КАК, КЪДЕ И КАКВО ДА ДАРИМ? и СПЕШНИ НУЖДИ на ДБМ

• 80 038
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!

Преди време писах, че регулярно изпращаме дрехи и всякакви дрехи вещи в с. Карлуково. По-голямата част са предназначени за болницата за душевно болни там, но остава и за нуждаещите се семейства от селото. За София и по пътя натам мога да предложа събиране от домовете ви. Хората в болницата нямат никакви претенции, поради здравословното си състояние. Нашето бусче ще тръгне на 30.04 за там. В градината на децата направихме акция за играчки и детски дрешки, които изпратихме на тамошните дечица. Нямаше по-щастливи от тях.

От пловдивските координаторки получих нещата. Сърдечно благодаря   bouquet Една колежка взе част от дрехите за едно село до Лом.

Желаещите могат да ми пуснат л.с., да им дам координатите ми.

Прекрасни сте всички, поклон  Heart Eyes

Здравейте отново,

сърдечни благодарности на всички участници в доброто начинание. Направихте възможно много хора да изпитат радостни чувства и да се усмихнат. Събра се цял микробус с багаж. Всичко е било сортирано и разпределено от семейството, което ни помага. Поклон и благодаря отново   bouquet Hug Heart Eyes

Имам голяма молба  Praynig.

На 21. май ще посетим дома в с.Широка лъка във връзка с друга дейност там. В момента събирам бебешки играчки, проходилки и други вещи /различни от дрехи/ подходящи за деца от 0 до 3 год.

На 03. юли ще заминавам за Момин проход в санаториума за деца с ДЦП. За там събирам играчки за деца от всякаква възраст. На място има логопед и психолог. Те работят с децата с играчки, които се опитват да си набавят сами. Подходящи са всякакви книжки, дребни кукли, кубчета, пъзели, тип лего и т.н. Мога да занеса и плюшени играчки, надуваеми пояси и топки, както и всичко останало за свободното време на децата. В двора има и пясъчник. Миналата година оставих един кош с кофички, лопатки и тем подобни подходящи за игра в пясъка.

За София мога да предложа взимане от адрес. До края на месец юни има и кой да прибере вещите от Пловдив и Смолян. Много майчетата да се свържат с мен на лични, за да им изпратя координатите си.

Благодаря ви предварително за добрината  Hug!

# 121
искам да питам дали някой организира събиране на дрешки, играчки и други принадлежности за деца в района на гр. Варна. Ако някой извършва такава дейност в гр. Варна нека ми пише на лични.

# 122
Момичета, извинете че така нахълтвам   bouquet

Първо огромни поздравления, за това което правите   bouquet

Имам желание да помогна с каквото мога. Бихте ли ме насочили къде и как е уместния начин да го направя?
От София съм.. скромен отбор ентусиасти сме.  Blush

Благодаря в аванс   bouquet

# 123
  • Sofia - TelAviv
искам да питам дали някой организира събиране на дрешки, играчки и други принадлежности за деца в района на гр. Варна. Ако някой извършва такава дейност в гр. Варна нека ми пише на лични.
Виж темата на Варненските майчета!   bouquet

# 124
  • Sofia - TelAviv
Момичета, извинете че така нахълтвам   bouquet

Първо огромни поздравления, за това което правите   bouquet

Имам желание да помогна с каквото мога. Бихте ли ме насочили къде и как е уместния начин да го направя?
От София съм.. скромен отбор ентусиасти сме.  Blush
Благодаря в аванс   bouquet

Най-добре е да се свържеш с някой от координаторит на ДБМ. Виж в сайта ( http://fdbm.org/site2/)  ни с какво се занимаваме и телефони или в закованата тема, изчети първия пост на първата страница тук и помисли къде в зависимост от твоето свободно време и квалификация и възможност, можеш да се включиш.

