Мама с Юлчето играе и за второ си мечтае!

• 13 231
  • 302
  •   1
Отговори
# 45
Майка ми пък ми даде да давам на Зоя от този сусамов тахан:  http://www.balchoproduct.com/products.html
Слагам и в храната.Добре и понася.
В този сайт има доста интересни работи.Това тиквено масло например го пия,когато усещам че започва да ме хваща цистита.Много помага в комбинация с Цистон и Цитросепт. Peace
Иначе когато някой от нас е болен,за да не се разболее и тя и давам по 1 ампула на ден вит.С,200мл. и Ехинацея за деца на др.Тайс,за укрепване на организма,също и по-често кърмене и да си гризка лимон.За сега има ефект.Много и харесва да пие вит.С,даже хленчи за още.
Този прашец съм го пила и аз,наистина много помага.Сега си взех отново да пия витамини за кърмачки,че много ми е отслабнал организма с това дълго кърмене,някой да ми кихне и съм готова.

Последна редакция: нд, 21 окт 2007, 22:08 от arllina

# 46
Благодаря на всички за пожеланията да ви се връща стократно.
О,днес такава салата измайсторих..,а и полезна NaughtyВарено червено цвекло,варени картофи,варени моркови,кисели краставички,всичко нарязано на жулиени се реди слой по слой.Залива се с дресинг от майонеза ,кисело мляко и горчица и най-отгоре се ръси настъргано варено яйце.Мои познати руснаци казаха,че там я правят същата,но вместо краставичките маринована риба и многооооооооо водка за пиене
Майка ми също е рускиня ,но ние я правим с кисело зеле ,лук и вместо този дресинг си слагаме зехтин(олио) и т.н. за салатка. Сигурно в различните краища различно я правят наистина е многооооо вкусна. мммм.
lala благодарение на Ети го направих ,ако не беше тя още щях да се тормозя  Hug ,ако искаш ще ти пратя на лични рецептите. Ети даваш нали  Wink
Иска, много, много любов и разбирателство още дълги години! И след някоя и друга година една мома да си направите!  baby_neutral[/b]
Да ама нашия тати знаел само мъжко как се прави , да вземем на заем вашия тати ,че виж какви хубавици прави  Mr. Green(шегичка)

# 47
  • През девет земи в десета
 breastfeeding newsm46 smile3524

# 48
  • някъде
"Децата научават онова,което преживяват!
Ако отправяме към децата несправедливи упреци - те се научават да презират!
Ако са заобиколени от враждебност - те се научават да се бият!
Ако децата растат в страх - те се научават да се тревожат!
Ако се отнасяме към тях с присмех - те се научават да се срамуват!

Ако проявяваме към децата толерантност - те се научават да бъдат търпеливи!
Ако щедро им даваме похвала - те се научават какво е благодарност!
Ако децата срещат одобрение - те се научават да харесват себе си!
Ако към тях се отнасяме благосклонно - те се научават да откриват любовта!
Ако обграждаме децата с разбиране - те се научават да бъдат щедри!
Ако децата живеят в сигурност - те се научават да вярват в себе си и в хората!
Ако им осигурим мир и спокойствие - те постигат хармония на духа!

На какво учим децата си! "

# 49
isi_kam-давам, давам  Simple Smile
lala- ето линк http://www.snimka.bg/album.php?album_id=179759&view=1&photo=1 виж дали коричката е същата, като на твоите хлебчета. Като имаш в пред вид, че аз умишлено слагам на най-ниската степен на изпичане, че иначе трудно ми излиза хляба.
didka_81-тези думи са много красиви и верни. Успя да ме укротиш  Hug. Бях се ядосала на моите мъже, ама ми мина Simple Smile

# 50
  • Варна
Иси честита ви годишнина!   loveuuu
Икам и аз рецептата, че последния път нещо се изложих Sad. Аз сега експериментирам всякакви рецепти, че като си дойде мъжо да го шашна каква готвачка съм станала. hahaha
На Тошко пък му избил пети зъб, но чак днес случайно видях ooooh!, защото е доста навътре. Аз все проверявам в съседство на предните два, а пък то........

# 51
Радост Много хубаво, че Теди е добре и ще се наложи само лека козметична процедура. Дано и при теб всичко отшуми. Hug

Рони, наш'те мъжища добре правят и се чуват често по GSM, ама ние с теб все не се засичаме. Моят скайп най-редовно си седи включен без да съм пред него. Мерси за сокчетата, ще видим дали малкото ще ги хареса.
Тези дни му правя на сокоизтисквачката сок от грозде и го уча да пие от чаша с твърд накрайник, без клапа...справя се детето, но само ако е жадно иначе е един лигоч.
didito, Рони: хехе, честичко ме споменават значи. А пък Дани нито Нани знае, нито Мани.ooooh!

Това време ни свари неподготвени. Утре спешно тръгвам на лов за ботуши.
Хайде и аз да пожелая безревлива, безсополива, безигрива....абе, направо спяща нощ! Hug

# 52
Ех, Nanny благодаря за пожеланнията, но моят дзвер днес от сутринта заспа как в 16 часа и си спинка 2 часа и половина и сега още сме будни. Четем си форумчета двамцата  Tired Дали ще заспи скоро това дете  newsm78

# 53
  • Варна
Лала, Shocked Shocked Shocked
Какво стана с хомеопатите???нали беше доволна от твоя???или май от Хаджиева беше по-доволна newsm78
Аз утре съм при Хаджиева с малкия,а ти сега ме вкара в размисъл Thinking
Едвам убедих нашия тати Rolling Eyes

Димитър е много неспокоен,не може да диша горкия Sad от сополи

# 54
  • София
Аз току-що чак успях да усмиря и приспа малкия-то бяха игри,то беше чудо!Откъде таз енергия незнам!Отивам да лягам и аз,че съм изцедена-СИЯНА2-лягай си и ти,че утре пак се почва отначало!Спокойна нощ на всички!

# 55
Жоржи няма какво да се чудиш,води го малкия и това е.Иначе с медикаменти ли ще го тъпчеш.Че и с тая лактозна  Naughty
Хайде пиши днес като свърши прегледа  Hug

Нашият тати и той и вика шарлатанка,ама като се разболее малкият и "хайде при Ферфи"  hahaha

# 56
Здравейте майчета. Честито на всички празнуващи  bouquet
Аз напоследък се излагам чета, чета и после ме домързява да пиша. И ние си купихме машина за хляб, успяхме да и намерим място в кухнята Simple Smile, коричката отгоре на хляба наистина става много бледа но аз дори го изключвам 2-3 минути преди края на програмата че иначе отстрани ми се струва много дебела кората, а и наистина много трудно се вади. Засега сме правили 4 хляба и 1 кекс, но без предварително разбити белтъци, стана малко като сладък хляб нямаше сочност ще трябва да се усъвършенствам.
Четох че обсъждате гърнето, ами при нас има голям застой от началото на юни сме без памперс в къщи и Цвети още не е започнала да си казва, изтърва се по 1-2 пъти на ден, мислех си че досега ще казва все пак от доста време се учим и то усилено, но уви. В тази връзка искам да ви попитам какви памперс гащи ползвате, защото когато свекърва ми започне да я гледа в началото на декември сигурно ще има повече бели, а и когато ходим на гости ми писна през 30-40мин. да отлепвам и залепвам обикновените памперси, взех да пробвам едни от близкото магазинче от неизвестна марка но не съм доволна отстрани се разлепиха, на памперс как са могат ли да се ползват по примерно цял ден, т.е. да издържат 10тина смъквания и обувания.
Залъгалка все още ползваме но само за заспиване скоро не смятам да я маха че Цвети е така се буди ако я няма бибата съвсем няма да ме оставя да спя.

# 57
Добро утро!
Пфу, че гадно навън. Духа силен вятър, мрачно и сиво. Мен пък ме подтиска това време  Sad Друго си е да излезем на кафенце с приятелки на открито барче и децата да си тичат наволя Simple Smile Дано сторо да се оправи, че ще откача  #Cussing out
От няколко дни усещам как се развива въображение на Венци  Heart Eyes Хваща някаква играчка, допира до ушенцето си и казва "Ало тате". Друг път пък все едно взема нещо с две пръстенца и усилено ми пълни шепите и после ме кара да го хвърлям в кофата Joy
Днес кафенцето е от мен:
и закуската: http://images09.snimka.bg/001029300-big.jpg не съм забравила и тези, които са на диета: http://www.fruktmix.com/img/main_basket.jpg
st.g - памперс гащи ползвах на някаква смотана марка и със самото обуване се съдраха и се отказах от този вид памперси. Наложи се да им ударя един шеф  Tired

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 09:37 от eti_31

# 58
  • През девет земи в десета

Ети,мерси за кафенцето,страхотни са ти произведенията Peace За съжаление всички в къщи имаме нужда от диета  Sick

Днеска сме си у дома,голям кеф,че и вчера ми се наложи да излизам по работа и не си починах грам,хем на бате и кака малко контрол Mr. Green

Ние такива памперси не сме купували,защото когато ползвахме бяха големи за нас,но май тези на памперс стават за многократно обуване и събуване,на племенника доскоро такива слагаха!

Жоржи,ти горката се разби с тия болести,дано Митето да се оправи бързичко!

Отивам да правя закуски,докато Цвети още спи,то милото нали го вдигам сутрин рано сега май ще се излежава до обяд Wink

Дидка,Цвети се отказа от залъгалката сама още преди 2-3 месеца,не помня вече колко време точно мина,но нали си има цици за приспиване!През деня си заспива сама като и се доспи е в състояние да заспи навсякъде!

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 10:09 от Пиги

# 59
Ммм че вкусни понички !

Тук съм надула климатика и ми кажете как да си покажа носа на вън да ходя за кухня! Crossing ArmsВали!То все угодия нямаме ама си е време да е зима вече! Thinking

Юл  без бибата не може заспива с нея и на обяд и вечер!като я измия облека и сложа в леглото и Ъ-ъъ биба,лъгах я с кучето, лъгах я с кво ли не,вече е голяма и не вярва иска си я,незнам как но трябва да я махаме! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт