изпитани сайтове за парфюми

• 288 078
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Ами ще видим,момичета.От сайта ми се обадиха да потвърдя поръчката,като ми предложиха за още 14 лв да стане 100 мл,но отказах  Simple Smile Тестери съвсем не ме вълнуват - имам в къщи една мъжка топка на Босс ,подарък за брата,за мен е съмнителна,принципно ароматът в началото е докаран,но след 20 мин няма никой  Thinking Имам един и Диор Чери,от магазин е тестера,имам връзки с магазинерката,но не ми го даде на много изгодна цена де- пак не е особено траен,но не съм толкова запозната с аромата. За Мегашоп ви казах- фалшименто гадно,дори не докарва нежното ухание на момина сълза,а е някаква гадна миризма,дори шишето не беше издокарано.А и друго се сещам .Преди две години бях фенка на Лайт Блу на габана,имах оригинал,тогава доста парички,беше много траен.След това гаджето ми подари същия,но каза,че го е взел от квартално магазинче с разлика от 40 лв,опаковка,шише,надписи 1 към 1.Ароматът в началото-издокаран,след 10 мин водичка.
А да и друго,имам Интенс на Босс от едно магазинче на главната в Пловдив,Ивис,80 лв мисля ,че се изръсих за 30 мл,различава се от този,който съм купувала в Испания  Thinking Ароматът е малко по-различен и далеч по-нетраен. Та това са ми нещата,които ме съмняват.Другите са от хубави магазини ,летища и чужбина и са си перфектни   bouquet
Ще дочакам до събота и ще докладвам.   bouquet

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 13:36 от Tristania

# 421
Latina ,този си взех,доволна съм,въпреки,че не е силен аромат,е траен.Ето днес вече 5 часа съм с него и все още се усеща много добре.Блотерчето ми още ухае,а е пръснато от петък миналата седмица.Разбира се,едва ли откривам топлата вода,че тук има мацки,които са мноооого на Ти с парфюмите.Благодарение на тях си насочих вниманието към няколко нови аромата,а аз по принцип много трудно си харесвам нов. Тези,които харесвам са все от различна група,т.е. нямам определен стил-харесвам предимно по-леки,но пък ми допадат и някои по-силни/на аватара ми е любимеца/.
Сега като се замисля,парфюмите са си добър бизнес и едва ли е проблем предвид напредналата техника да се направи анализ и синтез на всеки новоизлязъл парфюм и да се произведе нерегламентирано.
Преди около 9-10г.,когато нямах нито идея,нито  възможност за маркови парфюми,имах един ефтин,знаех,че е някаква имитация,но на кой точно нямах идея.Обаче много ми харесваше ,както и на  мъжа ми,а си беше и прилично траен.Чак наскоро като душнах този,разбрах чия имитация е бил,веднага си го познах,и са едно към едно.
Така че върви ,че вярвай и разбери кое е оригинал и кое не. ThinkingМоже би единствено,както казва Tristania ,трябва да е от летище или чужбина,за да си сигурен.

# 422
PURE ELIXIR ,точно защото нямам в момента път към чужбина,а не ми се дават 100 лв за скъп магазин,затова се пробвам,наистина нямам търпение да дойде сряда и да анализирам  Mr. Green Стискайте палци да не е гадна водичка Praynig

# 423
Tristania,стискам палци,разбира се,нали и аз смятам да поръчвам,дано всичко да е OK  Peace! Наистина ми е интересно да прочета мнението ти,тъй като разбирам,че познаваш поръчания парфюм много добре.

PURE ELIXIR, благодаря,че сподели.В интерес на истината съм имала и 3-те парфюма,които споменаваш-също много ми допадат,аватара ти е разкошен парфюм,Noa дълго време ми беше любимец,а последното лято си го изкарах основно с Bright Crystal   bouquet

# 424
PURE ELIXIR ,точно защото нямам в момента път към чужбина,а не ми се дават 100 лв за скъп магазин,затова се пробвам,наистина нямам търпение да дойде сряда и да анализирам  Mr. Green Стискайте палци да не е гадна водичка Praynig
Защо ще чакаш до сряда ooooh!,нали днес си потвърдила,в събота или понеделник най-късно трябва да е в ръчичките ти.
Latina ,да се похвалиш и ти като ти дойде парфюмчето.Аз ще си поръчам още едно на Бърбъри,освен ако междувременно не душна и не си харесам нещо друго от едно списъче Party.

# 425
PURE ELIXIR ,точно защото нямам в момента път към чужбина,а не ми се дават 100 лв за скъп магазин,затова се пробвам,наистина нямам търпение да дойде сряда и да анализирам  Mr. Green Стискайте палци да не е гадна водичка Praynig
Защо ще чакаш до сряда ooooh!,нали днес си потвърдила,в събота или понеделник най-късно трябва да е в ръчичките ти.
Latina ,да се похвалиш и ти като ти дойде парфюмчето.Аз ще си поръчам още едно на Бърбъри,освен ако междувременно не душна и не си харесам нещо друго от едно списъче Party.
ох събота имах впредвид  ooooh!
Кой на Бърбари?
Аз съм си заплюла едно Трусарди и Магнетизъм на Ескада  Heart Eyes

# 426
Кой на Бърбари?
Да не е това Трусарди,че ми е в списъка за душене?
Харесах този.

# 427
Кой на Бърбари?
Да не е това Трусарди,че ми е в списъка за душене?
Харесах този.
Ами не,този ми е много приятен http://1001-bg.com/files/thumb3_2007-1.jpg .Има лек дъх на кафе и е сладникав  Grinning

# 428
 Здравейте момичета, за пръв път пиша в темата-не знам защо реших да си поръчам парфюм от нет-а, а не да го купя от магазин. Може би заради разликата в цената. Но май се издъних  Embarassed, аз не разбирам много от парфюми-кои са ментета, кои - не, кои са тестери и прочее. Толкова я търсих тая тема преди да поръчам и не можах да я намеря за да видя от къде е по -достоверна поръчката. И поръчах от Parfumibg.com.Та преди малко ми донесоха парфюма-първо че бях поръчала 50мл-те ми носят 100мл (на същата цена) само че капачката е разввалена и не може да пръска  Rolling Eyes. Направо ще си изям ушите!!! Проверявах баркода на опаковката по един друг сайт, уж излиза оригинален, но нали сайта не бил 100% сигурен.....та сега не знам какво да направя? Има ли шанс да ми го сменят (наивна ли съм.....?!?!) или.....

# 429
Здравейте момичета, за пръв път пиша в темата-не знам защо реших да си поръчам парфюм от нет-а, а не да го купя от магазин. Може би заради разликата в цената. Но май се издъних  Embarassed, аз не разбирам много от парфюми-кои са ментета, кои - не, кои са тестери и прочее. Толкова я търсих тая тема преди да поръчам и не можах да я намеря за да видя от къде е по -достоверна поръчката. И поръчах от Parfumibg.com.Та преди малко ми донесоха парфюма-първо че бях поръчала 50мл-те ми носят 100мл (на същата цена) само че капачката е разввалена и не може да пръска  Rolling Eyes. Направо ще си изям ушите!!! Проверявах баркода на опаковката по един друг сайт, уж излиза оригинален, но нали сайта не бил 100% сигурен.....та сега не знам какво да направя? Има ли шанс да ми го сменят (наивна ли съм.....?!?!) или.....
Видях го сайта,ментета са,баркодовете също ги копират.Хипноуз 75 мл за 30 лв  Naughty Обади им се веднага ,би трябвало да ти го сменят,ако са коректни   bouquet

# 430
Благодаря за отговора

# 431
А последно Мегашоп надежден ли е ... или са ментета?
Не мога да говоря за всичките им продукти,но имам менте от там Диор-Диорисимо  Peace

И аз миналата седмица се сдобих с едно менте от там Twisted Evil

# 432
Не мога да говоря за всичките им продукти,но имам менте от там Диор-Диорисимо  Peace

Странно,все пак.Като чета парфюмната тема много момичета поръчват от там и казват,че са OK.Някой беше изказал мнение,че изпращат избирателно от Мегашоп-на редовни клиенти с много поръчки не рискуват с ментета,а на нови клиенти ги пробутват-може и да е възможно,знам ли...Макар че как ще го спечелиш тоя нов клиент да продължава да купува от теб като му пращаш ментета?! Луда българска работа!

# 433
  • на село

Странно,все пак.Като чета парфюмната тема много момичета поръчват от там и казват,че са OK.Някой беше изказал мнение,че изпращат избирателно от Мегашоп-на редовни клиенти с много поръчки не рискуват с ментета,а на нови клиенти ги пробутват-може и да е възможно,знам ли...Макар че как ще го спечелиш тоя нов клиент да продължава да купува от теб като му пращаш ментета?! Луда българска работа!
Това са два различни сайта със сходни имена.

# 434
Ами не знам ,момичета,искате ли да си направим тема за черен списък на некоректни сайтове за козметика и парфюми? Има ли смисъл? Ще Ви е от полза ли?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт