КАК, КЪДЕ И КАКВО ДА ДАРИМ? и СПЕШНИ НУЖДИ на ДБМ

• 79 004
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Писах в другата тема по повод на дете от дома в Пазарджик. Сега виждам за нуждите им.

Мин седмица носих неща в дома в Иленден в София и нищо не върнаха, имаше и дрехи. Сега съм им приготвила и учебни принадлежности.

# 736
Марито, приготвих и утре (най-вероятно) ще изпратя: няколко пакета мокри кърпички, 10 пакетчета носни кърпички, 1 кутия клечки за уши, 5 бебешки сапуна, 2 шампоана (1 за бебета, 1 за по-големи деца), 1 пакет ориз, 10 бр. нишесте-праскова, 1 пакет пшеничен грис. (Имам фактура за последните неща)
Пиша подробно не от куртоазия, а за да се знае какво се изпраща.  Peace

# 737
Old Sport, много ти благодаря Hug Ще очакваме!

# 738
Здравейте  Simple Smile
Искам да даря пантофки, сандалки, обувки, маратонки ... всички са носени само от синът ми и са в отлично състояние. От 1 до 3 години. Има ли някъде Дом с толкова малки дечица в София или където кажете, ще ви ги изпратя.
В ДМСГД Св. Параскева в София имат нужда от обувчици, имаш ли възможност да ги занесеш до там или да ги предадеш на някой то нас, който да ги занесе?

Благодаря ти, за пореден път ни помагаш  Hug Ще ги занесем ние. Нали това е адреса ... София         ДМСГД "Св. Параскева"            кв. Надежда, ул. "Порой" 16      тел. 02/831-33-07

# 739
  • sofia
Здравейте  Simple Smile
Искам да даря пантофки, сандалки, обувки, маратонки ... всички са носени само от синът ми и са в отлично състояние. От 1 до 3 години. Има ли някъде Дом с толкова малки дечица в София или където кажете, ще ви ги изпратя.
В ДМСГД Св. Параскева в София имат нужда от обувчици, имаш ли възможност да ги занесеш до там или да ги предадеш на някой то нас, който да ги занесе?

Благодаря ти, за пореден път ни помагаш  Hug Ще ги занесем ние. Нали това е адреса ... София         ДМСГД "Св. Параскева"            кв. Надежда, ул. "Порой" 16      тел. 02/831-33-07

Да,това е Peace

# 740
С лавандулката се преследваме по темите:)
Да, това е адреса, кажете, че ние ви изпращаме и търсете директорката - д-р Лихарска Hug

# 741
  • sofia
Да, това е адреса, кажете, че ние ви изпращаме и търсете директорката - д-р Лихарска Hug

Може и да се хванем Mr. Green

# 742
Здравейте, искам да даря дрешки и обувки (1-3 години). Опитах се да се свържа с Нови Хан, но там се оказа, че нямат нужда. Може ли някой да даде кординати за дом или нещо такова, където да имат нужда?

В СФ дмовете са заринати с дрехи и не желаят да приемат.Обувките оба4е няма да върнат  Peace
За дрехите незнам какво да кажа,по-скоро на някоя нуждаеща се мама Hug

искате ли адрес  на дома?
Дарих ги вече, благодаря:)

# 743

Дадохме ги в дома. Д-р Лихарска е в отпуск, заместничката й ги е взела. Благодаря ви за помощта , поклон пред това, което правите   bouquet

# 744
  • София
Здравейте имаме някои спешни нужди за ДМСГД - Пазарджик за деца от 0 - 3 години.

1. ФРИЗО 1 и 2
2. Пюрета - всякакви - плодови, зеленчукови, зеленчуково-месни
3. Тоалетни принадлежности - мокри кърпички, носни кърпички, клечки за уши, шампоани, сапуни, кремове и лосиони
4. Храни - пакетирани като ориз, захар, сол, олио и т.н.
5. Плодове и сокове

Благодарим предварително на всички отзовали се!

АДРЕС за изпращане  -  Вера Александрова Папазова, ул.Градинарска 45 ет.4 ап.16, гр.Пазарджик - 4400, 0878995696

Марияна Георгиева Кръстева, бул. Ал. Стамболийски № 63А, ет.1, ап. 2, 4400 гр. Пазарджик, 0888-332-432

П.С. Ако е възможно към продуктите да има фискален бон или фактура - АКО Е ВЪЗМОЖНО.

Имам останала една кутия адаптирано мляко Аптамил 3 /за деца над една година/. Още е в срок на годност.
Може ли да го изпратя  натам или държат да е Фризо?

# 745
renni79, изпратете го! Блгодаря!

# 746
Old Sport, получихме колета! Благодарим ти Hug
Вени*, благодаря и на теб за колета Hug

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 14:57 от Марито

# 747

Марито, на вас трябва да се благодари!  bouquet  Peace

# 748
колко деца има в дома

# 749
  • София
Не само на мен, а и на Рени 76 и Мейфлауър от темата на Априлки 2006!

Удоволствието беше наше!

Общи условия

Активация на акаунт