изпитани сайтове за парфюми

• 288 012
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Имам приятел,от който вече доста години си взимам оргинални парфюми и съм изключително доволна,ако някоя от вас се  интересува за цени да ми пише на лични и ще дам координати.
Има много ментета-факт,но  моя приятел взима парфюмите директно от вносителя и не слага голяма надценка.Аз съм много доволна от качеството и трайността,като ги сравнявам с парфюми купени от чужбина,от Б-я не бих си купила от друго място.

# 586
Абе да ви питам, наскоро взех парфюм от такъв сайт. Пише: "Made in Spain", проверих баркода, наистина е на Испания. Това би ли могло да е някаква гаранция според вас, че парфюма е читав?  newsm78

# 587
  • Варна
Според мен баркода, както и самата кутия като цяло не е никаква гаранция, че парфюма е оригинален. Всеки, който разполага с нужната техника може да си направи каквато и да е кутия с точния баркод. Peace

# 588
  • София
Да - и дори и да е преправен баркода, не означава че парфюма е фалшив. При парфюмите баркодовете се сменят, за да не може да се проследи откъде идват - тоест ако един парфюм е бил произведен за официалния представител на бърбъри в българия например, то този официален представител, за да си достигне таргетите- да направи необходимия оборот на бърбъри, сменя баркодовете на парфюмите си и ги продава на търговци на едро в други страни. Това се нарича декодиране Simple Smile Прави се от официалните представители на всички марки по целия свят. Толкова за баркодовете Simple Smile))

# 589
Добре тогава, но освен трайността на парфюма, което според мен пак не е гаранция, като гледам и опаковката не е, тогава по какво може да се познае дали един парфюм е оригинален, едва ли е и по надутата цена, защото лично аз съм си вземала Chanel Coco Mademoiselle 50мл тоалетна вода за 50 паунда, а в БГ само 30мл в Beaty Zone примерно е 100лв, и защо там парфюмите са оригинални?  Flutter

# 590
  • София
В Бютизоун и големите парфюмерии се продават парфюми на официалните представители на съответните марки за българия, които са длъжни в такива магазини да продават на тези цени - и най - малкото за да си избият разходите за наем и реклама. В останалите магазини, магазинчета, интернет магазини и прочее се продават парфюми от вносители на едро, които обаче са нещо съвсем отделно от официалните представители - внасят парфюмите си като търговски фирми и работят с всички марки, които имат търсене на пазара. Иначе си права - ако не се занимаваш с парфюмерия е много трудно на пръв поглед да различиш добрата имитация от оригинала. Но - имитация 1 към 1 с оригинала няма. Или цвета на течността в шишенцето ще е различна, или формата на шишенцето и така нататък. За това, вместо да сравнява човек като ненормален и да се чуди това, което си е взел оригинално ли е или не, най - добре да си пазарува в бютизоун на скъпите цени - ако му се дават 30-60 % отгоре, а може би и повече, или да си пазарува от проверени източници. Аз съм изброила по - горе откъде си купувам аз и съм доволна. Изброила съм и откъде знам, че има ментета понякога, като не включвам сайтове, в които или изрично е опоменато, че се продават ментета, или всичко е по 30-40 лева - такива сайтове има стотици, ако не и хиляди.

# 591
Silveee, благодаря за инфото   bouquet

# 592
  • Стара Загора
Момичета в този сайт (който Силвее показа) http://parfumeria.bg/damski-parfyum-salvatore-ferragamo-incanto- … m-edt-p-1353.html със сигурност ли са оригинални парфюмите, че искам посочения парфюм... т.е. някой друг поръчвал ли е от там? Благодаря ви.   bouquet

# 593
  • София
По цената не се лъжете. Т.е. не винаги високата цена е гаранция. Аз гледах на летището в Милано Коко Мадмоазел 50мл 53 Е, тук 30мл е по-висока цена.  Naughty И въобще не съм толкова сигурна, че в МОЛ-овете са 100% оригинални.
За мен лично най-сигурно е от дъти фри-тата.

# 594
  • Варна
За фри шоповете съм чувала мнения, че и там може да пробутват ментета, при положение, че парфюмите се вземат от пътници, които си заминават и няма как да се върнат и направят рекламация.
Освен това си имам един парфюм от фри шоп от Гърция, на който буквичките се белят и ми е малко съмнителен Tired

# 595
  • София
Чак в параноя не мисля да изпадам. Мисълта ми беше, че нито магазинът, нито цената могат а са фактор, гарантиращ сигурност. Т.е. ако ще взимам нещо от БГ, понякога може да е от мегашоп. Така и така и в БЗ не съм сигурна на 100%.

# 596
  • Стара Загора
Искам да си поръчам Дюпонт Бланк, ОРИГИНАЛЕН. Насочила съм се към http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=422_421&products_id=24893 и http://www.portmel.com/p/13766/ST-Dupont-Blanc-EDP-damski-parfyu … 30-50-100-ml.html
Приемам предложения и за други сайтове, от които сте поръчвали и сте доволни. Благодаря.   bouquet

# 597
  • Варна
... нито магазинът, нито цената могат да са фактор, гарантиращ сигурност...
С това съм напълно съгласна Peace

# 598
  • София
Искам да си поръчам Дюпонт Бланк, ОРИГИНАЛЕН. Насочила съм се към http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=422_421&products_id=24893 и http://www.portmel.com/p/13766/ST-Dupont-Blanc-EDP-damski-parfyu … 30-50-100-ml.html
Приемам предложения и за други сайтове, от които сте поръчвали и сте доволни. Благодаря.   bouquet

Или мегашоп, или гет.бг, според мен  Grinning От други сайтове не рискувам, а от гет и мегашоп засега издънки не съм имала. Когато става дума обаче за парфюми над 100 лв- директно от магазина, че да ми е мирна главата  Laughing

# 599
  • Стара Загора
Една позната ми предложи parfumi-shop.net
Дали е надежден?

Или, много ти благодаря.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт