Мама с Юлчето играе и за второ си мечтае!

• 13 239
  • 302
  •   1
Отговори
# 15
NAN,пчелният прашец е много ефикасен при тези възпаления.Майка ми като малка ми лекуваше гнойна ангина за два дена с пчелен прашец и прополис.А,относно децата,не зная какво да ти кажа,сама си реши.Аз купих един сироп за апетит на Алекс и вътре има като съставка също пчелен прашец. Да ти кажа и на мен ми харесва лошото време.Много ми е уютно да си стоя в къщи на топло ,а навън да вали.Само,че аз не искам да имма нищо общо с нещо английско,та дори и в предишен живот.Ужасни прасета са тези англичани #2gunfire
Yolk,направо ме развесели с тези щори JoyМоите не са виснали,но някак си са празни и меки.Ох,направо ми се ходи в пълна промяна Embarassed

# 16
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ха, добър ден и от нас!

Yanac, честит рожден ден!

Isi, честита ви медена сватба!

Yolk, ЧЕСТИТО! Лека и безпроблемна бременност!

На тазии люлка и аз отдавна съм й хвърлила око.
Честити хлебопекарни на всички! Със здраве да си ги ползвате! А на Попова  - честит й телевизор!

Radost, какво стана с твоя преглед? Радвам се за добрите новини около операцията на Малчо! И стискам палци бързо и безпроблемно  да се адаптираш на работа!
Didito, благодаря за комплиментите за дъщеря ми! И за снимките! Наистина беше много разтоварващо пътуване!
Диди, добре дошла отново! На преглед след раждането съм ходила няколко пъти, макар че и аз съм от бъзлите. Не го отлагай! А какво става с Италия и САЩ? Има ли изгледи? Май сега е новата кампания за зелени карти...
Нита, случката с катастрофата наистина е много неприятна, но добре, че ви се е разминало! И така и така си повдигнала въпроса за столчетата за кола, я кажете какви столчета ползвате? Аз съм се ориентирала към Recaro Young Sport, но ще трябва да отскочим  до София да го купим.

Мамите, които са водили дечицата си на ортопед, след прохождането – кажете как протича прегледа, какво наблюдават? Че аз от 2 месеца се каня да заведа Вяра, но все отлагам. А ми се ще да знам на какво трябва да се обърне внимание.

Вяра все още е с 4 зъба. В момента са “на път” още два. Все още използвам бебешката паста Nenedent. Вие с каква миене зъбките на мъниците? За гърнето – и Вяра понякога пищи само като го види...аз веднага го махам и не я насилвам – като се омокри, стои и ме гледа “умно” – не смее да мръдне наникъде; друг път пък си казва “ака” и отива до него.
Ох, аз от вчера съм с гърлобол и ще правя гаргара. А май ще опитам и с пчелния прашец!

Спокоен ден на всички! И дано поне дъжда да спре, че да поизлезем навън!

# 17
  • Варна
Иси,Честита Годишнина!!!
Желая на теб и любимия ти ,още много години семейно щастие!!!

# 18
Честит рожден ден на yanac!
Желая ти от сърце много щастливи мигове, любов, която да те топли винаги и много истински приятели в живота ти!

Честито и на Иси! Много, ама много да се обичате с твойто мъжле!  Hug

Нямам време за писане, по-късно. Имаме гости  Flutter

# 19
  • хасково
Честит рожден ден на Yanac

ИСИ , дълги години семейно щастие!

# 20
Честит рожден ден Yanac!Много щастие Любов и късмет ти желая!  Хареса ми как се поздрави сама,аз преди време за 20 тия си рожден ден се поздравих сама по радиото,обадих се и казах че искам поздрав за рожденник и като им обясних(те разпитваха- име,години.. тнт.) и останаха шашнати,ама ме поздравиха де!Хихихих Mr. Green

Честит празник и на Иси и мъжа и!Още дълги години семейно щастие много Любов и още деца им желая!

Тиция за Ютията пусни тема някъде в дом и семейство ли незнам,във форума по може да има някой като тази ютия!А за пълната промяна и аз искаммм на нините ,че Юл ги изяде никви ги няма! Rolling Eyes

Нан дай инфо какво представлява има ли го по всички аптеки и как се пие?Прашеца!

Някой прави ли козунак във фурните(машините за хляб) аз ако става ,искам за коледа да имам,даже и място му намерих,понеже и ние нямаме много място измислих една идейка,но не казвам! Mr. Green

# 21
  • хасково
Yolk, честито , чудесна новина. На мен май ми се иска , ама не ми стиска. А нашия тати настоява за още две  Shocked. Кога ще ги раждам ooooh!

тези дни ми е много зле , но като не взех навреме мерки. Страшно ме боли гърлото , а сега и ушите и хрема ме натисна.

Жоржи, като усетя ,че Яница се разсополява давам вит С  - на ден (два пъти )една ампула за 3 дни.

Днес ни излезе  7-я зъб .

Ставам , че не ме остава да пиша

# 22
Иси, честит празник!!! Пожелавам ви от все сърце още дълги години съвместен живот, много любов и щастие!!!

Yanac, честит рожден ден!!! Бъди здрава и щастлива!!!

Yolk, честито!!! Лека бременост и най-сладкото бебче!!!

Почерпете се и от мен, днес малката ми прекрасна племиничка Радина навършва 2 годинки!!!

# 23
  • София
Честит рожден ден на yanac! Да си жива и здрава, много щастие и късмет ти желая   ura nbirthday!

Честита годишнина и на Иси! Все така да има за какво да го хвалиш твоя мъж   loveuuu!

Да е жива и здрава и племенничката на Дю!

Jorji, Яна мрази да я пръскам със стеримара, защото струята му е много силна и затова пръскам в капачката и после й слагам с обикновен капкомер.

НАН, аз също обичам мъгливото време, хризантемите и въобще есенните неща. Обяснявам си го с това, че съм есенно бебе. Но пък ти май не беше  newsm78.

yolk, нашата консултантка по кърменето ни беше обяснила, че обезформянето на гърдите не се дължи на кърменето, а става защото още по време на бременността гърдите се подготвят за кърменето - каналите се разширяват и т.н. Те и затова често са чувствителни и болезнени при бременност.

Тиция, не ми се вярва да си натиснала нещо, по-вероятно е да се е развалила ютията.

Pepi, нашето столче е на Чико, от 0 до 18 кг, но е доста полегнало, скоро ще трябва да взимаме по-изправено.
Ортопедът при нас гледа как ходи Яна, дали са й симетрични крачетата, за плоскостъпие (при бебетата то е вродено и след време се оправя), дава съвети какви пантофи и обувки да се носят, това в общи линии.

Ние ходихме преди малко до Пиги'с хаус да търсим някакви зимни дрехи, но нищичко не й харесах. Освен да видя и аз в Бенетон, може да отскоча и до Штъркел  newsm78.

Последна редакция: нд, 21 окт 2007, 15:56 от Betta

# 24

# 25
  • София
СИЯНА2Много красива орхидея,а знаеш ли какъв е превода на пожеланието?

# 26
Явно не,щом ме питаш може би не на добре,а?Ако е така съжалявам за некомпетентноста.

# 27
  • София
А,не,не се притеснявай,мислех,че щом си го сложила знаеш какво значи,но явно ти е харесала самата картинка.Наистина е много красива-предполагам,че е за нашите Иси и Yanac-да са ни живи и здрави.А който знае френски да превежда! Grinning

# 28
 bdbaloni  Честит Рожден Ден, yanas! bdbaloni
Isi - честита годишнина! cheers
Yolk - хубаво, че се завърна и то с такава прекрасна новина. Hands Clap Честито и леко бременнене. preggo
Рерi - още сме с кошница и скоро трябва да купуваме столче. Точно това на Ricaro и ние сме го харесали. Peace
Ветта - как е нослето на Яна, помина ли вече? Да я нацелуваш от нас с Калоян.  Heart Eyes А стола е много як и изглежда удобен yes
Дидито - какво стана с прощъпулника? Правихте ли го или аз нещо съм изпуснала? newsm78
Пак много болни мами и дечица. Бързо оздравяване. Flowers Four Leaf Clover

# 29
  • София
Nita-не си пропуснала-още не сме направили прощъпулник.Малко след като проходи,Влади се отказа и сега пак се придвижва по дупе-не че не може,но не иска и това си е!Чакам да се отпусне,защото сега си личи,че го е страх.Слагам го да се облегне на някоя мебел,но той внимателно сяда на земята и започва да си се плъзга-реших,че това не е прохождане и отложих прощъпулника за по-нататък. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт