Какво, къде, кога

• 134 796
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 45
Успях да се свържа с управителя на клуб Colors, наистина ще има парти от 19 часа - като се влезе в паркинга на Зимния дворец и се виждало на голям винил къде е точно входа за този клуб. Мисля да го посетим.

# 46
и аз да се запиша, дано да мога да се включа скоро и с полезна информация

# 47
  • София
на куклен ми се ходи на мене...

# 48
  • София
Ааа.. накъде без мен!

Съвсем скоро на 25.11 в Експо център на Цариградско ще бъде базара на нациите. Сигурно ще има пак Дядо Коледа и подаръци на Нестле, както и възможност да си направите снимка с дядо Коледа.

# 49
  • София
muzka1, мерси за инфото  bouquet Би ли споделила какво представлява този базар на нациите. За първи път чувам за него.

# 50
  • София
muzka1, мерси за инфото  bouquet Би ли споделила какво представлява този базар на нациите. За първи път чувам за него.

Ами той се провежда всяка година и е с благотворителна  цел т.е набраните средства се даряват. Може и друго име да си има , но аз така го знам. Почти всяка година ходим и е много интересно. Всяка държава с представителство в България си има щанд на който излагат и продават традиционните за тяхната нация храни,напитки,сувенири, дрехи , играчки и т.н. Има и щандове с български чудесии.
BTV миналата  година продавах дрехите на телевизионните водещи, от разни предавания и т.н
На входа имаше Дядо Коледа и много торбички на Нестле пълни с вкуснотии. Раздаваха ги на дечицата. Незнам какво ще има тази година, но със сигурност няма да забравят за най-малките посетители!
Интересно е, има възможност да се видят и купят доста различни и типични неща от цял свят почти. Тази година дори щяло да бъде на по-голямо пространство, което означава иповече участници и по-малко блъсканица!
Това е! Ако съм пропуснала нещо питай!

# 51
  • София
Там сме Grinning

# 52
# 53
  • София
Е.... сега ми хрумна, че можем да се организираме и да си направим една мини среща на форумските деца с първия Дядо Коледа за сезона!Дано има такъв, де newsm78
Ние за сега ще ходим с или без дядо Коледа!Ще ми бъде много приятно да се срещнем!

# 54
За любителите на животните:В Панаира от 02 до 04 .!!.2007г.ще се проведе Зоо ревю,след това ще има международна киноложка изложба. Peace

# 55
За любителите на животните:В Панаира от 02 до 04 .!!.2007г.ще се проведе Зоо ревю,след това ще има международна киноложка изложба. Peace

Благодаря за информацията! Можеш ли да ми кажеш раб. време и ще има ли вход?

# 56
Ето линк за инфо на Зоо ревютоhttp://www.fair.bg/bg/events/zoo07.htm Peace

# 57
Много благодаря!   bouquet

# 58
Панаира на нациите звучи много интересно. Дано да имаме възможност да го посетим.

# 59
Панаира на нациите се казва Коледен базар на Международния женски клуб, голямо благотворително събитие, което се провежда поне от 10-тина години у нас. Съмнявам се, че ще успеете да си направите форумска среща там, голяма лудница е, но е забавно и интересно. Миналата година имаше и стая за оставяне на децата и почасово гледане и занимания. Благодаря за информацията за датата.

Общи условия

Активация на акаунт