КАК, КЪДЕ И КАКВО ДА ДАРИМ? и СПЕШНИ НУЖДИ на ДБМ

• 79 104
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, не знам точно на кого да пиша, за това питам направо тук. Администратор съм на голям конкурс за детски снимки във Фейсбук и този месец организираме благотворителен конкурс. Имаме спонсори, от които ще съберем около 300лв. в брой и дрешки и играчки на стойност около 700лв. Чисто нови, от магазини. Може и някои почитатели да изявят желание да дарят. Та трябва ни насока - къде да ги пратим? Нямаме възможност да ги занесем лично където и да било. Може ли да изпратим всичко на вас /ДБМ/ и вие да ги разпределите? Пишете ми тук или на лични:)
Първо това с конкурса е страхотно и те поздравявам Дай един линк да го видим Hug
Второ, с благодарност ще приеем дарението, но удобно ли ти е да се свържеш с мен на телефон - 0894606173, за да изясним подброностите и вариантите и да се разберем Hug

# 601
До Lavender
За какво столче става въпрос? Имам столче за хранене с регулиране позицията на гръбчето и мога да го подаря. От София съм, но не разбрах къде евентуално мога да го занеса.

Любка

# 602
  • sofia
До Lavender
За какво столче става въпрос? Имам столче за хранене с регулиране позицията на гръбчето и мога да го подаря. От София съм, но не разбрах къде евентуално мога да го занеса.

Любка

Любка,пуснала съм списъка ,както ми е изпратен и 4естно казано не се за4етох за стол4ето.В понеделник ще ходя до центъра и ще питам Ралица.Но и ти би могла по телефона да й се обадиш.
Центъра на ИСДП се намира в сградата на дом П.Славейков ,на ул.Пиротска 175.А това е то4но с/у кино Арена запад ,една зеленикава голяма сграда. Peace

# 603
  • на правилното място, в точното време
Приготвих готварска печка, 5-6 чифта обувки, надявам се да станат, мерих ги по см, които са дадени. Има и малко играчки.  Утре мъжа ми ще ги докара в сф, уговорихме се с Ралица, да отидат на Арена, за да го вземат и да разтоварят на място нещата. Количка намерили се?

# 604
  • sofia
Приготвих готварска печка, 5-6 чифта обувки, надявам се да станат, мерих ги по см, които са дадени. Има и малко играчки.  Утре мъжа ми ще ги докара в сф, уговорихме се с Ралица, да отидат на Арена, за да го вземат и да разтоварят на място нещата. Количка намерили се?

Eхa,и аз ще ходя утре към обяд,4е имам и друга работа там Peace
Ще занеса дрешки,4орапки,4орапогащници,якета,игра4ки,раници за у4ениците(вси4ко е от склада ни).ДейзиГ ми е дала шишета,малко памперси,каши......

За коли4ка гледам никой не е писал newsm78

# 605
  • София
Включвам се като предлагам количка за близнаци Бертони запазена!  Grinning
Ако има някоя мама с близнаци ще се радвам да я подаря!  Hug

# 606
  • на правилното място, в точното време
Рос, питам за количката, защото едно майче ми беше писала на ЛС за количка, но няма да могат днес да се видят с Димо. Ще се чуя с Ралица и ще й кажа направо да отидат да я вземат от мястото. Няма смисъл да идва до Д-град и обратно.  Wink   Макар че, ако идеята е за спорта, колко му е. И като ще ходиш, вземи спретни едно посрещане за мъж ми, не се стискай. Там нещо баничка, кафенце, абе знаеш как си му е ред.  Laughing

# 607
  • sofia
Рос, питам за количката, защото едно майче ми беше писала на ЛС за количка, но няма да могат днес да се видят с Димо. Ще се чуя с Ралица и ще й кажа направо да отидат да я вземат от мястото. Няма смисъл да идва до Д-град и обратно.  Wink   Макар че, ако идеята е за спорта, колко му е. И като ще ходиш, вземи спретни едно посрещане за мъж ми, не се стискай. Там нещо баничка, кафенце, абе знаеш как си му е ред.  Laughing

Беше ме преварил Twisted Evil

Ралица помоли да напиша и ХЛАДИЛНИК PeaceНякакъв ,но работещ.

# 608
и аз да допълня че освен димяни има още една мама която подарява количка за близнаци  Hug ако имате нужда пишете ми на лични или на димяни

# 609
Здравейте! Казвам се Мария и съм от Пловдив.
С мои приятели решихме да съберем пари и други неща като дрешки и играчки, и искаме да ги дарим на сираци. Тъй като незнаем как да постъпим, бих искала да Ви попитам дали може чрез Вас да ги дарим, защото от тук от там чуваме, че стават злоупотреби в домовете. По тази причина реший да се свържа с Вас.
Целувам Ви всички и бъдете благословени! Hug

# 610
  • Sofia - TelAviv
Здравейте! Казвам се Мария и съм от Пловдив.
С мои приятели решихме да съберем пари и други неща като дрешки и играчки, и искаме да ги дарим на сираци. Тъй като незнаем как да постъпим, бих искала да Ви попитам дали може чрез Вас да ги дарим, защото от тук от там чуваме, че стават злоупотреби в домовете. По тази причина реший да се свържа с Вас.
Целувам Ви всички и бъдете благословени! Hug

ТЪй като сте от Пловдив, ви препоръчвам да се обърнете към нашето звено там, те ще ви помогнат и можете и да се присъедините към тазгодишната им Коледна инициатива.  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=510087.0

# 611
  • Варна
Аз искам да попитам къде да даря дрехи за момичета между 15-18 год.От Варна съм.

# 612
Не zнам дали вече работите с таzи органиzация, но намерих линка днес и видях, че са доста активни. Може би може да се обърнат домовете към тях с конкретни нужди и да се органиzира кампания?

http://www.bulgarische-kinderheime.de/bg/home/index.html

# 613
здравейте момичета.направо ви се възхищавам.имам дрешки за бебенце/моето момче вече порасна и му умаляха/къде мога да ги дам?искам и аз да ви помогна макар и малко също така имам и лигавници

# 614
Майката има постоянна нужда от памперси - 9-10 кг., пюрета, кашести храни., детско легълце, бебешка количка, столче/за полулегнало положение/, пералня, играчки, всякакъв вид жилищно оборудване, бебешки шишета, лекарства и др.

Намери ли се количка? Ако не, аз мога да занеса. Комбинирана е и става за легнало,  полулегнало и седнало положение. Вместо столче може ли шезлонг? Полулегнал е, с музика и вибрация.
Въщност редактирам се, защото не разбрах дали столчето е за кола или за хранене.

Общи условия

Активация на акаунт