изпитани сайтове за парфюми

• 288 131
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Не може да го върне, защото вече е разпечатан, а и е изпуснала срока. Където и да се обади просто не може да докаже, че е менте и никой няма да и обърне внимание.

# 346
Не може да го върне, защото вече е разпечатан, а и е изпуснала срока. Където и да се обади просто не може да докаже, че е менте и никой няма да и обърне внимание.
Да,така е.Пих 1 студена вода просто.Здраве да е.

# 347
Да,така е.Пих 1 студена вода просто.Здраве да е.
Съжалявам,изходът е или приятел да ти го донесе от чужбина,или проверен луксозен (не някой квартален) магазин,стикер с вносителя и касова бележка   bouquet

П.с. Моят ала-Диорисимо от мегашоп стана перфектен ароматизатор за колата Mr. Green

# 348
Агент Провокатор не се внася и продава официално в България.

# 349
# 350
Реших и аз да пробвам с онлайн поръчка и се колебая относно сайта- parfum-bg.com или megashop.bg  Thinking
Също се чудя какво е това EDP?То не,че ЕДТ знам какво е,ама по-масово се среща
  Embarassed Laughing

# 351
Реших и аз да пробвам с онлайн поръчка и се колебая относно сайта- parfum-bg.com или megashop.bg  Thinking
  Embarassed Laughing
Perfume – Парфюм
Eau de Parfum / EDP/ - Парфюмна вода
Eau de Toilette / EDT/ - Тоалетна вода
Eau de Cologne / EDC/ - Одеколон
Tester – тестер

# 352
  • Norway
До сега съм поръчвала само от Гет и Мегашоп - оплаквания нямам.
Решила съм и аз да поръчам  от http://parfum-bg.com/packages/wgt.aspx?fi=4889&page=home&lang=bg.
Имах съмнение относно цената и за това попитах в една от парфюмните теми.
Момичетата казаха че са доволни от сайта и че точно този парфюм не е скъп и цената му е реална.
В края на месеца ще го поръчам, пък да видим  Thinking

# 353
Защото явно никой не се е заинтересувал да се договори за внос с производителя и да ги представя тук.
Ако си сигурна, че имаш менте на Метресата, а не говориш празни приказки, ти предлагам да ми пратиш проба. Hug На лични ми пиши, аз ги имам и четрите и нямам съмнения, че са абсолютен оригинал. Ще ги сравня и ще ти кажа моето мнение.

# 354
  Embarassed Laughing
Perfume – Парфюм
Tester – тестер
Благодаря   bouquet
Ама то на някои пише хем тестер,хем ЕДТ или ЕДП  newsm78
Кое е по-трайно-ЕДТ или ЕДР?

# 355
densi, ако сравниш пиши какъв е резултата да знаем дали сайта предлага ментета Simple Smile

GodaiVa, тестера е без капачка и в транспортна кутия, иначе си е като самия парфюм и може да е ЕДТ или ЕДП, ЕДП е с по силна концентрация съответно по-трайно.

# 356
  Embarassed Laughing
Perfume – Парфюм
Tester – тестер
Благодаря   bouquet
Ама то на някои пише хем тестер,хем ЕДТ или ЕДП  newsm78
Кое е по-трайно-ЕДТ или ЕДР?

Парфюмната вода е по-концентрирана и трайна   bouquet

# 357
GodaiVa, естествено, че EDР е по-траен. ) Но имай предвид, че при някой парфюми EDP и EDT имат разлика в аромата. За това трябва да се пробва. ))
И....сори любопитството, но ти не си ли имала парфюми до сега, или просто не си си купувала?

# 358
GodaiVa, естествено, че EDР е по-траен. ) Но имай предвид, че при някой парфюми EDP и EDT имат разлика в аромата. За това трябва да се пробва. ))
И....сори любопитството, но ти не си ли имала парфюми до сега, или просто не си си купувала?
От оригиналните съм си купувала само на Булгари омниа кристалин и аметист,както и на Пако Рабан XS.
До сега тестери не съм купувала и представа си нямам какво да гледам и търся.
Имах един неуспешен опит с имитация на Булгари Аметиста,беше си фалшификат-20лв.,реших да пробвам - не се различаваше много от оригинала,но като че ли липсваше някоя нотка,а за трайност няма какво да говоря-за 20 мин. и го няма.
Сега реших да пробвам някой тестер,че в момента нямам възможност за оригинал,за това реших да питам вас,по-образованите в това отношение   bouquet

# 359
densi, ако сравниш пиши какъв е резултата да знаем дали сайта предлага ментета Simple Smile

GodaiVa, тестера е без капачка и в транспортна кутия, иначе си е като самия парфюм и може да е ЕДТ или ЕДП, ЕДП е с по силна концентрация съответно по-трайно.
Сайта със сигурност не предлага ментета, но ми се струва възможно понякога да се промуши някое такова покрай другите. Много зависи и от парфюма. Никога не бих купила Шанел и Диор от български сайт. Имам мои предположения, че зависи и от редовността на пазаруване на даден клиент. Редовен клиент менте няма да получи, а те си познават доста добре клиентите, сигурна съм в това.

Общи условия

Активация на акаунт