Мама с Юлчето играе и за второ си мечтае!

• 13 229
  • 302
  •   1
Отговори
# 30
  • somewhere over the rainbow
СИЯНА2Много красива орхидея,а знаеш ли какъв е превода на пожеланието?
Кое пожелание бе, светнете ме newsm78

Ели, сега разбрах, че нищо не съм разбрала hahaha Майка ми е купила прашеца от Пловдив. Нали на центъра имаше някакво изложение на мед, та от там. Има ли го още? А не знам в аптеките дали го има, трябва да проверим, а и Тиция да каже от къде го купува. Thinking Пише, че вечер се разтваря 1 чаена лъжица в ч кафена чашка кисело мляко. Слага се в хладилника. Сутринта на гладно се изяжда. Вкусно е Peace

НАН, аз също обичам мъгливото време, хризантемите и въобще есенните неща. Обяснявам си го с това, че съм есенно бебе. Но пък ти май не беше  newsm78.
А де Thinking Юнско бебе съм аз.

# 31
И на мен ми е любопитно за кое пожелание става въпрос? Не че знам френски де.

# 32
Дидито явно е помислила пожеланието ти написано на латиница за някакъв друг език,аз така си го обяснявам,никъде другъде няма пожелание! newsm78 А то просто е написано на латински букви!

# 33
  Бързам, нямам време! smile3560
На всички празнуващи да честитя накратко, но с най-искрени и топли чувства и благопожелания! preggo nbirthday married
 Бъдете здрави и много, много щастливи!
   bouquet
Добре дошли на новозавърналите се мами! Hug
Тиция, ние също сме с Тефал, ама понеже и аз съм много прибрана- книжка не намирам.  33uu
Пробвай все пак преди да включиш ютията да завъртиш термостата/със степените на загряване/ до край и после го изключи до нула. След това го нагласи до желаещата от теб степен и включи ютията. Така по принцип се изключва защитата на термостата.

Крис79, значи и вие сте на същото дередже като нас със зъбите. ooooh! Tired За първи път Дани вади зъб с разстройство, преди минаваше с някоя и друга хрема и това беше. Дано повече няма такива премеждия! Praynig

Цитат на: munka1
на ден (два пъти )една ампула за 3 дни.
Как я съхраняваш ампулката? Не съм много сигурна, но мисля, че не е желателно да седи отворен вит. С, защото се окислява. newsm78 Може и да греша, ама да си кажа... Mr. Green Аз давам една ампулка от 200мг еднократно.

РониHug

Много свежарска ни стана темичката! Hug
Още исках да пиша, ама ми извиряса от главата.  Crazy
Айде! Heart Eyes

# 34
# 35
Ех, че хубава темичка!  Hug

Честит рожден ден Yanac. Много здраве и семейно щастие ти желая.

Иска, много, много любов и разбирателство още дълги години! И след някоя и друга година една мома да си направите!  baby_neutral

Аз доколкото разбрах става въпрос за Картичката която Сияна е сложила при пожеланието за РД-то на Yanac!

Лети, и ние сме с Тефал, ама и аз съм голяма затра и не намерих книжката. Пък и честно без бой да си призная, гладенето не ми е страст. Гладя когато е належащо.  Embarassed

Аз пък и публично да си изкажа благодарностите към Жоро( татко Кредор). Днес се отзова и ни пооправи компа, настрой ни го да гледаме на хубавото ТВ. А др. седмица, ако не са заети ще дойдат да ни преинсталира компа, че работи сякаш е на 100 години.
Нани, Hug . Поцял ден за теб мисля, ама пусто време не оставя да седна да те видя на скайпа. Ема по цял ден повтаря НАНИ, НАНИ. Май когато иска или не иска нещо. Та за това все за теб мисля.

Аз съм на вълна Ботушки, искам топли и красиви (мадамски). И още едни тип апрески за планина да стават. Но не намирам нито едно от двете.  

Лека и спокойна вечер!

# 36
  • Габрово
Yanac  newsm59
Иси честита годишнина!cheers
На Yolk щастливо бременеене.  bouquet
Пепи не можах да отида на преглед, че ми дойде по-рано, но тази седмица ще отида. Много ме притеснява тази киста, ако не се смалява от лекарствата, като нищо ще ме резнат.
И ние сме още с кошница, трябва да купуваме столче за кола вече.
Хайде лека, безревлива и безсополива и всички болни да се оправят бързо.
 newsm46

# 37
  • София
Леле,много се изложих! Embarassed Embarassed EmbarassedНаистина прочетох пожеланието от картичката на латиница на срички и не можах да го разбера-много съм зле!  Stupid
А Влади казва ,,нани,,когато иска да суче. GrinningИзобщо НАНи е хубаво нещо! Hug
Ние отдавна имаме столче,но на мен ми харесва много повече,отколкото на Влади...

