КАК, КЪДЕ И КАКВО ДА ДАРИМ? и СПЕШНИ НУЖДИ на ДБМ

• 80 038
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
  • sofia
Здравейте, бих искала да попитам къде да изпратя един чувал с  дрешки за деца от 0-1 годинка?

Ето тук Peace

Клуб На Нестопанските Организации Търговище
п.к. 7700, ул. 30 Януари № 1 ет. 3
тел/факс. +359 (0)601/63425

Невена Маджарова.

няколко страници(2) по-назад има инфо  Simple Smile

# 331
Благодаря ви момичета за информацията, днес изпратих една част от дрехите в Търговище , а друга на една майка, която ми писа за племенничката й.

# 332
  • sofia
Благодаря ви момичета за информацията, днес изпратих една част от дрехите в Търговище , а друга на една майка, която ми писа за племенничката й.

Супер Hug
Предупредени са в Търговище Peace

# 333
Здравейте,
миналата седмица бях в дом за сираци от 1 до 12клас в Ракитово`Ужасена съм`Децата са голи и боси`Видях с учите си как две деца се збиха за една вафла`По-голямото дете удари по-малкото в земята`
Аз нямам възможност да влизам често тук,когато имам време отново ще пиша!

# 334
Момичета, имам един гардероб чисто нови дрехи, някои от които обличани по веднъж! Много искам да даря. Аз съм дребничка, така че ще станат на по-големите дечица Simple Smile Ако се сещате за домове в София или Стара Загора, на които могат да са полезни, плс пишете.

# 335
Момичета, имам един гардероб чисто нови дрехи, някои от които обличани по веднъж! Много искам да даря. Аз съм дребничка, така че ще станат на по-големите дечица Simple Smile Ако се сещате за домове в София или Стара Загора, на които могат да са полезни, плс пишете.

вижте и в темата на защитено жилище заедно

# 336
  • sofia
  bouquet Вие сте прекрасни майки,имам питане,от София съм и искам да даря бебешка обикновена запазена люлка,как да се свържа и към кого за да я дам  bouquet

# 337
  • sofia
  bouquet Вие сте прекрасни майки,имам питане,от София съм и искам да даря бебешка обикновена запазена люлка,как да се свържа и към кого за да я дам  bouquet

В кой район на Сф сте ,и имате ли възможност да я докарате някъде?

bouquet

# 338
  • sofia

В кой район на Сф сте ,и имате ли възможност да я докарате някъде?

bouquet
Да имам,живея в Бели брези

# 339
gonybravo, пиша Ви ЛС! Peace

# 340
Здравейте,
 имам малко дрешки за бебе,които са чисто нови с етикети  /5-6 месеца/ които искам да даря ,а също три бебешки одеяла и чувалче. Моля ако имате нужда от тях упътете ме къде да ги занеса ,аз живея в района на София.

# 341
  • sofia
Здравейте,
 имам малко дрешки за бебе,които са чисто нови с етикети  /5-6 месеца/ които искам да даря ,а също три бебешки одеяла и чувалче. Моля ако имате нужда от тях упътете ме къде да ги занеса ,аз живея в района на София.

Писах Ви на ли4ни Hug

# 342
Здравейте!
Имам приготвени дрешки за възраст 3 - 18год.
От София съм,но без кола/Става дума за 2 големи чувала
Бихте ли ме ориентирали към кой дом да се обърна,.ще търся начин за транспорт.
Мислех за Драгалевци евентуално,но не знам дали имат нужда точно от дрехи

# 343
http://www.hospice-miloserdie.hit.bg/funding.html
ето тук за тези, които питат понякога къде биха могли да дарят дрехи за възрастни

# 344
  • sofia
http://www.hospice-miloserdie.hit.bg/funding.html
ето тук за тези, които питат понякога къде биха могли да дарят дрехи за възрастни

HugАлекс-Софи

Общи условия

Активация на акаунт