Клуб на многодетните родители - Пълна къща (8)

• 19 519
  • 448
  •   1
Отговори
# 315
  • Не съм от тук и съм за малко
JuliS  Hug Hug Hug

# 316
Обадиха ли ви се за децата на Димитрина,искали да дойдат  Hug

Не, Дидка, никой не се е обаждал. Нито е писал в темата, нито на мен е пращано ЛС. В сряда имахме организационна среща и Цвети нищо не е споменавала, значи и при нея няма заявка.

# 317
  • София
Момичета,звъннах на кроасаните.Жената поиска писмото по факс,изпратих й го и после й звъннах.Тя каза,че ще ни имат пред вид и другата седмица да се обадя,за да ми каже какво ще има за нас.
От Данон момичето го няма,ще я търся в понеделник.
Бяла боя в книжарницата няма.Казаха ми да търся безвредна,но от къде  newsm78 Ще погледна в интернет пространството и ще пиша пак.

# 318
Обадиха ли ви се за децата на Димитрина,искали да дойдат  Hug

На мен никой не се обаждал. Аз съм й загубила телефона, така че не мога да я попитам. newsm78

Цоцоланке, нищо не сме правили по въпроса със купона след празника и спането. Право да ти кажа, на мен ми беше изскочило от главата - нали бяхме решили, че ще е в Института, където няма проблем с организацията и някак си ми остана като решена задача. Ако трябва да ви запазваме места за спане, казвайте бързо - за кого и колко? До 15 лв. на легло?

Наде, може да ми ги донесе в началото на другата седмица - ако не е спешно да ти дам парите.

Момичета, не знам спонсорите на сладките неща кога смятат да ги дават, но трябва до четвъртък най-късно да дойдат при мен, защото иначе няма да имам време да опаковам подаръците - това са 106 торбички с не съвсем еднакво съдържание и иска концентрация и време да не объркаме нещо. Галче, и пликчетата също.

Джулка, оценяваме жеста. Hug Просто се опитваме да се справим с минимални разходи.

тедивас, ако стане голям проблем с боята, да отивам на борсата. А с четките как стоят нещата?

Днес поръчах и платих книжките от "Фют", отделиха ми ги, така че работата е сигурна, но ще ги прибера другата седмица, за да не ги прескачам из къщи. Фенерчетата също са налице.

# 319
  • София
Момичета,вижте какво намерих.
http://www.impresia.bg/products.html?category=26
Мисля,че е точно това,което търсим,но не е ли малко като количество?
Магазина е близо до Университета и мога да помоля Пепи да отиде и да купи,ако сте съгласни.От там предполагам ще му кажат и какви четки ще са подходящи.

# 320
Теди, мисля че две бурканчета ще свършат работа, може и да остане. Този магазин го знам, малко е скъп, но пък има асортимент. И четките им са скъпи, освен ако не извадят някои по обикновени за случая - трябва да се пита. Успех!  Peace
А ако не успеете, казвай, другата седмица - вторник, сряда мога да отида аз.

# 321
Съгласна съм с албена. Четки може да купя и аз от борсата, когато ходя за лепило. Мисля, че има евтини, а на нас не ни трябавт особено качествени в случая.

# 322
  • София
Ще помоля Пепи още в понеделник да отиде.

# 323
Ето ме и тук!
Това с боите чи изглежда скъпо. Дали се разреждат? От борсата? Не може ли обикновена темперна боя? Тя спори...

# 324
Джулка, хайде да изпратиш материалите в удобен за тебе ден по удобен за тебе начин! Пиши кога и къде да ги посрещаме и горе-долу колко са като обем.

Перке, забравих да те питам в събота от кой час нататък можем да сме в читалището?

# 325

Перке, забравих да те питам в събота от кой час нататък можем да сме в читалището?

Отговор в понеделник. В петък го нямаше Несторов, за да питам.
Колко време мислиш, че ще ни е необходимо? Аниматорите и те по-рано би трябвало да дойдат, нали?

# 326
Кабо, дай на ЛС адрес, на който мъжа ми утре да ти донесе книгите и по кое време горе долу може да мине. Peace

# 327
Абе, девойки, знаете ли, че нямаме отговорник за напитките? Кой ще ги купува, кога...

Галче, ако нямаме спонсор, хич да не повдигаме въпроса...

# 328
До читалището е "Аванти"- верига магазини за напитки, сладки и пр. неща, които работят на складови цени. Работят и в събота. Не е проблем и в последния момент да я свършим тази работа. Ако пък искате може и след срещата в сряда- пазаруваме, караме  в читалището и се надяваме, че до събота няма да се изпие всичко  Mr. Green

Кабо Алма, благодаря за нещата, които ми прати. Само ме напомни  към кои институции, партии и организации сме отправяли предложенията си.

# 329
Галче, извинявай че закъснях с изреченията, ей сега успях да ти ги изпратя на лични.

Златна Перке, духом сме с теб и те подкрепяме, ще се справиш!  Hug  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт