Мама с Юлчето играе и за второ си мечтае!

• 13 239
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
  • някъде
Честит рожден ден на близнашката ни мама ДАНИСИЯ! Много здраве на цялото ти семейство и прекрасни мигове!  bouquet  bouquet  bouquet

Ети, на Алекс любимото му занимание е да си хвърля памперса в кошчето Simple Smile! Вчера баба му готви зеле и няма да ти казвам каква игра падна- тя му подава листа и кочани и той тича до кофата и така сигурно половн- един час Laughing! После седнахме един срещу друг и си подхвърляхме един кочан зеле Joy

# 61
Ети, на Алекс любимото му занимание е да си хвърля памперса в кошчето Simple Smile! Вчера баба му готви зеле и няма да ти казвам каква игра падна- тя му подава листа и кочани и той тича до кофата и така сигурно половн- един час Laughing! После седнахме един срещу друг и си подхвърляхме един кочан зеле Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo Разсмя ме на глас. Прибрано детенце си имаш   love001

Няма да се дан на това гадно време #Cussing out И без това е мрачно и тъмно в стаята-угасям осветлението, пескам цветомузиката и усилвателя на МАХ. Ще си правим дисковека, поне откъм музика да го разпуснем. Joy

Честит рожден ден на danisia!
Желая ти главно здраве за теб и най-близките ти,
бъди с голям късмет в живота,
да имаш много щастливи дни и нощи,
да бъдеш обичана и да обичаш...

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 10:18 от eti_31

# 62
  • София
Здравейте мами от мен и Яна София:)

Yolk, страхотна новина- лека и щастлива бременност ти желая.

Didka 81- питаше за зъбките. Яна има 16 зъбчета  Rolling Eyes излезнаха и почти накуп, без проблем. Любимо и е вечер, във ваната да и ги мия с истинска четка за зъби  Laughing
Аз се замислям за прощъпулник, Яна не е много стабилна, но тя по принцип подхожда доста предпазливо към всичко. А може и да сте разказвали преди, но какво трябва да подготвя за него?

Eli83 аз взимам храна от "Ози" и правят доставки по домовете. Хубавото е, че можеш да се запишеш и само за един ден, както в случая е студено, си поръчваш за вкъщи. В Пловдив, не вярвам да няма такава услуга  newsm78

Приятен и усмихнат ден на всички.

# 63
  • София
Добро утро момичета,
Навъм захладня и не мога да ви изчета  kaffeetrmker_2
Хайде поред, на патерици:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, YANAC   bouquet
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА ISI   loveuuu
ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ И ЗДРАВО БЕБЧЕ YOLK   preggo stork-girl  ylinfant
И ние минахме гадните сополи и задавянето през нощта, ама нищо не помагаше за отпушване и лека полека попреминаха. Пробвах всичко, всякакви гадости ми слагах в носа на милото, ама вече е добре  newsm32
И аз се излекувах и всичко е ок при нас  Peace
Ние имаме 10 зъбчета  newsm47
И моите цици малко поомекнаха , ама те не бяха много големи  Blush и няма какво толкова да увисва. Но не бих отказала корекцийки  4470
Аз мразя лошото мрачно време  smile3511
Ох, хайде стига писала, че шефа идва  newsm48

# 64
Добро утро и от мен! Децата май са горе-долу здрави, дивеят, значи са добре! Но в градината стачкуват и аз тази седмица пак ще съм звероукротител, че двамата като се съберат и става...

Ети, дай насам рецептата. Много хубави корички имате с Исито, моята стана доста бледа отгоре. Но аз направих най-обикновен хляб и на снимките в книжката тези хлябове също имат много бледа коричка. Сега съм метнала един козунак, ще видим какво ще стане. Рецептата е от книжката на Мулинекс.

Нани, беше ме питала май за картинките в подписа ми. Ами изразяват ежедневието ми - гладя, готвя, чистя, гладя, готвя, чистя... Много ми харесват тези дебеланки, развеселяват ме.

Жоржи, въобще не се колебай за хомеопатията. Много е сложно да ти обясня защо си сменям хомеопатите така. Просто и 4-те хомеопата при които съм била не ми харесват като метод на лечение. Не съвпада с представите ми за класическа хомеопатия и това е. А и резултатите не са чак толкова задоволителни и затова ме човърка. Сега последният който видях вече отговаря повече на моите критерии, но пък ще видим колко е добър. Иначе досега е вярно, че децата ми въпреки че боледуват, никога не е ставало сериозно. Проблемът почти винаги е бил спиран на ниво сливици и бронхитите са били много редки и леки и са се преодолявали от самосебе си за няколко дни. Антибиотиците даже не ги знам какво представляват, въобще лекарствата не ги познавам освен някой друг сироп и ефералган за темературата, които съм давала в моментите, когато съм нямала на разположение хомеопат. Този новият хомеопат преглежда в Терапията, а аз въобще никога не бях ходила там, а може би знаете, че там се намира детското спешно отделение. Аз го научих чак като влязох в сградата. Та викам на хомеопата, че за първи път стъпвам в тази болница и той ми каза, че като се има предвид, че съм родител на 2 малки деца, това че не знам къде е Терапията било цяло постижение. Така че успех! Хаджиева е ангажиран човек, много е внимателна. Мисля, че с нея ще се почувстваш по-спокойна и уверена, а това е много важно. Аз имам добри чувства към нея, но искам децата ми да се лекуват максимално според правилата на истинската класическа хомеопатия, а забелязвам, че във Варна те не се спазват много.

