изпитани сайтове за парфюми

• 288 118
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
За да не оспамваме темата в контактите в сайта има скайп, аз там питах Simple Smile от там ще упътят за адреса, че аз мога да обясня неясно къде е, но не помня точния адрес, иначе в магазина нямаше тестерите. Абе за всички въпроси по скайпа отговарят Simple Smile

# 376
  • Варна
Смятам днес и аз да ги посетя, че се оказа, че парфюма, който търся за мъжа си само там го има  Sunglasses

# 377
Смятам днес и аз да ги посетя, че се оказа, че парфюма, който търся за мъжа си само там го има  Sunglasses
Сподели и ти впечатления като се върнеш. В магазина ли ще ходиш или в офиса им?

# 378
  • Варна
В магазина смятам да отида. Оказа се, че това е един от магазините от които преди редовно пазарувах парфюми и бях много доволна, спрях понеже имаше един момент в който нямаха почти никакъв избор...но сега определено пак ме спечелиха за клиент, имат неща които никъде на друго място не мога да намеря. Тъкмо ще поразгледам щанда на Исадора и Артдеко май имаха ...днес ще се пазари   Crazy

# 379
В магазина смятам да отида. Оказа се, че това е един от магазините от които преди редовно пазарувах парфюми и бях много доволна, спрях понеже имаше един момент в който нямаха почти никакъв избор...но сега определено пак ме спечелиха за клиент, имат неща които никъде на друго място не мога да намеря. Тъкмо ще поразгледам щанда на Исадора и Артдеко май имаха ...днес ще се пазари   Crazy
Да Ардеко има май най-голям избор при тях Simple Smile

# 380
  • Варна
Да Ардеко има май най-голям избор при тях Simple Smile

Вярно е, Артдеко има най-голям избор там, само дето една от продавачките онзи ден е казала на приятелка, която попитала за тази марка: Нямаме Артдеко, даже не съм чувала за това, да не би да бъркате магазина  Shocked
Магазините наистина са добри и в тях се намират интересни неща, но продавачките им много често не знаят за какво са там, от мои наблюдения също. По-скоро са като охрана - дишат ти във врата на всяка крачка, но ако очаква човек да го консултират качествено - забравИ  Naughty

# 381
http://www.parfumi-shop.net
А от тези някой да е поръчвал имат голямо разнообразие от тестери, а като гледам доста цени са еднакви с тези в мегашопа и парфюм-бг.

Току-що получих 2 парфюма  от там и всичко им е наред  Mr. Green,ако трябва да съм по-точна 2 тестера

# 382
В мегашоп и парфюм бг имат едни и същи парфюми,цени,промоции.Ама грам разлика няма.Иначе по темата-поръчвам си парфюмите само от парфюм бг,че им са-по-добри цените от гет бг мит и др.Аз съм доволна,но една позната си поръча от там и получи гадно менте.Разбра го веднага,защото оригинала го носеше в себе си и наистина нямаха нищо общо като ги сравнихме. newsm78Така че и аз не знам вече на какво да вярвам

Kati,

Моите впечатления са че get.bg и -spam283- предлагат доста по-добри цени от парфюм бг - средно с по 10лв на парфюм :>
Но иначе има други оплаквания от тези сайтове... На мен ми изпратиха грешен продукт  Shocked
аз вече си пазарувам от http://parfumania.bg/ - те имат същия доставчик като парфюм бг и други големи хипермаркети, но предлагат по-добри цени (и продуктите пристигат за ЕДИН ден!)

фъс-фъс

аз последно си взех Davidoff Echo  Flutter

# 383
Повечето цени са по-високи отколкото в http://1001-bg.com/ поне на пръв поглед каквото сравних.

# 384
А някой може ли да ми каже от къде да си купя Coco Mademoiselle но искам парфюмна вода?

# 385
А някой може ли да ми каже от къде да си купя Coco Mademoiselle но искам парфюмна вода?

Специално Шанел държат видока цена навсякъде .И в Ягода и Фрагранса. Където ще чака м месец и па кще ми излезе толкова си го взех от Прити шоп Peace

# 386
  • Има много детски смях.

Специално Шанел държат видока цена навсякъде .И в Ягода и Фрагранса. Където ще чака м месец и па кще ми излезе толкова си го взех от Прити шоп Peace

Peace

Може да се пробваш и в и- бей.

# 387
Спомняш ли си колко струва в ПритиШоп? 100 мл. ЕДП

# 388
Най-разумната цена в ебаъ която намерих е тази:
http://cgi.ebay.com/CHANEL-COCO-MADEMOISELLE-3-4OZ-NEW-SEALED_W0 … sh=item3efd3b410c

# 389
  • Каспичан
Точно този парфюм си го купи от някой голям магазин , защото има много ментета. Аз не бих се доверил на сайт. Виждал съм негови копия които по външен вид не се различават по нищо от оригинала. За съжаление аромата няма нищо общо с истинския.

Общи условия

Активация на акаунт