Мама с Юлчето играе и за второ си мечтае!

• 13 232
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
Ти как си ОФФ пък пишеш,каква е тайната,
а за предложението е супер но телефон има,дрехи бооол,най редовно изкупува брошурата на Ейвън,и парфюм козметика не върви Thinking ooooh!

Мъжа ми предлага синджирче със кръстче засега това, пък и е най разумно като и спомен да остане,аз отделно съм взела тениска със цифрата 18 отпред и 5 кученца щъпуркат,мислех и епилатор че няма,но искам и още идеи! newsm78

# 286
Под прикритие съм...шегувам се. Крия се, защото по цял ден не излизам от форума, не че съм пред компа, но туко виж някой си каже, че само тук вися....Прави се от настройките на профила.

Епилатора е хубаво решение, стига да го използва. Моят така си седи чисто нов. Ходя на козметик с коола маска ме боли по-малко. Хм, че епилатора ми е с охлаждащ ефект и всякакви джаджи, все същата болка си е като и без тези екстри.

# 287
 Ох, изчетох ви най- накрая.Crazy
Нита, моята педка каза да започваме отново Вигантола, но аз още се чудя. newsm78
Нан, Успех ти желая!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Рени, и Данката понякога става към 6ч., но след като цока отново заспива до мен на спалнята. Ако успея да се събудя,след това го пренасям в креватчето му.

От две вечери заспива в неговото си легло, а аз легнала на спанята не му обръщам внимание, но през деня този номер не минава.
Изби му и третия кучешки зъб, този път без изцепки, но днес е ужасно кисел. От сутринта ми е тръгнало наопъки, лепнал се е за мен и хленчи, не мога да му сготвя. Реших да излезнем, тъкмо да му купя готово пюре, че нямах, то пък заваля. Ама отидох до магазина... Crossing Arms Преди малко отивам да го видя през прозореца/има изглед към спалнята/ и от бързане си фраснах главата в него, за малко да го събудя. ooooh! Crazy Laughing Иначе съм добре, де!

Ели, разминало им се е ! Praynig
Направо си я питай сестра ти какво иска за Р.Д.-то. Хем да те улесни, хем няма да сбъркаш! Peace Е, друго си е да е изненада...  surpriseuu  Аз лично страшно се кефя като ми подаряват опаковани в хартия подаръци, а не в пликове. Може и да е най-голямата глупост, ама като е опакована си е друго. Придава настроение някак си.
Kris79,  Praynig аман от тия кучешки! Още ли вдига Т.?
Аз съм решила като избие и последния, да му махам бибата... Whistling

cry за Криско   Flowers Rose

# 288
 newsm45 newsm45 newsm45 Мъжът ми преди час е паднал на главата си. Има голяма цицина отзад и не иска да отидем до спешното newsm45 newsm45 newsm45 Какво да го правя......Знам, че не трябва да заспива. Целият е блед и напук на мен заспа. Ще откача....

# 289
 Ети Как така е паднал? Адекватен ли е иначе? Я го събуди най-добре.  newsm78
Моят мъж е същия, когато има Т. например, може целия да гори, но няма да се сети да си я измери и да пие нещо.
Като малко дете е в това отношение. Все трябва да ходя след него  Ill smile3527

# 290
  • София
NAN че, успех  Hug

Всичко ми излезе от ума, дето щях да пиша за пакостите на Цецко....като прочетох за Криско.
Мир на малката душичка, още едно ангелче на небето  Flowers Rose

# 291
Eti, събуди го! Не го оставяй да заспива и го питай дали не му се гади. Да не спи сега, а да се наблюдава и ако има някакъв световъртеж, гадене, прекалена сънливост отивайте в спешното. Въобще не го обсъждай с него. Ставаш и тръгваш. Мъжете са много твърдоглави в това отношение ooooh!

И на мен не може да ми излезе от главата Криско, много мъчно ми стана като разбрах. Като гледах родителите му при Милен Цветков, щях да ревна. Особено като чух разказа на другите родители със същия проблем как са се борили до последно за живота на детето си - като описваха как са преустроили апартамента си, за да осигурят стерилна среда и как са превързвали детето си, целите в кръв...Направо бях в потрес. Тогава ме обзе чувството, че родителите на Криско очакват, че ще се случи същото и с тяхното дете. И още тогава ужасно се разстроих. Дано ангелчето да е по-добре там където е сега, защото наистина много се измъчи и родителите му с него.

Ели, добре че само със счупени ламарини се е разминало. Прегърни сестричката си! Hug

# 292
  • София
Сега прочетох за Криско.Да почива в мир малкото детенце.Толкова е тежко и несправедливо всичкото това страдание и за него и за неговите родители.Това е най-голямата мъка.

НАН стискам палци и ти желая скоро пак при нас с добри новини.

Ели сега трябва да отпразнувате подобава и двата празника,че това си е втори живот след тази тежка катастрофа.А за подарък ще помисля.

Ети хич не го чакай да се накани мъжът ти да предприеме нещо.Направо го завличай на лекар и дано се окаже,че е добре.

Ох,Нани не смея да кажа,но не е вдигал Т от сутринта.Когато му излизаха кътниците така 3 дни вдига Т само сутрин,.Дано е пак от тези пусти зъби.

# 293
Момичета, здравейте!

Не съм влизала във форума повече от 1/2 година... Няма да правя опит да изчета всички теми, защото това си е работа за цял месец, а коя от нас разполага с толкова свободно време?!

Като гледам снимките всички малчугани растат здрави и красиви. Дай Боже все така да е!!!
Разбира се има ги главоболията с леки настинки, никнещи зъби, температури, но това си е в реда на нещата.

Двамата с Виктор можем да се похвалим с добро здраве. Времето заедно е все по-забавно и минава неусетно. Викчето вече така приказва, че умирам от смях с него.

Една новина - бременна съм в 5-ти месец. С нашия тати решихме да не се бавим и резултатът не закъсня. Любопитна съм да разбера дали има и други мами, които чакат бебета.

В тази връзка, заглавието на темата е много подходяща за моето появяване. И  тъй като не знам кога ще е следващото ми включване, пожелавам на всички да са здрави и засмени!

Последна редакция: пн, 29 окт 2007, 19:31 от varvara

# 294
  • някъде
 newsm09
ей, ама вие не си губите времето newsm62 smile3501
Честито и на Варвара и лека бременност newsm51

# 295
Варвара, браво чудесна новина. Желая ти лека бременност, а на финала здраво бебе. Казаха ли ти какво ще е? Радвам се, че Виктор е добре,. Ако имаш възможност се включвай по-често, ще ми е приятно.  Hug Имаме си още една бременлийка съвсем в началото- Йолк,  а пък Силвия Н, си има още една госпожица, която се роди септември месец.

Моето излезе малко като клюка, но много се радвам на подобни новини. Аз за сега ще изчакам още, мисля ми е рано за второ, имаме доста неща за уреждане, а с 2 деца ще е по-трудно.

Ети, как е Дидо, ходихте ли до спешното? Ако не сте, не се мотай, всички мъже сякаш по калъп са правени.  ooooh!

# 296
Варвара-честита и лека бременост ти желая.  HugНа въпросът ти-СилвияН има момиченце smile3504, и Yolk-чака бебче  preggoHeart Eyes
Ходихме до спешното и толкова съм възмутена от здравната ни система #Cussing out Голямо размотаване, голямо чудо. В края на краищата Дидо се съфиряса и вече не е толкова неадекватен. Снимаха го и искаха да го вкарат в болницата, но и той - като всеки мъж е бъзльо и отказа категорично. Naughty Оф, дано да няма нищо Praynig Praynig Praynig Утре пак ще ходим да видим дали има оплаквания. Tired Притеснявам се, че е бил в безсъзнание и за да не се шашна не ми е казал Cry

# 297
  • somewhere over the rainbow
Момичета, ударете по един глас. Няма да се сърдя, ако не е за мен Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=236443.20

Кой ще пуска нова тема? Иска, тук ли си? newsm78

# 298
Гласувах, разбира се за нашето НАН-че Wink

# 299
Наде, не че си нашето Nan-че Joy,ама си си най-хубавко наистина!Дори и ако съм безпристрастна,пак си е така.Малиииии,че то има една-две,които са направо за хапче против страх,а се се окичили там Sick

Общи условия

Активация на акаунт