изпитани сайтове за парфюми

• 285 054
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Мерси за бързия отговор  Hug
Знаех, че тестерите са по-евтини, но не мислех че е чак такава разликата!

И още едно питане- в кой сайт е по-вероятно парфюма/тетера да е оригинален- get.bg или parfumeria-bg.com?
От parfumeria-bg.com, съм поръчвала и вместо парфюм ми доставиха тоалетна вода. Може би трябваше да се досетя по цената,но поръчвах стар аромат и нямаше къде да сравня.Иначе са коректни.

# 151
  • София
От parfumeria-bg.com, съм поръчвала и вместо парфюм ми доставиха тоалетна вода. Може би трябваше да се досетя по цената,но поръчвах стар аромат и нямаше къде да сравня.Иначе са коректни.

А в сайта парфюм ли пишеше че е?

# 152

А в сайта парфюм ли пишеше че е?
Сега като се загледах, пише EDT ,това май значи,че е тоалетна вода,а ?
Иначе е в раздел парфюми,а не тестери например.

# 153
  • София

Да, това значи...
J`adore, който аз съм си харесала намирам само в раздел тестери (100мл). Нo пише EDP, та би трябвало да е парфюм. Ще видя в кой момент ще се наканя да си поръчам.

# 154

Да, това значи...
J`adore, който аз съм си харесала намирам само в раздел тестери (100мл). Нo пише EDP, та би трябвало да е парфюм. Ще видя в кой момент ще се наканя да си поръчам.
Ами да съм си отваряла очите и да съм си мислила, никой не ми е виновен значи  Crazy

# 155
От гет.бг преди три дни си поръчах новия на Келвин Клайн(точно за два дни ми го донесоха ,даже имаше промоция -безплатна доставка)В сряда чакам един мъжки от парфюми бг. Peace

# 156
Не съм пазарувала, но брат ми има от Мегашоп този парфюм , а от Гет.бг стик против изпотяване на същия парфюм - и от двете е доволен, а и аз не мога да намеря разлика със същите, но подаръци от чужбина.

# 157
Искам да ви питам по принцип всички тестери ли са edt или само тези в Мегашоп?
Моля ви много ми е спешно !! Искам да си направя поръчка.

# 158
Не всички тестери са ЕДТ.Какво искаш да поръчаш точно?

# 159
Искам да ви питам по принцип всички тестери ли са edt или само тези в Мегашоп?
Моля ви много ми е спешно !! Искам да си направя поръчка.

Естествено, че не!
Поръчвала съм от мегашоп, гет.бг и ивис. И от трите, по моя преценка, съм получила оригинални парфюми/тестери! Peace Не намирам разлика с тези от чужбина.

# 160
От 2-3 години пазарувам ве4е от www.donna.bg.Много са коректни!!! Peace

# 161
Get.bg provereno, vsichko e ok  Wink

# 162
И аз съм за www.get.bg   newsm10

# 163
за тези които поръчват в чуждите сайтове имам едно въпросче ...........  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=343812.0

извинявам се за нахалството,но съм още заек в шопинга по интернет!

# 164
  • София
Записче. Аз пазарувам от Гет.бг.

Общи условия

Активация на акаунт