КАК, КЪДЕ И КАКВО ДА ДАРИМ? и СПЕШНИ НУЖДИ на ДБМ

• 79 118
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте,
днес ми се обади сестра ми, имала един по-голям плик с дрехи, които не носи, дънки, панталони, няколко поли, блузки и няколко рокли. Искам да попитам има ли къде да дарим тези дрехи. Запазени са и не и се иска да ги оставя до контейнера. Стават за млади момичета, нуждаещи се или от дом за сираци.

# 571
Здравейте,
днес ми се обади сестра ми, имала един по-голям плик с дрехи, които не носи, дънки, панталони, няколко поли, блузки и няколко рокли. Искам да попитам има ли къде да дарим тези дрехи. Запазени са и не и се иска да ги оставя до контейнера. Стават за млади момичета, нуждаещи се или от дом за сираци.
з
защитеното жилище Заедно - има отделна тема

# 572
  • Sofia - TelAviv
За една нуждаеща се майка имаме нужда от :

Учебни помагала: Химикалки, моливи черни и цветни, боички, фулмасетри, блокче или скицник, линия, тетрадки с широки редове за голямото и детенце. - Една мама ми писа лично, че ще изпрати. Благодаря, Сисссс!
Дрешки:
Големия батко е висок е 130см. Най-спешно е зимното яке. и това е писала мама Сисссс, че ще с еопита да намери.
Бебо е на 9м и му трябват дрешки размер 74 (9м) и 80 (12м).
За мама  - размер S-M.

Ако някой може да помогне ще му дам адрес на лични.   bouquet

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 10:44 от Karol&Erik

# 573
Здравей.Давай адреса.За големия мога да пртя мн.неща,защото малкия ми син сега е висок 1,50 и всичко окъсяло,ще бъде за нея.Говоря за доста добри дрехи.Не си чистя гардероба.Ще помисля и за мама.Аз съм s-m.Ама ако може и размер за дънки например.34,36...За бебо освен играчка....друго нямам.

# 574
  • 2 етажа над тавана
Karol&Erik  - прати и на мен адрес, за бебо/момче е предполагам/ ще видя какво би било подходящо от дрешките, които има, че са ми от момиче, за майчето също мисля ще имам какво да пратя.

# 575
Учебните помагала и якето за баткото са изпратени! Peace

# 576
Човечни хора,

Обръщаме се към Вас с молба за помощ: Яна Бургазлиева от гр. Поморие е на 24 години. До преди няколко дни беше усмихната, очакваща своята първа рожба жена. До момента, в който лекарите констатират синдром на Хеллп и се налага спешна операция. Здравето на Яна се е влошило по време на операцията – бебчето почива след раждането, а оттогава лекарите се борят, за да спасят Яна.

Но за целта имаме нужда от Вашата хуманност: За да се поддържат жизнените функции на Яна, тя се нуждае от големи количества кръв: специфичното в случая е, че от кръвта се извличат ценните за нея кръвна плазма и тромбоцитна маса.

За да спасим Яна всеки ден се надяваме на човечността на всички Вас: нужни са по 20 банки кръв дневно, независимо от кръвната група. Лекарите постоянно вливат плазма и тромбоцитна маса с надеждата да „сменят“ кръвта й. Всяка капка кръв е жизнено важна!!!

моля помогнете и! за повече информация:  http://save-yana.info/

Има възможност за организиран транспорт от градовете Бургас, Пловдив и Търново!

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 15:25 от dudnurnela

# 577
  • sofia
ДМСГД гр.Перник има нужда от лигав4ета  Peace
Поне 50 бр.,докато Цвети ушие след около месец Praynig

# 578
Здравейте,
нова съм тук както се вижда и съжалявам, че ще задам въпрос, на който със сигурност сте отговаряли вече. Имам друхи за деца момчета и момичена на 23 и 18-19 години. Дрехите са изпрани и здрави. Къде бих могла да ги занеса? Имам и доста здрави играчки. Благодаря и очаквам отговор.

# 579
  • sofia
Здравейте,
нова съм тук както се вижда и съжалявам, че ще задам въпрос, на който със сигурност сте отговаряли вече. Имам друхи за деца момчета и момичена на 23 и 18-19 години. Дрехите са изпрани и здрави. Къде бих могла да ги занеса? Имам и доста здрави играчки. Благодаря и очаквам отговор.

В кой град сте?

# 580
Здравейте,

В кой град сте?

В София

# 581
  • sofia
Здравейте,

В кой град сте?

В София

Ами newsm78Домовете,с които ние работим около София не се нуждаят от дрехи.
За провинцията се надявам някой да каже как е Peace

Варианта е да питате и да ги оставите(ако държите да е в Сф) на социалните служби в района Ви Peace

# 582
# 583
Благодаря за тези сайтове! Това е наистина полезна информация.

# 584
Благодаря, Lavender Ще прегледам и предложените сайтове. Хубав ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт