изпитани сайтове за парфюми

• 285 368
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Знам го. Оттам съм си купувала 1-2 неща преди на открия онлайн пазаруването. Но в магазина са съвсем други цените  Mr. Green

# 646
Вече се обърках  Shocked Тъкмо насъбрах мнения,че parfum-bg.com е надежден и прочитам,че тестера на Булгари-Кристала не става,а аз искам точно него  Sad

# 647
  • София
Не знам дали съм се разписвала тук, но съм поръчвала няколко пъти от Мегашоп и според мен са съвсем редовни там. Peace

# 648
Вече се обърках  Shocked Тъкмо насъбрах мнения,че parfum-bg.com е надежден и прочитам,че тестера на Булгари-Кристала не става,а аз искам точно него  Sad

Тестери отдавна престанах да се лъжа да купувам. Те принципно се правят с много малко есенция/капки концентрат/, защото тяхната цел е просто да покажат аромата, а не да са трайни като един нормален парфюм.

# 649
  • Варна
Това не е вярно, тестерите са същия аромат, със същата трайност като не-тестера. Нали идеята е да пробваш точно това, което ще купиш и ползваш после. Само опаковките им са картонени, а не лъскави. По тази логика ако търсиш нещо леко и нетрайно, какво става- пробваш блудкавия тестер, вземаш парфюма- и о, изненада, той трае 8-10 часа. Ще има много недоволни така Simple Smile

Между другото за 1ви път виждам такова мнение, срещала съм мнения, че тестерите били по-трайни, за да те "излъжат" да си купиш парфюма, сега чета точно обратното Wink

# 650

Тестери отдавна престанах да се лъжа да купувам. Те принципно се правят с много малко есенция/капки концентрат/, защото тяхната цел е просто да покажат аромата, а не да са трайни като един нормален парфюм.
Това абсолютно не е вярно. Другия слух е, че слагат повече есенции за да привличат клиентите с трайност и наситеност.  Crazy
Не вярвайте на такива неща, това са същите парфюми в същите бутилки, единствената разлика е в търговския им вид. Липса на капачка и на кутия. Течността вътре е абсолютно същата, освен ако парфюма не е реплика или откровено менте.

# 651
ОК - вие си купувайте тестери, аз просто не го правя вече, защото съм купувала доста и правя сравнението, предпочитам да дам някой лев отгоре, но да знам, че е парфюм  Wink

# 652
  • В най - голямото село
Аз да се олача, купих си от Гет.бг - правила съм го доста пъти, но тоя път - парфюма е пълен боклук, повече от 3 минути не мирише  ooooh!
Мисля,че и Гет-а вече мног осе излагат. Откровени ментета са Crossing Arms
  Peace
И аз преди поръчвах много от тях.  Naughty вече НЕ.
Имам няколко парфюма от 1001.бг, за сега съм доволна.

# 653
Като напиша думата парфюм и изкачат вече толкова много сайтове направо да не вярваш. Аз купувам от няколко онлайн магазина, като най-вероятно ги зареждат от едно и също място. Имаше още някаква тема за парфюми и там споменавам сайтовете, от които пазаря. www.parfumi.org www.get.bg  и www.eshop-mania.com, зависи къде имат наличен този който искам. Според мен са качествени парфюмите им

# 654
  • Варна
Днес си разглеждам аз сайтове за онлайн поръчка на парфюми и попадам на това: http://perfumbg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=5 … mp;products_id=36
Гледам на други подобни сайтове - цената за 100мл на същия парфюм е не 44.90 ами над 80лв, а тук само 25лв  newsm78. Какво ще кажете? Нещо не ми се струва чиста работата! Регистрирах се вече и сега се чудя какво да правя. Да поръчвам ли , не ли ... То бива бива промоция, ама чак толкова. Ако някой е поръчвал в този сайт или знае някакви отзиви за него, моля да пише!

# 655
Само в един сайт го намирам за 47лв и то след намаление  Thinking
Иначе за 25лв 100мл...и на мен ми е странно! Пробвала ли си го иначе, бих се жертвала да опитам на тая цена?

# 656
Днес си разглеждам аз сайтове за онлайн поръчка на парфюми и попадам на това: http://perfumbg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=5 … mp;products_id=36
Гледам на други подобни сайтове - цената за 100мл на същия парфюм е не 44.90 ами над 80лв, а тук само 25лв  newsm78. Какво ще кажете? Нещо не ми се струва чиста работата! Регистрирах се вече и сега се чудя какво да правя. Да поръчвам ли , не ли ... То бива бива промоция, ама чак толкова. Ако някой е поръчвал в този сайт или знае някакви отзиви за него, моля да пише!
Абсолютни ментета.Всички са по 100 мл. за 25 лв.

# 657
 hahaha Вярно бе...

# 658
  • Варна
Само в един сайт го намирам за 47лв и то след намаление  Thinking
Иначе за 25лв 100мл...и на мен ми е странно! Пробвала ли си го иначе, бих се жертвала да опитам на тая цена?
Да, пробвала съм го. Харесва ми! По принцип днес гледах за други парфюми, когато случайно попаднах на този сайт и като го видях и то на ТАКАВА цена  Shocked..... И сега се чудя дали да не прежаля едни 25лв, ама първо реших да попитам. Още се чудя де ...

# 659
За какво се чудиш точно? Искаш да дадеш 25 лв. за голямо менте миришещо на спирт и отиващо си след 15 минути? По сергиите струват двойно по-евтино. Mr. Green Не си давай парите за ментета, а си купи нещо желано и качествено.

Общи условия

Активация на акаунт