изпитани сайтове за парфюми

• 285 374
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
"Момичета, parfumi-shop или 1001.bg е по-добрият вариант? Във вторият цената на избрания от мен парфюм е по-малка, но искам да съм сигурна.Вие от кой сте по-доволни и сте изпробвали?"

- Ами според мен нито едното не е добър вариант...... 1001.bg хич не са добри до колкото знам..... Аз бих препоръчала parfumi.org ; megamall.bg ; parfumeria.bg ; strawberrynet ; - във всичките изброени със сигурност може да намериш по - добри цени

# 631
  • София
Не знам с какво са те разочаровали 1001.бг, аз съм поръчвала от тях и всичко беше наред, освен това се държат любезно с клиента, а доставката от Варна до София в съботен ден, при това с плаваща уговорка не е от най-лесните неща за договаряне Simple Smile Тази фирма има и реален магазин във Варна, където могат да се видят и на място нещата, което за мен поне е гаранция, че няма да има неприятни изненадки. Вярно, че цените им не са от най-ниските, но пък съм намирала там редки, ценни и спрени от производство парфюми, които не съм намирала на друго място.
За другия споменат сайт нямам лични впечатления, но смятам, че са ок.

# 632
Аз също съм доволна от 1001,парфюмите си бяха ОК ! Peace

# 633
  • Перник
Здравейте,искам да споделя разочарованието си от парфюмите на мегашоп-пълен боклук,изветряват на 20тата минута,вчера си поръчах от фрагранс-а,дано да са ок вече!

# 634
здравейте
днес докато си разглеждах фейсбука от дясно ми излезе реклама на ето този сайт за парфюми
http://www.parfum4eto.com/
стана ми странно.. почти всичките са големи опаковки, за по 30 лева, уж с гарантирано качство и оригинална опаковка  Thinking
Дали не са от тези, които ги продават по сергийките за по 10 лева, с промоция ако купиш 3 ти дават 1 подарък?  Crazy
Някой пробвал ли го е сайта?

# 635
Аз да се олача, купих си от Гет.бг - правила съм го доста пъти, но тоя път - парфюма е пълен боклук, повече от 3 минути не мирише  ooooh!

# 636
Аз да се олача, купих си от Гет.бг - правила съм го доста пъти, но тоя път - парфюма е пълен боклук, повече от 3 минути не мирише  ooooh!
Мисля,че и Гет-а вече мног осе излагат. Откровени ментета са Crossing Arms

# 637
Я разкажете по-подробно за гет. За кои парфюми става въпрос? От години не съм поръчвала оттях и да си знам. Преди бяха повечето читави.

# 638
Аз си купувам Елизабет Арден от години. Хем много траен и точно мой стил - силен, натрапчив, хем на ниска цена. От различни места. Да, ама тоя последния от Гета е  Sick

# 639
  • София
Не знам с какво са те разочаровали 1001.бг, аз съм поръчвала от тях и всичко беше наред, освен това се държат любезно с клиента, а доставката от Варна до София в съботен ден, при това с плаваща уговорка не е от най-лесните неща за договаряне Simple Smile Тази фирма има и реален магазин във Варна, където могат да се видят и на място нещата, което за мен поне е гаранция, че няма да има неприятни изненадки. Вярно, че цените им не са от най-ниските, но пък съм намирала там редки, ценни и спрени от производство парфюми, които не съм намирала на друго място.
За другия споменат сайт нямам лични впечатления, но смятам, че са ок.

Редки и спрени от употреба ? Надали..... когато исках да си поръчам рядък парфюм от там, въпреки че го имаше на сайта ми казаха, че го нямат. Освен това не знам доставката колко е лесна или сложна, но те доставят със Спиди - както и 90 % от останалите онлайн магазини. Доставката не е безплатна за София - а на много други места е. Освен това очевидно щом знаеш, че имат реален магазин във варна, не си просто клиент. Това е форум, не рекламна пауза. лека нощ

# 640
  • Варна
 Освен това очевидно щом знаеш, че имат реален магазин във варна, не си просто клиент. Това е форум, не рекламна пауза. лека нощ
Сори, че се намесвам, ама това са пълни глупости! Ако прочетеш малко по-назад темата ще видиш, че се споменава този сайт неведнъж. Тя доставката за ВАрна не е безплатна, а ти искаш за София да е  ooooh!
Аз съм доволна, доста пъти съм поръчвала от там и продължавам да го правя. Аз пък, доколкото знам, зареждат парфюмерийните магазини във Варна.

# 641
  • София
Редки и спрени от употреба ? Надали.....
Надали?!?!? Смяташ, че лъжа? Проблемът е твой.

Освен това очевидно щом знаеш, че имат реален магазин във варна, не си просто клиент. Това е форум, не рекламна пауза. лека нощ
Не смятам, че е странно клиент да знае къде е магазина, от който е пазарувал. Това не го прави рекламно лице. Да, това е форум за взаимопомощ, ако имаш нещо против, не пиши. Лека и на теб.

# 642
Аз също пазарувам от 1001 и също знам, че имат магазин, то в името на фирмата в сайта си го пише и името на магазина, и понеже е един от големите магазини за козметика и парфюми и то баш на центъра на Варна, няма как да не го знаят хората. Обаче, не ми харесва новата им политика за задължителна доставка с куриер дори във Варна. Освен това не всичко, го има в магазина, т.е не може да се купи от там директно, не съм сигурна и цените дали са еднакви.

# 643
  • Варна
Ще ми кажате ли къде и кой е магазина във Варна? Гледах сайта, регистрирах се , но виждам нищо за магазин. Аз вчера поръчах мъжки и дамски от парфюми-шоп.нет, сега видях, че в 1001 са същите цени и можеше да пробвам оттам.

# 644
Ще ми кажате ли къде и кой е магазина във Варна? Гледах сайта, регистрирах се , но виждам нищо за магазин. Аз вчера поръчах мъжки и дамски от парфюми-шоп.нет, сега видях, че в 1001 са същите цени и можеше да пробвам оттам.
Да те са махнали името на фирмата Simple Smile магазин Клио на Княз Борис с/у севастопол.

Общи условия

Активация на акаунт