КАК, КЪДЕ И КАКВО ДА ДАРИМ? и СПЕШНИ НУЖДИ на ДБМ

• 79 111
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Привет! Имам малко дрешки за бебче 0-3 месеца. Къде мога да ги изпратя?

# 586
  • Sofiq
Здравейте! С дъщеря ми (6г - ниска за възрастта си - пояснявам с оглед на размерите) искаме да намерим момиченце на около 4-5 години, което наистина има нужда от дрехи. Моето момиче много иска да помогне на някое детенце като подари старите си дрехи (те са доста запазени). Ако има възможност да се срещнем с него (не бих искала все още да я водя в дом за сираци - самата аз съм била на около 11-12години и беше доста стресиращо)... имаме и дрехи по-малки размери, а също и за младо момиче (девойка)...

# 587
  • София
Здравейте!
Отново посъбрах мъжки и дамски дрешки 1 чувал огромен и искам да попитам дали мога да отида пак в защитеното жилище в Гурмазаово и да ги закарам Hug  bouquet

# 588
Здравейте!
Отново посъбрах мъжки и дамски дрешки 1 чувал огромен и искам да попитам дали мога да отида пак в защитеното жилище в Гурмазаово и да ги закарам Hug  bouquet

в темата за Защитеното пише, че утре ще имат празник, а има и списък с нуждите им   bouquet

# 589
  • София
Сега ще я търся  bouquet

# 590
  • Sofiq
Имам доста дрехи - дънки, пуловери и др. от времето, когато бях 60-65-72кг Embarassed
Ако могат та помогнат на младажите от защитено жилище, кажете кога и къде да ги донеса. Също и нещо от мъжото. Peace

# 591
Имам дрехи за около 35-40кг момиче, къде мога да ги изпратя?Не съм от София.

# 592
Не е ли добре да се отвори (и закове) тема "Подарявам дрехи"? Така всеки, който има нужда от нещо, може да се свърже с някой, който има в излишък. Малко хора ще се престрашат да пуснат тема "Имам нужда", а така ще имат възможност на лични да се свържат с този, който има нещо подходящо.

# 593
  • In the jungle out there..
Здравейте!
И аз съм събрала съм 1 чувал зимни пуловери - дамски и мъжки в много добро състояние. Ще съм благодарна да ме насочите къде мога да занеса  Hug

# 594
  • София
Здравейте. Имам доста мъжки дрехи на  съпруга ми (основно тениски и блузи с дълъг ръкав)  и мои ( за около 55-65 кг).
Кажете ми къде да ги изпратя или ако някой има нужда може да пише на лични.

# 595
  • Sofia - TelAviv
kalaza , hrisito ,
ПОпитайте в темите на ДБМ по градове, дали някъде има нужда, ако естествено имате възможност да изпратите с колет нещата. Другия Вариант е Защитеното жилище "ЗАЕДНО", което е до Сифия, ето координатите на директорката - 0884741815 - Мая Тинчева – административен директор.

# 596
  • sofia
Здравейте моми4ета Hug

Имам следната молба,която е свързана с молба на наши колеги от ИСДП
http://www.sapibg.org/

Социалните работници в центъра подкрепят самотна майка с 4 деца ,но молят за помощ за още материална подкрепа.Копирам директно 4аст от писмото ,за да се ориентирате.

момиче - год. 9

крак 18см.ръст 113см.

момче - год.7, крак 18см., ръст-113см.

момче /с увреждяне / краче 10см. ръст- 82см.

момиче - краче 12см., ръст- 87см.

Майката има постоянна нужда от памперси - 9-10 кг., пюрета, кашести храни., детско легълце, бебешка количка, столче/за полулегнало положение/, пералня, играчки, всякакъв вид жилищно оборудване, бебешки шишета, лекарства и др.

Майката и децата живеят при тежки условия. Всяко едно нещо от списъка ще и е от полза.

това е телефонния ми номер. - 0895522458,Ралица.

Ние ще се опитаме да помогнем с дрешки,обувки,някои вещи за дома.Останалото поне в момента не можем да набавим.
Молбата ми е,каквото имате и бихте предоставили, да се занесе в ЦОПа на ИСДП в дом.П.Славейков и да координирате със социалната работни4ка Ралица.
Отделно ,пишете и тук за да не се повтаряме с прекалени к-ва от еднакъв асортимент Peace
НИе до дни ще сме сигурни какво ще набавим за децата и ще пишем Hug

# 597
  • sofia
Във връзка с предният ми постинг,искам да кажа,4е сме отделили дрешки,игра4ки и 2 якета.

ДейзиГ има няколко пюрета и нови шишета. Hug

Наталия звънна и също ще приготви доста неща от Димитровград HugДопълнително ще напише какво то4но Twisted Evil

# 598
  • ул. "Мечтание"
Аз също имам 3-4 шишета с биберони. Не са нови, но могат да се използват още дълго време.
Ако имам възможност ще взема и памперси и храни.

# 599
  • somewhere over the rainbow
Момичета, не знам точно на кого да пиша, за това питам направо тук. Администратор съм на голям конкурс за детски снимки във Фейсбук и този месец организираме благотворителен конкурс. Имаме спонсори, от които ще съберем около 300лв. в брой и дрешки и играчки на стойност около 700лв. Чисто нови, от магазини. Може и някои почитатели да изявят желание да дарят. Та трябва ни насока - къде да ги пратим? Нямаме възможност да ги занесем лично където и да било. Може ли да изпратим всичко на вас /ДБМ/ и вие да ги разпределите? Пишете ми тук или на лични:)

Общи условия

Активация на акаунт