 780
за театъра има още

# 781
  • София
За кой театър? Благодаря  Hug

# 782
На 20-ти декември , неделя от 11ч.  Дядо Коледа ще пристигне в Илкова театър: http://www.ilkovatheatre.com/

# 783
Знае ли някой в кои градове ще има кукери на 1-ви януари?

# 784
  • София
Ние днес имахме пълна програма
11ч бяхме в детската бибилиотека, на Славейков, където мамите тук от форума четат приказки и децата рисуват....беше страхотно.
12.30 отидохме в същата сграда през една врата, където в театър Възраждане, гледахме Бабината питка. Бях приятно изненадана от залата , където се провежда представленията - една малка уютна зала, с едни удобни диванчета и фотьоли....Та следващата седмица всеки ден имат по 2 детски представления. в понеделник е - Снежанка. А в събота , 19ти от 14ч ще имат Коледно тържество, децата ще са с костюми и ще избират най-добрите маскировки и т.н. Трябва обаче да се запишете предварително
и последно в 13.30ч се върнахме в Американския център към бибилиотеката, където пък един художник учеше децата как да изрязват снежинки и т.н
Може ли повече информация за тези сбирки в библиотеката, моето детенце обича да й четат и предполагам ще й хареса...
Ако ни приемете разбира се Simple Smile

# 785
Може ли повече информация за тези сбирки в библиотеката, моето детенце обича да й четат и предполагам ще й хареса...
Ако ни приемете разбира се Simple Smile

заповядай

# 786
За театър Възраждане, който се намира в сградата на библиотеката на Славейков,
вчера ни изненадаха приятно-след представлението дойде дядо Коледа и раздаде подаръци

# 787
За театър Възраждане, който се намира в сградата на библиотеката на Славейков,
вчера ни изненадаха приятно-след представлението дойде дядо Коледа и раздаде подаръци

Alex-Sofi, може ли да кажеш какви детски представления ще има в събота и неделя и от колко часа, че като отворя страницата на програмата им ми излизат йероглифи и не мога да ги махна. Колко дълги са представленията? Ако са около половин час мисля да заведа детето да гледа, но ако са по-дълги ми се струва че ще му омръзне.

# 788
http://www.skycitycenter.com/bg/news/24
а днес ще има пак някакъв празник там , защото дъщеря ми ще пее от 17,30, но не знам точно повода

# 789
Alex-Sofi, може ли да кажеш какви детски представления ще има в събота и неделя и от колко часа, че като отворя страницата на програмата им ми излизат йероглифи и не мога да ги махна. Колко дълги са представленията? Ако са около половин час мисля да заведа детето да гледа, но ако са по-дълги ми се струва че ще му омръзне.
Театър "Възраждане"
19 събота 11.00ч СНЕЖАНКА И СЕДЕМТЕ ДЖУДЖЕТА
19 събота 12.30ч СНЕЖАНКА И СЕДЕМТЕ ДЖУДЖЕТА
20 неделя 11.00ч СПЯЩАТА КРАСАВИЦА
20 неделя 12.30ч СПЯЩАТА КРАСАВИЦА

Аз имам др. въпрос, може ли на място да си вземем билети или трябва предварително?

# 790
За по-сигурно обади се по телефона и си резервирай билети  Peace

# 791
На 19.12 от 16ч до 18ч и на 20.12 от 11ч до 13ч децата могат да участват в коледната приказка и да се превърнат в джуджета верни помощници на добрия старец.Сюжета е изпълнен с изненади,игри и предизвикателства.Какъв е финала  на приказката?Решават децата:)
кв.Горна Баня ул."Николай Хрелков"13
За записване:0889267364
Лек и усмихнат ден на всички!

# 792
аз и на двата пъти като го водих на театъра си купих билети веднага, но може би точно за този уикенд ще е по-добре, да се запазите билети, защото после от 14 ч има Коледно тържество и сигурно много родители ще го съчетаят с театъра. Ами постановките са точно по 1 час. Аз в понеделник заведох и малката, която е на две и тя издържа....макар, че по едно време се уплаши от лошата мащеха в Снежанка  Shocked

# 793
Alex-Sofi, за коледното тържество трябва ли предварително да се купят билети или някаква резервация или може да се отиде на място след кукления театър? Подаръците, които ще раздава дядо Коледа са си от родителите, нали? Дай малко информация ако може. Театър от 12:30 и после тържество би било супер. 

# 794
  • Отвъд алеята зад шкафа
Още едно коледно тържество, естествено с Дядо Коледа и раздаване на подаръци. Аз ще заведа моето дете, утре е от 17.30 часа. Ето повече инфо: http://www.ram-zam.com/beta/index.php?option=com_content&vie … =58&Itemid=62

Общи условия

Активация на акаунт