# 125
Здравейте, момичета Smile
имам едни обувки които стават за абитуриентка 40-41 номер, обух ги само веднъж докато бях бременна с Павел и повече не можах  Simple Smile ... представляват сандали с каишки на висок ток(от широките токове),лак, черни ... има ли нужда от този номер изобщо ? За да ги дам ... съвсем новички са

имам също и едни от моя абитуриентски бал .. обувани са само тогава , класически фасон(тънък ток и остър връх), естествена кожа, черни .... но те имат проблем - единия ток (понеже са с пластмасови капачета) му е паднало капачето , а аз няма да го оправя (хич нямам време за това вече 13г. #Crazy)... та дали би се наела някоя от мамите да ги метне на един обущар само за капачето (поправката е от мен) и да ги използва някой .... 39 или 40 номер са и на  мен изобщо не ми стават  Simple Smile

Имам и едни от сватбата ми...  бели , нисък ток , кожа, отпред закрити , а отзад с каишка , 39 номер... ако не ме лъже паметта ги обух още веднъж след сватбата и край  Simple Smile
Дано само не съм закъсняла Simple Smile

# 126
здравейте на всички пише ви една младичка мама от димитровград която в момента изпитва известни затруднения ако може някой от този регион да ми продаде столче за кола на по-ниска цена ще бъда благодарна синчето ми е на 1год и 2 мес.ако има и летни дрешки ще ги закупя благодаря предварително благодаря

# 127
здравейте на всички пише ви една младичка мама от димитровград която в момента изпитва известни затруднения ако може някой от този регион да ми продаде столче за кола на по-ниска цена ще бъда благодарна синчето ми е на 1год и 2 мес.ако има и летни дрешки ще ги закупя благодаря предварително благодаря

http://www.prodavalnik.com/ppc/
продавалника е направен точна с такава цел

# 128
благодаря много

# 129
Здравейте момичета,
искам да даря дрехи, обличани 1, 2 пъти размер 42,44 - поли, панталони, блузи, сака...Дрехите са маркови и в много добро състояние,стават за около 20-се, 30-се год. момичета,има и по-официални и  всекидневни...Лошото е, че нямам кола.Намирам се в София, Младост - 3. Дали бих могла да помогна ?

# 130
  • sofia
Здравейте момичета,
искам да даря дрехи, обличани 1, 2 пъти размер 42,44 - поли, панталони, блузи, сака...Дрехите са маркови и в много добро състояние,стават за около 20-се, 30-се год. момичета,има и по-официални и  всекидневни...Лошото е, че нямам кола.Намирам се в София, Младост - 3. Дали бих могла да помогна ?

да,би могла  bouquet

моля те,свържи се с мен на 0888 849803 утре ,за да дойда до теб в петък и да взема нещата.Мисля,4е са особено подходящи за моми4етата в Защитеното жилище.В момента то4но спешни ни трябват поли и рокли4ки тези размери PeaceИ понеже в събота ще ходя до там искам да използвам малкото свободно време,което ще имам в петък Twisted Evil
Роси съм Mr. Green

# 131
Чудесно  Hug , утре ще се чуем значи   bouquet

# 132
Здравейте,
имам доста бебешки дрешки и обувки, от 0-2г. Заделила съм всичко, което е останало от баткото и малката и искам да ги даря някъде. От София съм и много бих се радвала ако ми кажете къде мога да ги занеса. Има ли някой дом някъде около София?
Също така има и някакви дрехи за големи, 2-3 костюма на мъжа ми , дънки, някоя ризка. Честно казано не искам да ги оставям до кофата за боклук.
Благодаря Ви предварително, ще следя темата ако някой ми пише.

# 133
аз такъв дом ли трябва да търся:
 ДМСГД      Дом за медико социални грижи за деца (от 0 до 3г.)
Благодаря!

# 134
Здравейте, мили момичета!
Честит празник на всички български дечица! Бог да ги закриля!
Имам количка на Cangaroo ,която искам да подаря на някое бебче ,което има нужда от нея!
Количката съм я използвала няколко месеца.Като на картинката е ,но е зелена на цвят и е оборудвана с чадърче,дъждобран и чанта. Ще я доставя за моя сметка до която и да е точка на страната.

Успех на всичките ви благородни начинания!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 18:16 от sisko77

Общи условия

Активация на акаунт