КАК, КЪДЕ И КАКВО ДА ДАРИМ? и СПЕШНИ НУЖДИ на ДБМ

• 80 038
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
"slan4eva." здравей , няма  място  пощата ти -лични съобщения!
Неделя  сутрин  като че  ли ми  е  най-удобно , но  мога да се  съобразя  и с  вас - обади  се !
 Embarassed Любопитно  ми  е  кой  ще  го  ползва  Hug

# 211
slan4eva_mama е писала и на мен на ЛС. Но не знам колко е голямо детето й и т.н.  Някой познава ли я, да даде подробности?

# 212
slan4eva_mama е писала и на мен на ЛС. Но не знам колко е голямо детето й и т.н.  Някой познава ли я, да даде подробности?

не знам коя е затова и попитах, гледам че пише само на лични но никъде другаде не е писала

# 213
Zdraveite, detskoto  leglo , koeto predlagam   oshte  ne  si  e  nameril  nov  sobstvenik.
Daite  ideia  kade  da  go  dam  za  da  se  polzva.
slan4eva mama  ne se  obajda povece , a az  se  zaradvah  ce  shte  pomogna.

# 214
Здравейте!

Имам няколко кашончета  дрешки за деца от 0 до 3г. По принцип са за момченце, но съвсем бебешките стават и за момиченца Simple Smile Някой ако знае къде да ги пратя, с удоволствие ще го направя.

# 215
Здравейте,
искам да попитам дали можете да ми дадете идея за място- рехабилитационен център или болнично отделение за незаразни деца, където да се допускат външни лица- доброволци???

Ства въпрос за училищно дружество, имаме идеята да посещаваме ежеседмично някое болнично заведение за дечица (незаразни)- да речем всеки петък да изпращаме двама доброволци, които да помагат на настанените деца да се почувстават по-добре чрез ненатоварващи игри или дори просто разговор...

Проблемът е, че не знам какво точно трябва да е това място- казаха ми хоспис, но хосписите , които намирам в интернет са за отглеьдане на възрастни хора, рехабилитационните центрове предлагат масажи ), изпаднах в доста затруднено положение и моля горещо някой по-запознат да помогне ))
Предварително благодаря!

# 216
Здравейте,
искам да попитам дали можете да ми дадете идея за място- рехабилитационен център или болнично отделение за незаразни деца, където да се допускат външни лица- доброволци???

Ства въпрос за училищно дружество, имаме идеята да посещаваме ежеседмично някое болнично заведение за дечица (незаразни)- да речем всеки петък да изпращаме двама доброволци, които да помагат на настанените деца да се почувстават по-добре чрез ненатоварващи игри или дори просто разговор...

Проблемът е, че не знам какво точно трябва да е това място- казаха ми хоспис, но хосписите , които намирам в интернет са за отглеьдане на възрастни хора, рехабилитационните центрове предлагат масажи ), изпаднах в доста затруднено положение и моля горещо някой по-запознат да помогне ))
Предварително благодаря!
Аз мисля, че ако ходите в някой дом за изоставени деца, много ще ги радвате. Виж какви имате в района и се обади на директорите евентуално да ги питаш ще може ли или не.

Цитат
ДА ДАРИШ ВРЕМЕ
В дейността на Фондацията едно от основните неща е контактът с децата, които са като птички в клетка, жадуващи за лично отношение и внимание. Те много рядко имат връзка с околния свят извън оградата на дома.
Ако Вие имате СВОБОДНО ВРЕМЕ, можете да дойдете с нас, да прегърнете дете, да поговорите или поиграете с него, да изпеете песен или разкажете история.
Ако Вие сте човек със знания, които могат да спомогнат на нашата дейност и имате свободно време, ние ще се радваме на вашата помощ.
ДБМ организира различни акции за събиране на средства и дарения, и винаги имаме нужда от подкрепа. Ако вие имате свободно време и искате да помогнете - елате при нас.
ДБМ има складове за даренията, които изискват постоянно сортиране и пакетиране. Ако вие имате свободно време, ще се радваме на вашата помощ.

а това е темата на ДБМ
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415814.0

с някой от тях също можеш да се свържеш

# 217
Здравейте!

Имам няколко кашончета  дрешки за деца от 0 до 3г. По принцип са за момченце, но съвсем бебешките стават и за момиченца Simple Smile Някой ако знае къде да ги пратя, с удоволствие ще го направя.
във всички бебешки домове можеш да ги занесеш.
Аз помагам в Нови искър на майка на три деца, едното е на годинка, ако искаш, можеш да ми ги пратиш и да и ги занеса илои да се видим и да ги взема.
Също така на проекта Мулти мама - помагт на майки с близнаци, тризнаци и повечко деца Hug

# 218
Аз също имам малко дрешки до 2 год. и няколко чифта обувки.

Ако някой ми даде кординати на организация или дом, ще съм благодарна.  Hug

# 219
Имам дрешки, обувки и якенца за момченце около годинка.Ако някой иска да пише на ЛС.

# 220
Знам че не е много но мога да помогна с бебешка количка, която е за седене на по-големи деца и хубави играчки...

# 221
.

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 09:55 от мечтица

# 222
здравейте Hug

имам една пералня, останала от вградена кухня - т.е. няма горен плот, а отпред стоят винчета, където е било закачено външното шкафче от кухнята. Иначе пералнята си работи съвсем нормално, не се е разваляла, на марката Conegliano. Смятате ли, че ще свърши работа на някой в нужда Rolling Eyes

# 223
здравейте Hug

имам една пералня, останала от вградена кухня - т.е. няма горен плот, а отпред стоят винчета, където е било закачено външното шкафче от кухнята. Иначе пералнята си работи съвсем нормално, не се е разваляла, на марката Conegliano. Смятате ли, че ще свърши работа на някой в нужда Rolling Eyes

запазвам rut да види

# 224
Дени благодаря,   bouquet
Къдричка Heart Eyes поне аз не знам за нуждаещо семейство на което да по трябва, ще попитам и за други градове, хората на които помагам си имат всичко за сега

Общи условия

Активация на акаунт