изпитани сайтове за парфюми

• 288 036
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Да за тест точно 2 ще поръчам първия път....  Naughty

# 556
Ти Си знаеш  Peace

# 557
Здравейте момичета! Днес ми пристигна един парфюм,поръчах го от 1001-bg.com.Това ми е първия парфюм от сайт и поради тази причина бях скептична,но наистина съм много доволна.Нямам съмнения в оригиналността на парфюма.

# 558
  • София
И аз да отчета успешна поръчка от същия сайт. Бързи, коректни, парфюмът е абсолютно наред. Препоръчвам  Peace

# 559
И аз да отчета успешна поръчка от същия сайт. Бързи, коректни, парфюмът е абсолютно наред. Препоръчвам  Peace
А има ли холограмен стикер?

# 560
  • София
Няма. Холограмният стикер не е гаранция за оригиналност. Всеки може да си отпечата и да си лепи холограмки, където намери за добре. Знам само една фирма-вносител, която работи по този начин, което не значи, че другите не струват  Peace

# 561
Доколкото знам точно тази фирма е офицялен вносител за България.Не мисля,че всеки би си позволил лукса да печата холограмни стикери с името на чужда фирма...Всеки сам си преценява..

# 562
  • София
Всеки сам си преценява..
Така е  Peace Това се е коментирало толкова много пъти тук, че не смятам да продължавам.

# 563
Всеки сам си преценява..
Така е  Peace Това се е коментирало толкова много пъти тук, че не смятам да продължавам.
Няма нужда да продължаваш.Колкото хора,толкова мнения-няма нищо лошо в това те да са различни Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 23:08 от FREZZ

# 564
  • София
Разбира се. Другият ми любим въпрос е "тестер ли е или оригинален?"  Mr. Green

# 565
Не съм чула някой да пита това.Между другото,много е модерно сега в тези сайтове да се казва,че са толкова евтини парфюмите им,защото били внесени през незнам си къде,а не защото са ментета Laughing

# 566
Да се включа и аз Simple Smile

Досега съм поръчвала 4-5 пъти от get.bg и тестери и оригинален. Досега не съм попадала на "менте". Последно поръчах Jeanne Lanvin 100 ml. Направо ли легна на сърцето този аромат.
А за гет.бг - кефи ме, че досега не съм имала проблеми с тях. Всичко ми е пристигало. На някои парфюми (забелязала съм, че над 50 лв. обикновено) имат безплатна доставка. Парфюмите, които съм си взимала са били супер трайни (Ланвин-а още не мога да го определя, защото си го взех онзи ден). Абе доволна съм и за в бъдеще пак от тях ще си поръчвам, щото като гледам останалите сайтове ми се струва, че гет-а дават най-добри цени (пак мое мнение )

# 567
Здравейте.Искам да поръчам парфюм от www.parfumi.bg Въпросът ми е имате ли впечатления от този сайт ?И другият ми въпрос е защо повечето парфюми са EDT,а не EDP ? Това е ароматът, който съм харесал http://parfumi.bg/catalog/versacemaneaufraiche-p-671.html и навсякъде е EDT.Имате ли представа дали това изобщо е парфюм и ако не е, от къде мога да си купя оригинален?
Благодаря предварително за отговора!

# 568
Мъжките парфюми почти винаги са ЕДТ, а не ЕДП. Има само няколко ЕДП, единия от които е на Диор.

# 569
Изчетох цялата тема и все пак някакви впечатления за сайта, който посочих ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт