Какво, къде, кога

• 133 804
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 795
Къде има дядо Коледа, който не е обвързан материално и може детето да се срещне с него просто така?

# 796
  • софия
Къде има дядо Коледа, който не е обвързан материално и може детето да се срещне с него просто така?
На Коледария. Събота и неделя има куклени представления от 11 и 16 ч. и на края на представлението се появява Белобрадият старец Grinning

# 797
Това в театър Възраждане е безплатно и подаръците са от театъра, е разбира се , ако родителите искат да дадат нещо от тях Дядо Коледа ще го предаде. Разбрах, че ще има конкурс за най-добре маскирано дете, но предполагам, че и без костюм няма да го върнат детенцето. Аз моя го записах на место в понеделник, знам, че и по тел записваха- пак предполагам заради подаръците, за да знаят колко да подсигурят....  bouquet

# 798
[Къде има дядо Коледа, който не е обвързан материално и може детето да се срещне с него просто така?
В МОЛ София. Ние ходихме онзи ден към 13.00 ч., но още не беше дошъл. Казаха, че идвал по-късно.

# 799
http://www.skycitycenter.com/bg/news/24
а днес ще има пак някакъв празник там , защото дъщеря ми ще пее от 17,30, но не знам точно повода
извинявам се, но се оказа че празненства всеки ден от 18 часа има в Мола до НДК, там пеят дечица и има дядо Коледа,който прави игри за децата и дребни лакомства
Не е кой знае какво, но за малки дечица, които просто искат да зърнат дядото, става, както и все пак е безплатно Simple Smile

# 800
в МОЛ София кога идва Дядо Коледа тогава- и горе на фудкорта ли?

# 801
  • София
в МОЛ София кога идва Дядо Коледа тогава- и горе на фудкорта ли?

И на мен ми е такъв въпросът. Ще се прибираме след Коледа в Сф и много искам да отведа детето да види жив Дядо Коледа. Знам, че в някои по-големи магазина идва.

Някой има ли информация?

# 802
Тъй като дъщеря ми не ходи всеки ден да пее, не мога да гарантирам, но от преподавателката й разбрах, че всеки ден около 18 часа има игри и забава под елхата, като на 23.12 пак има със сигурност (тогава моята дъщеря ще ходи пак), иначе дядо коледа и асисентит ему оргазнизират игри, говорят с децата, има няколко песни на дечица и това е общо взето Simple Smile
Предполагам че може и снимка
Моят син беше много щастлив като видя дадо Коледа, направо замръзна  Laughing

# 803
Днес е Коледния спектакъл на ''Като лъвовете'' в НДК от 18.30 часа,някои от вас имат  ли намерение да го посетят?Аз мисля да заведа децата ,но нямам представа нито за цената на билета ,нито дали ще има билети непосредствено преди представлението,ще ви бъда благодарна ако някой знае нещо да го сподели.От мен хубав ден и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ. Hug

# 804
  • София
Малко встрани от коледната тема бих искала да попитам дали някой е попадал на място с куклени представления, където може да се заведе дете на година и три месеца?

# 805
  • София
sweetkids_mama, със сигурност имаш повече опит с децата от мен, но само да споделя - тия дни бяхме с малката в една ясла да гледаме коледното им тържество. имаше куклен татър, хубаво бе направена приказка с песнички и т.н. Яна наистина много се зарадва. До 5тата минута стоя на столчето и гледаше онемяла. До 10тата се опитваше да се измъкне от мен и да изтича до самата сцена (взе, че успя) и от там нататък й стана скучно. Просто е малка да си съсредоточи вниманието толкова дълго май  Rolling Eyes
като беше на 11 месеца пак я бях водила и тогава и се въртеше на всички страни и по-интересно й беше да гледа децата от публиката.   Laughing

# 806
http://culture.actualno.com/news_276791.html
утре ще подаряват книжки от Столичната библиотека

# 807
# 808
  • София
http://culture.actualno.com/news_276791.html
утре ще подаряват книжки от Столичната библиотека
Кампанията е била вчера /22.12./, утре библиотеката няма да работи. Peace

# 809
Дядо Коледа с елени има в цум до 3 януари.

Общи условия

Активация на акаунт