КАК, КЪДЕ И КАКВО ДА ДАРИМ? и СПЕШНИ НУЖДИ на ДБМ

• 79 040
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Искам да даря нещо скромно, което прашасва у дома и не е полезно на никого- а именно дрехи от децата ми и запазени обувки. Обаче, първо, не знам къде, второ, не знам, дали е нужно дрехите да бъдат сортирани по възраст и категория? Та, моля за помощ и отговори. Simple Smile

П.П. Става въпрос за дрехи и обувки за деца на възраст 1-4 години.

# 646
  • sofia
Искам да даря нещо скромно, което прашасва у дома и не е полезно на никого- а именно дрехи от децата ми и запазени обувки. Обаче, първо, не знам къде, второ, не знам, дали е нужно дрехите да бъдат сортирани по възраст и категория? Та, моля за помощ и отговори. Simple Smile

П.П. Става въпрос за дрехи и обувки за деца на възраст 1-4 години.

За София и около СФ не можем да те насо4им Rolling EyesДомовете просто са претрупани с дрехи и не приемат.Ние също сме понатрупали и ето къде периоди4но пращаме .

http://www.clubngo.org/manual.html

Контактуваме с Невена Маджарова ,а те работят основно с ромските общности.

По принцип за там не е нужно сортиране (освен по вид-дрехи,обувки и тн.)защото те си ги разпределят по семейства,където има от бебета до възрастни хора.До сега даренията винаги са им били полезни и не са отказвали.
За домовете се надявам някой извън Сф да се обади,но това пак ще е свързано с разход за пращане или транспорт Rolling Eyes
Какво е коли4еството,което си приготвила?

# 647
А около 30 чифта обувки и четири-пет чувала дрехи.
А също и мои дрехи. Чисти, запазени, почти неносени. Просто няма вече къде да ги държа и как да ги транспортирам, на където сме се запътили. Simple Smile

# 648
Надежда, освободи си кутията за съобщенията HugИскам да ти пратя лично съобщение

# 649
  • Пловдив
Скъпи приятели, обръщаме се към вас с молба за помощ.
Няколко деца от дома в Асеновград, които спортуват, имат нужда от следните неща за пълноценна тренировка:
Калеври №43
Червен футболен екип
Кори за коленете
Гети
Футболна топка
2бр. Кожени ръкавици
за кик бокс за две деца.
Ако желаете да дарите някое от нещата, моля свържете се с нас.
Благодарим ви предварително за съдействието!

# 650
  • sofia
Скъпи приятели, обръщаме се към вас с молба за помощ.
Няколко деца от дома в Асеновград, които спортуват, имат нужда от следните неща за пълноценна тренировка:
Калеври №43
Червен футболен екип
Кори за коленете
Гети
Футболна топка
2бр. Кожени ръкавици
за кик бокс за две деца.
Ако желаете да дарите някое от нещата, моля свържете се с нас.
Благодарим ви предварително за съдействието!

Бели гети искате ли?
Само с това разполагаме в момента Rolling EyesСтоят доста време и мислехме да ги изхвърлим Shocked

# 651
  • Пловдив
Каквито,  такива, все ще са от полза Peace  bouquet  До сега нищо не сме успяли да набавим Sad

# 652
  • София
Предлагам 1 бр. матрак - единичен двулицев. Не е в идеално състояние, но може да се ползва.

# 653
Здравейте мили мами.Бях писала тук и пак повтарям поста си.Нуждая се от столче за кола 9-18кг. много спешно.Родих второто си детенце преди месец и просто нямам нужните средства за да закупя ново.Моля ако някой случайно има и про добро желание-нека ми подари.Незнам към кого да се обърна за помощ.Не е кой знае какво,но просто нямам толкова парички за да купя.Едва ни стигат за основни нужди.Надявам се някой да откликне...

# 654
  • Sofia - TelAviv
СПЕШНО: търсиме малък хладилник, печка за отопление(тип вентилаторна "духалка") за един от младежите напускащи Защитено жилище "ЗАЕДНО" и домакинска посуда(вилици, лъжици, чинии и подобни). От събота той вече живее в самостоятелна квартира и това са спешните неща, които са му необходими.
Ако някой може дапомогне да се свърже с мен, Каролина - 0894 606 175 или
                                                                               Кристина - 0894 606 173.

# 655
  • sofia
По молба на професионално приемно семейство, търсим да им осигурим комбинирана коли4ка за едномесе4на кокона Twisted Evil

Първона4ално ще помогнем доколкото те имат нужда и се надяваме да се справят с отаналите нужди.

За сега молим за коли4ка.ХОрата са в Сф,в Младост, и ще дам контакт при нужда  bouquet

# 656
Майка с близначета, което са в момента в дом, има нужда от помощ. От Общината и дадоха ведомствено жилище и и предстои ремонт, но за бебетата няма нищо. Всичко ще и е от помощ.
За Пазарджик

# 657
  • sofia
Майка с близначета, което са в момента в дом, има нужда от помощ. От Общината и дадоха ведомствено жилище и и предстои ремонт, но за бебетата няма нищо. Всичко ще и е от помощ.
За Пазарджик

Ян4е,дай някакъв списък.Какъв пол са децата?

# 658
  • Пловдив
Ние имаме доста събрано бебешко - дрехи, одеяла, пелени, чаршафчета. Ако има нужда от такива нещо, пиши, аз ще идвам тази седмица по работа до Пазарджик и мога да донеса.

# 659
Роси, жената в момента прави ремонт на жилището, абсолютно нищо няма за децата. От една фирма ми писаха, че ще направят креватчета, очаквам от темата за близнаци да намерим количка.
Остава всичко останало, необходимо за две бебета на около 2 месеца, защото предвиждам да са на толкова като ги вземат.
Момиче и момче са.
Дрехи, консумативи, козметика, чаршафчета, одеялца, абе всичко за бебе.

Миленче, всичко ще ни е от ползва, точно това ни трябва Hug Hug HugЧакам да се обадиш

Общи условия

Активация на акаунт