Да, въпроса ми беше за първия и втория евентуално месец, когато не съм почнала още работа. Тогава вземаш ли майчинство или не? Защото дочувам че не вземаш нищо...

Никъде,ама никъде по света го няма това,само тук дето сме си дали..задника на ДПС
Никъде,ама никъде по света го няма това,само тук дето сме си дали..задника на ДПС 
После им направиха договор. 
, много път бе! Мъж ми вика, че хич не са мислили като са строили града, трябвало да е между Сопот и Карлово
и другата седмица отивам на операция. Във вторник ще му се обадя да ми каже кой ден точно да се явя. Те това е - според него след нея ще мога да стъпвам на левия си крак
Ааа, и операцията няма да е в Окръжна, а ми предложи някаква друга частна болница във Виница, където също работел, била супер луксозна и най-хубавото - работели по ЗК, та няма да плащам 
Ако за това е необходимо да стане чудо-нека стане! 

А малката какво прави?Тя с вас ли пътува?И аз гласувах!-все пак става въпрос за града в който живея и обичам! 
А малката какво прави?Тя с вас ли пътува?
Има много полезна тема тук, о която научих доста тънкости. Казва се "Майчинството счетоводно" и можеш направо да си зададеш конкретен въпос там. Има счетоводителки, които отговарят.
в 6.10ч моят син реши че се е наспал.
Цяла нощ се върти и ме скубе със всичка сила /не ми остана коса/, че даже и ми бърка в носа /и кръв имам/