Сняг прехвърча, дъжд вали, а на АПРИЛче вкъщи му се не стои

• 10 243
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
  • Boston, MA
Запис и от мен!

Татянче, с Дани сме навсякъде - ноември ще ходим до Бермуда, а за Коледа - където измислим, пак с него. Вечен комплект.  Laughing

# 16

Добро утро, момичета  Hug
Днес имаме годишнина от сватбата и реших да ви почерпя с нашата торта  Wink

# 17
Наде, честито (нашата торта беше същата). Много да се обичате и да гледате в една посока.

Бубка, да ви пратя снахичка и нея да поразходите Wink

Сминс  bouquet
Раче, честито:)

# 18
Добро утро! Grinning

Раче, на пръв прочит схванах, че Емо ще става батко в друг смисъл! Wink

Бубка, вашият Коледен подарък най- ми харесва! Браво! Peace
От сега ми се изправя косата, като започнат баби, дядовци и пр., да питат - какво да им купим, ама и дрешка да има и играчка, пък вземете парите, пък вие им купете, пък и да не се повтаря... И хукват тогава мама и тати по магазини... Адски обременително ми е! Може и играчка от 1 лв. да е, но искам, да е избрана и поднесена от съответния човек - така и самото поднасяне е по-заредено с положителност, а когато е купено нещо от др.човек - получава се връчване на нещото. Поне аз така мисля, де! Отделен е въпросът, че подарените на Коледа играчки ряяяяядко издържат до Нова година. Close

Идея за уикенд в лошо време - натоварвате се на колата и до някой близък любим град.  Peace Ние така вчера до Пловдив, а и като по чудо не валя. Полезното /хемангиомът на Вили бе проконтролиран със 6+, сега остава и да изчезне/ с приятното /шопинг/! Grinning

Кукленият театър е също страхотна идея!  Peace Ще я пробвам и аз Велинката, брат й го обича, мама също.  Blush В пиесите, на които сме били все вкарват и по 1-2 изречения за възрастните придружители - забавно е!

# 19
  • Варна
Добро утро!
 ра4е, честито! Явно доста братовчеди имате Simple Smile
Ей, не мога да разбера какво се случва малката главица newsm78 Стана с писъци към 5.20 и при първа възможност избяга в другата стая, дневната. Айде аз след него, иска да светва, последва отказ и диво тръшкане. Едвам се успокоихме и легана след 20 минути, пък заспа не знам кога. Защо става и хуква, дали му се играе?!
Наде, честито и вас, дано отсега нататък все заедно да посрещате!

# 20
Наде, много да се обичкате и да сте заедно !!!!!

Бубс, замислих се и аз за едно малко пътешествие из страната  Hug

Кукленият театър нещо ми е много...странен ли и аз не знам как да го определя  Rolling Eyes Не бих го изтраяла де  Crazy

# 21
Nade, честита годишнина и от нашето семейство! Да сте сплотено, пълно с дечурлига домочадие  bouquet Много да се обичате и подкрепяте през годините, да бъдете здрави и щастливи! Мъжът ти да те слуша и уважава, а ти все влюбена в него да бъдеш!

Раче, и аз смятам, че песента не е за евровизия, момчето е имало запис само на тази песен /и на още една по-хубава, но пък е имало проблем със състава - по чужбинско са/ и е пратил просто за да пробва, пък ти го одобрили. Wink
Като изпълнител май не е кой знае колко добър, аз пък оценявам песента.

Черепахова, ти нали щеше да водиш малката на куклен театър - какво стана?

# 22
Наде, честита годишнина! Пожелавам ви още поне сто щастливи годишнини!

Вигантол на Иво няма да давам. Той е дърто магаре вече.

Краси, Иво като стане и хукне (всяка сутрин), повече не се и мъча да го приспивам. Няма смисъл.

Все си мисля, че Иво няма да изтрае куклен театър - просто няма да схване идеята и ще иска да стане и да тича из залата. Опитвам се да му чета приказки от едни книжки с картинки, ама той проявява интерес по-скоро към вкусовите качества на книгите.

# 23
Здравейте!

Наде, честит празник!  bouquet
Пожелавам скоро да сте си заедно! Hug

Аз Вигантол ще давам, ама на систъра Simple Smile

раче, честито за хубавата новина!  bouquet

# 24
Веднъж бяхме на куклен театър с Пепи и едно детенце около възрастта на априлчетата упорито изпълзяваше на сцената, която в детския салон е съвсем ниска. Артистите го приеха с огромно разбиране. Публиката също!
 Joy

# 25
ДОБРО УТРО  Hug
Леле какво ужасно време  Tired
Наде честито   bouquet

# 26
Ех, Аги, прескачаш ми постовете май. Споделих, точно след като ти похвалих тапетите Wink

Мда, и при нас имаше едно по-големичко момиченце, което седна на сцената. Но не пречеше. Абе децата се държаха много добре. По-големите участваха интерактивно. А какичките кукловодки, много добре се справяха с репликите на децата. И възрастните се забавлявахме определено.

# 27
  • София
Добро утро!

Раче, честито!
Наде, да остареете заедно!

Танче, разясни за поръчката - нещо не успях да се логна! Имам предвид този сайт:http://www.kidoh.de/special.php?PUBLICAID=5eb89cd4757982792a024894e37ba14e&spec_id=k1105

Много гадно това време, бе!

Вигантол не давам от 6 месечна възраст!

Танче, това костюм на дядо Коледа ли е: http://www.kidoh.de/artikel.php?mode=art_det&artikelnummer=7 … 92a024894e37ba14e

# 28
  • Русе
Привет,
Смини,   bouquet!

Наде, Честита Годишнина! Още дълги години любов и разбирателство!

Аги, имам го "On the go" на харда вкъщи. Като се прибера ще видя как да ти го пратя (ако не си го намерила вече) - точно за момченца е - за коли, кораби, самолети... Laughing

К'ъв Вигантол бе, Данче? Wink

# 29
Чере, извинявай, не съм ти изпускала постовете нарочно Embarassed
Вигантол не бих давала - цяло лято слънце са събирали, вече ядат различни храни. Заведи го на солариум, Данче  Laughing Майтапче... Wink
On the go, ми трябва, много моля, Иленке!

Общи условия

Активация на акаунт