# 38
  • някъде
 dohголям шемет съм, цял ден се чудя защо не пишете в темата, а забравих че като отворих старата НАН беше дала линк към новата Embarassed
Честит рожден ден Yanac newsm18  ura
Честита годишнина на Исито! Много любов и разбирателство да има в дом ви! newsm51
Честит рожден ден и на малката Радина, племенница на Дю! Прекрасно детство и желая! baloni

За гърдите- просто са ужасни  helpuu, преди имах хубави, големи и стегнати гърди, а сега са увиснали, отпуснати и грозни! За щастие на мъжа ми му харесват, но докога ли  newsm78
НАНumbrella cold Wink
Пепи, плановете са да заминем за Италия края на годината, дано не ни мине черна котка път:pray:
Не съм водила Алекс на ортопед след прохождането Embarassed
Зъбките не му мия- има 2 пораснали и 2 избили- време ли е да ги мия! newsm78 Тъкмо мислех да ви питам и ме изпреварили Simple Smile

# 39
  • През девет земи в десета

newsm51 за Нан!!!!

newsm59 на Yanac,да си жива и здрава и много щастлива  bouquet

Честита годишнина на Иси,много щастие и любов с любимия мъж!

И ние не сме правили прощъпулник,все не ми остава време Embarassed

Рони,как е настроението,дай да видим Емата на Скайпа Hug

Бета и аз си падам по гадното време,но и хубавото ми харесва,абе изобщо все съм в настроение,кога ще ни дойдете на гости?

Айде изчезвам да си готвим вечеря,че народа е гладен!

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 09:51 от Пиги

# 40
В новото предавате "Часът на мама" търсят дечица, да им направят пращапулник. Това е много оригинален начин, запомнящ се, пък и щяло да има ористници. Wink

# 41
  • някъде
Давате ли залъгалки на децата, защото аз две вечери го приспивам без, но нощем я търси, явно заради зъбчето! Иначе през деня като я види и започва да трепери от кеф и ако не я дам започва едно тръшкане ooooh!

# 42
# 43
Ехеее, отворили сте нова темичка, че и на 3-та страница сте вече! И какви красоти!

Честит Рожден Ден, Yanac!  bouquet

Честита годишнина, Иси! Heart Eyes

Честита бременност, Yolk! preggo

Иси, и аз ти правех компания за болните деца тази седмица. Направо беше ужас. По едно време си помислих, че този път вече ще ги изтърва и ще направя беля с тях с моите перипетии с хомеопатите, но закърпих работата май. Направо ми иде да ги убия тези хомеопати. Да знаете същата работа са като традиционните лекари - голяма беля могат да ви направят. Аз тази седмица вече ходих при 5-ти на брой! Ще го видим и него колко е читав. Като за първи път с децата се справи добре. Тука във Варна са ужас, вече не знам кой мога да препоръчам. Как така става номера, че в София хомеопатите правят интервю от 2 часа, а нашите тука за 15-30 минути максимум определят лекарство! Ейййй, големи виртуози се извъдиха! Ох, откога се каня да пусна една тема в Здравния, че да ми скочат всичките hahaha

Иси, как го опече този хляб, в хлебопекарната ли? Аз си купих тази на Мулинекс, но хлябът не хваща такава хубава коричка отгоре, само отдолу и отстрани. Ети, твоята как пече? Засега само един обикновен хляб направих - стана хубав. И днес си замесих тесто за пица, което стана супер. Тези дни ще пробвам да направя някой кекс или нещо тип козунак за проба. Нещо доста ми хареса да си бухна продуктите вътре и повече да не го мисля. То иначе една цапаница става...Май ще взема даже още сега да отида да направя нещо, че ме сърбят ръцете.

Лека нощ на всички и да са ни здрави дечицата, че големи тревоги има иначе.

ПП Дидка 81, скоро си мислех за теб къде се изгуби. Аз залъгалката я махнах на Пипи. Първо през деня постепенно започнах да я давам все по-рядко и после един ден реших и през нощта да спра и той не се е бунтувал много. Та вече една грижа по-малко, не ги търся вечно тези залъгалки.

# 44
Прашецът го има в "Пикадили"НА ЩАнда за диетични храни.По-приятно на вкус става ,разтворено в прясно мляко с малко медец.... ppp
О,днес такава салата измайсторих..,а и полезна NaughtyВарено червено цвекло,варени картофи,варени моркови,кисели краставички,всичко наряано на жулиени се реди слой по слой.Залива се с дресинг от майонеза ,кисело мляко и горчица и най-отгоре се ръси настъргано варено яйце.Мои познати руснаци казаха,че там я правят същата,но вместо краставичките маринована риба и многооооооооо водка за пиене

Общи условия

Активация на акаунт