# 65
Някои си мечтаят за второ, други си мечтаят за ТРЕТО!!! Laughing И име сме му измислили! Но ще почакаме още 2-3 години. Май... Confused
Арлина, вие къде се преместихте?

Добре, аз пак съм в наличност, въпросите за лексикона са готови, само формата не ми е ясно каква ще бъде... Давайте идеи как да го направим. НАН, не се ли намери някаква програмка?? Имаше нещо като дневник за бебета, дали няма да свърши работа?

Лала, кой е този хомеопат, който работи в Терапията?

И на мен ми харесва мъгливото време, предразполага към гушкане, някак отвътре му идва на човек! Отвътре навън.
Айде, много гушкане пожелавам на всички (на тези с празниците - повече!), а аз отивам да правя СУПА ТОПЧЕТА!
(Какъв хубав ден!!!)

Hug

# 66
  • някъде
Ох, взех и аз да си мечтая за второ покрай вас newsm53 newsm32 4470 Laughing, но дано някой ден ни огрее, защото с това преселване и с цялата несигурност  Tired
За какъв лексикон става дума newsm78
Лала, много ми хареса обяснението за картинкитети, развесели ме! Laughing
Жоржи, чакаме отчет и дано е по-добре малкия Друндел! Praynig

# 67
Честит рожден Данисия!!!

# 68
Дидка казвай какво преселване ,намекваш нещо от одеве,да не се местите в Италия?И как го решихте,?

Моя мъж иска в Канада ама мнооого далече бре и не ми се мисли ако вземе да не мисли а да действа!Наумил е нещо но си трайкам,пък и френски не ми се учи!А като гледам в темите на канадските майки ми то е много трудно и далеч от роднините е тежко,ужас! Sad

Честит рожден ден Данисия!  bouquet  bouquet  bouquet

# 69
  helpuu
Знаете ли от къде мога да купя хубави детска масичка със столчета? Никъде няма, единствено тези "портокал" на Чико са прилични и удобни, но столчетата вече от месеци ги нямат. В "Комо" гледах - не ми харесват, а много искам някакви симпатични и удобни детски столчета, които да издържат и тежестта на възрастен, за да мога да седя с Весела на масичката и да играем и рисуваме. Помагайте, моля ви!

# 70
Pingwina-виж този адрес http://www.bgbaby.net/ за лексикончето, но не знам как ще пишат мамите, май няма да стане  newsm78

# 71
Може и да съм влюбена Дидка щом си писала и не съм видяла,ще се върна да прочета! Peace
Това за лексикона е идея ,давайте да попълваме в една отделна тема ако не стане със програма! newsm78

# 72
  • Казанлък(Бургас)
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА МИЛИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА DANISIA!

newsm51 newsm59  party023  uraЖЕЛАЯ ТИ СТРАХОТЕН ДЕН И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

# 73
Ехооооо Hug

Вчера се завърнахме от Триград GrinningАдски яко си изкарахме!Обикаляхме по пещерите и полянките и се срещнахме с много истински хора, това пък на свой ред направи и нас по-добри Grinning
Мимозата противно на очакванията ми, беше във възторг от атмосферата в пещерите и по принцип много слушаше и обичаше всички и всичко Grinning
Решили сме август месец пак да отскочим до там, но този път с подкрепление(от баби) за да може да заформиме по-екстремно почивката си-скално катерене, делтапланеризъм, езда, дълги преходи по планинските пътеки... а и август месец там е празника на Орфей.

Много сте писали през тази седмица и много четене ме чака сега.
Надявам се да чета само за хубави неща, а не за сополи Grinning

Ето и снимки от нас:
1. Мимозката в изблик на обич.
2. Мимозката излиза от Ягодинската пещера.
3. Мимозката в Дяволско гърло.

# 74
Asya,супер преживяване!Ама как  така се навихте в това лошо време с този бебешор newsm78И ти май си падаш адреналинка  hahahaМоят луд мъж и той се занимава с разни делтапланеризми,парашути и т.н.екстремни истории.На мен най-екстремното ми преживяване до сега беше летене с хеликоптер от Камчия до Тюленово,при което щях да си подмокря памперса от страх SickС една дума не съм по тази част.Да имам земя под краката си аз,това е.
Моят син,както не яде,не яде,че днес след всичкото фрикасе,което хапна,докато се усетя беше напипал и една кисела краставица и се облизваше сладко,сладко ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт