КАК, КЪДЕ И КАКВО ДА ДАРИМ? и СПЕШНИ НУЖДИ на ДБМ

• 79 061
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • София
момичета, кажете ми, в кой дом в София мога да даря играчки за деца от 0-3 години? Моите деца са вече претрупани и събрах един огромен чувал с играчки, с които вече не си играят. Плюшените ги изпрах, другите ще ги почистя и заредя с батерии. В много добро състояние са, а няма на кой да ги подаря.

# 631
Здравейте,аз също искам да попитам къде мога да даря играчки в рамките на град Пловдив.Имам две дъщери,които посъбраха доста неща,с които не играят,а са в добро състояние?

# 632
  • sofia
момичета, кажете ми, в кой дом в София мога да даря играчки за деца от 0-3 години? Моите деца са вече претрупани и събрах един огромен чувал с играчки, с които вече не си играят. Плюшените ги изпрах, другите ще ги почистя и заредя с батерии. В много добро състояние са, а няма на кой да ги подаря.

ZDrawej.

Плюшени игра4ки в малко домове приемат,заради наредба от ХЕИ.В Сф хептен не ги искат.
Останалите можете да изпратите в провинцията.Тези бебешки домове СФ,с които ние работим не приемат в момента защото са затрупани.

Дома в Кюстендил би приел,мога да питам и в Златица,но ще се наложи да ги закарате или изпратите Peace
Има и друг вариант.

http://www.detebg.org/bg/items/view/147/Ne-me-izostavyai.html

КОлегите приемат според моментните нужди на семействата,които подкрепят.Не става въпрос за деца в домове,а за деца в социално слаби семейства.

Ако тези варианти не са ви удобни,пишете пак,ще измислим нещо,но ще отнеме време.

# 633
  • sofia
Здравейте,аз също искам да попитам къде мога да даря играчки в рамките на град Пловдив.Имам две дъщери,които посъбраха доста неща,с които не играят,а са в добро състояние?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=510087.0

Моми4етата от ДБМ ПЛовдив Hug

# 634
Здравейте, момичета!
Искам да поздравя всички вас за това, което правите! Желая ви здраве и сили, за да помагате и през следващата година! Желая ви много усмивки и щастие, много удовлетворение и успех във всяка мисия!
Весели празници и много по-добра 2011 година!

# 635
  • sofia
Здравейте, момичета!
Искам да поздравя всички вас за това, което правите! Желая ви здраве и сили, за да помагате и през следващата година! Желая ви много усмивки и щастие, много удовлетворение и успех във всяка мисия!
Весели празници и много по-добра 2011 година!

Много мило,благодарим от сърце  bouquet

Весели празници и на Вас и семейството ви  Hug

# 636
  • последна надежда
Една майка на новородени близначки има спешна нужда от количка, легълца и всичко необходимо. Жената е от Люлин. Няма нищо против  да се срешне с някой. Бебетата са на 10 дни.
Съседка е на вуйчо ми. Аз дадох каквото имах, но не е много  Sad.

# 637
  • София
Аз мога да и дам останало от сина ми анатомично корито със стойка, столче за кола в добро състояние и спален комплект с олекотена завивка.

# 638
Една майка на новородени близначки има спешна нужда от количка, легълца и всичко необходимо. Жената е от Люлин. Няма нищо против  да се срешне с някой. Бебетата са на 10 дни.
прегледайте на предишните страници - помня, че две момичета подаряваха колички за близначета

# 639

Нека  ни е Честита Новата  година!!
Да ни донесе много здраве и много щастливи усмивки!!
Чух се с майката на близначките и се разбрахме  да се видиме.
Доколто разбирам е съкратена от работа  като бремена , това ще го уточня с нея.
Чакам да ми се обадят за количка за близнаци
Хубав ден

# 640
  • София
Аз ще дам количка за близнаци на майката и другио неща от които имат нужда!
Днес ще се свържа с нея Hug
Ивета,ми писа на ЛС и се разбрахме с нея Peace

# 641
  • София
Здравейте, момичета! Честита Ви нова година! Искам да Ви благодаря за огромната работа, която вършите в помощ на дечицата! Ако повече хора бяха добри и човечни колкото Вас живота ни щеше да бъде съвсем друг!

# 642
http://ludimladi.bg/index.php?p=view&aid=2027
ако, някой познава възрастни хора, които живеят сами или хора с увреждания, ето една полезна информация

# 643
  • София
Здравейте!
Поздравявам ви за работата, която вършите! Желая ви много здраве и сили за да продължавате!
Аз искам да попитам къде мога да даря дрехи за 17-20 годишни девойки? Дрехите са запазени и изпрани, ползвали сме ги със сестра ми, но почти не си личи. Искам да се дадат някъде, където наистина да има нужда, защото се е случвало да ни отказват от Софийските домове.
Благодаря!   bouquet

# 644
Здравейте!
Поздравявам ви за работата, която вършите! Желая ви много здраве и сили за да продължавате!
Аз искам да попитам къде мога да даря дрехи за 17-20 годишни девойки? Дрехите са запазени и изпрани, ползвали сме ги със сестра ми, но почти не си личи. Искам да се дадат някъде, където наистина да има нужда, защото се е случвало да ни отказват от Софийските домове.
Благодаря!   bouquet
Вижте в темата за Защитеното жилище " Заедно"

Общи условия

Активация на акаунт