Преди време писах, че регулярно изпращаме дрехи и всякакви дрехи вещи в с. Карлуково. По-голямата част са предназначени за болницата за душевно болни там, но остава и за нуждаещите се семейства от селото. За София и по пътя натам мога да предложа събиране от домовете ви. Хората в болницата нямат никакви претенции, поради здравословното си състояние. Нашето бусче ще тръгне на 30.04 за там. В градината на децата направихме акция за играчки и детски дрешки, които изпратихме на тамошните дечица. Нямаше по-щастливи от тях.
От пловдивските координаторки получих нещата. Сърдечно благодаря
Една колежка взе част от дрехите за едно село до Лом. Желаещите могат да ми пуснат л.с., да им дам координатите ми.
Прекрасни сте всички, поклон

Здравейте отново,
сърдечни благодарности на всички участници в доброто начинание. Направихте възможно много хора да изпитат радостни чувства и да се усмихнат. Събра се цял микробус с багаж. Всичко е било сортирано и разпределено от семейството, което ни помага. Поклон и благодаря отново

Имам голяма молба
. На 21. май ще посетим дома в с.Широка лъка във връзка с друга дейност там. В момента събирам бебешки играчки, проходилки и други вещи /различни от дрехи/ подходящи за деца от 0 до 3 год.
На 03. юли ще заминавам за Момин проход в санаториума за деца с ДЦП. За там събирам играчки за деца от всякаква възраст. На място има логопед и психолог. Те работят с децата с играчки, които се опитват да си набавят сами. Подходящи са всякакви книжки, дребни кукли, кубчета, пъзели, тип лего и т.н. Мога да занеса и плюшени играчки, надуваеми пояси и топки, както и всичко останало за свободното време на децата. В двора има и пясъчник. Миналата година оставих един кош с кофички, лопатки и тем подобни подходящи за игра в пясъка.
За София мога да предложа взимане от адрес. До края на месец юни има и кой да прибере вещите от Пловдив и Смолян. Много майчетата да се свържат с мен на лични, за да им изпратя координатите си.
Благодаря ви предварително за добрината
!
... представляват сандали с каишки на висок ток(от широките токове),лак, черни ... има ли нужда от този номер изобщо ? За да ги дам ... съвсем новички са
)... та дали би се наела някоя от мамите да ги метне на един обущар само за капачето (поправката е от мен) и да ги използва някой .... 39 или 40 номер са и на мен изобщо не ми стават
И понеже в събота ще ходя до там искам да използвам малкото свободно време,което ще имам в петък