Какво, къде, кога

• 134 798
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 1 125
На 10.10.10 (11ч. мааай) има пред Хиполенд в Младост шоу с Бен Тен. В събота ми ръгнаха брошурка. Но не я изчетох, така че - подробности довечера като я видя в нас, ако дотогава някой не е пояснил вече...  Blush

Ето какво пише на брошурката:
Цитат
Стани част от света на Бен10!
Заповядай на невиждано Бен10 шоу!
Участвай в голямата лазерна битка
и в още много други екшън игри
с любимите си герои!

Спечели награда, можеш да отидеш и до Лондон!

10 октомври, неделя, 11:00 часа
Serdika Center - пред Хиполенд

# 1 126
  • софия
Дъщеря ми твърди, че ще идва Спортакус от Мързел град в София. Някой чул ли е такова нещо?

# 1 127
Дъщеря ми твърди, че ще идва Спортакус от Мързел град в София. Някой чул ли е такова нещо?

върви реклама по Дисни, не помня кой ден (този или следващия уикенд), ако я чуя пак, ще пиша Simple Smile

# 1 128
  • София

върви реклама по Дисни, не помня кой ден (този или следващия уикенд), ако я чуя пак, ще пиша Simple Smile
На 12.10. от 18.30 в Сердика център,мисля че го имаше в сайта на МОЛ-а.

# 1 129
# 1 130
На 10.10.10 (11ч. мааай) има пред Хиполенд в Младост шоу с Бен Тен. В събота ми ръгнаха брошурка. Но не я изчетох, така че - подробности довечера като я видя в нас, ако дотогава някой не е пояснил вече...  Blush

Ето какво пише на брошурката:
Цитат
Стани част от света на Бен10!
Заповядай на невиждано Бен10 шоу!
Участвай в голямата лазерна битка
и в още много други екшън игри
с любимите си герои!

Спечели награда, можеш да отидеш и до Лондон!

10 октомври, неделя, 11:00 часа
Serdika Center - пред Хиполенд

Лелелееее, то в Сердика мол ли хахаха  Joy ... щяхме да си висим пред Хит...  ooooh! Мерси!  Hug

# 1 131
Здравейте, с удоволствие ще доведа дъщеря ми, която е на 5 години. Бихте ли ми казали от къде и кога мога да закупя билети.

Не, не е премиера на представление, а премиера на издание, т.е. тържествено представяне Simple Smile Билети съответно не се продават, безплатно е.

Става въпрос за премиерата на ето тази игра - http://tochitsa1.blogspot.com/2010/09/blog-post_04.html
Отделно в края на октомври ще направим работилница за писане на приказки в Градска библиотека, също безплатно.
за детският отдел на библиотеката на Славейков ли става въпрос...това би било идеално, тъй като ние ходим всяка събота там от 11ч на четенето на приказки
За колко големи деца е това четене на приказки?

# 1 132
  • София и там където не се пуши
Предучилищна и начална училищна възраст по принцип, 5 и нагоре.
Май на тази възраст вече не спят следобед Simple Smile

Soleil* копирах ти отговора, който е даден назад.

# 1 133
Дороти, мерси за отговора! Аз го прочетох това по-назад, но питах за четенето в библиотеката, на което ходят Алекс-Софи. Иначе предложението на Анда за направи си сам приказка е страхотно, но сме малки още.

# 1 134
  • София
За колко големи деца е това четене на приказки?
За деца от 0 до 99 години  Mr. Green
 Без майтап, няма възрастови ограничения и не е задължително да стоите през цялото време на едно място и да слушате. Може да си обикаля детенцето, да си разглежда книжките и т.н., никой няма да ви направи забележка. Сета са направили ремонт и подът е идеално равен, последния път като ходихме (25.09) децата даже се гониха накрая. Ето я и темата за приказките

# 1 135
Моля Ви, ако някой знае да каже, има ли цирк в София в момента и къде е?

# 1 136
  • дядовата ръкавичка
Моля Ви, ако някой знае да каже, има ли цирк в София в момента и къде е?

Има, в Младост до Била. Обаче, хич не обърнах внимание кой е цирка.

# 1 137
Айяла, моля те ако ти е удобно, подгледни и ми кажи кога са представленията в събота.

# 1 138
  • дядовата ръкавичка
Ами, аз не минавам често оттам. Видях цирка в събота. А и всъщност, май съм те заблудила /извинявай/ и за жалост,  циркът вече не е в Младост:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=529728.0

# 1 139
Жалко, благодаря! Ако някой знае къде се е преместил цирка, моля свиркайте, защото малкият е решил, че ще ходи на цирк и ако има в София, сега е момента, че после като завали сняг ....

Общи условия

Активация на акаунт