Какво, къде, кога

• 133 803
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Дядо Коледа с елени има в цум до 3 януари.
  О йеееее! Утре сме там, че молския го изпуснахме. А в колко часа или целодневно?

# 811
  • софия
Дядо Коледа с елени има в цум до 3 януари.
  О йеееее! Утре сме там, че молския го изпуснахме. А в колко часа или целодневно?
А бе, два часа го търсихме по етажите на 31.12 , писна ни и си тръгнахме. Добре , че елените поне не се разхождат.

# 812
  • София
A елените къде стоят? И към колко часа са там? Целият ден ли?

# 813
Малко встрани от коледната тема бих искала да попитам дали някой е попадал на място с куклени представления, където може да се заведе дете на година и три месеца?

Водих на коледно представление малкия на 1,6 в кукления театър и много му хареса... Заведи детенце и ако не се впечатли винаги можеш и по рано да излезете от салона... Аз обясних, че куклите ще разказват приказка и се получи  Hug

# 814
  • София
Водих на коледно представление малкия на 1,6 в кукления театър и много му хареса... Заведи детенце и ако не се впечатли винаги можеш и по рано да излезете от салона... Аз обясних, че куклите ще разказват приказка и се получи  Hug

В столичния ли ходихте? Браво на сина ти! Simple Smile Сега разгледах програмата на театър Ариел и видях, че през януари почти всички спектакли се препоръчват и за най-малките дечица. Може да пробвам там.  Simple Smile

# 815
  • София
Малко е рано, но сега видях инфото, а после сигурно ще забравя - от 29 до 31 януари 18-ти Кукерски Фестивал Сурва 2010 в гр. Перник.

# 816
Поради това, че "закованите" станаха много, а тази тема е доста стара и напоследък не е особено активна я отковавам.
Ако темата стане отново полезна и активна ще помислим за ново заковаване.
Хубав ден!

# 817
  • дядовата ръкавичка
Малко е рано, но сега видях инфото, а после сигурно ще забравя - от 29 до 31 януари 18-ти Кукерски Фестивал Сурва 2010 в гр. Перник.

Тази година, мисля непременно да го отидем  Grinning

А някой да е ходил на "Островът на съкровищата" в Младежкия театър?  По принцип, не пише, че постановката е за деца, и се чудя дали ще е подходящо за 7-9 годишни?

# 818
Айяла, гледахме Островът преди два месеца. Постановката е подходяща за момчета от към 9-10 нагоре, както и донякъде е интересна за момичета над тази възраст.

Има сценичен бой - с мечове, ръкопашен, и доста грубоват език. Големият ми син го хареса (той е на 10), малкият - не особено (на 8г.).

Салонът беше пълен - повечето зрители бяха организирани от училище групи с госпожи. Децата бяха на възраст около 12-14 години.

Приятно гледане.

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 11:04 от КаНиМа

# 819
  • София
Синът ми е на 9 и постановката много му хареса  Peace

# 820
  • София
Водих племенничката на 6 г. и сина ми на 11. На синът ми много му хареса, племенничката едвам го изтърпя, а на мен лично не ми хареса особено. Определено не е за по-малки деца.

# 821
  • космополитно

Ренката, благодаря!   bouquetАз пък тръгнах от твоето инфо....
Ето и моят принос към темата- програмата на кукерския фестивал:
http://www.surva.org/Programa_Bg.html

# 822

Ренката, благодаря!   bouquetАз пък тръгнах от твоето инфо....
Ето и моят принос към темата- програмата на кукерския фестивал:
http://www.surva.org/Programa_Bg.html

благодаря за инфото   bouquet записвам си датите, много бих искала да заведем големия ни син един от двата почивни дни, някой ходил ли е предишни години?

# 823
  • София
Ние в последните 2 години го посещаваме кукерския фестивал, заедно с няколко приятелски семейства. Първата година децата ни бяха м/у 1,6 и 1,9г и едно от момиченцата много се изплаши, следващата година вече на всички много им хареса. Така че, имайте предвид, че по-чувствителните дечица под 2г може и да се стреснат от силния шум и страшните маски, но пък, съм виждала и непроходили още бебенца, които много се кефят.

# 824
благодаря за отговора   Hug ами аз си мисля да заведем само големия, сигурна съм, че ще му бъде интересно..

искам да те разпитам разни работи свързани с път, паркиране на място, пиша ти ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт