Сняг прехвърча, дъжд вали, а на АПРИЛче вкъщи му се не стои

• 10 274
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
  • Boston, MA
Ехе, Бюти, добре си дошла!

Смини, нашата котка ли да е разгонена?  Shocked Той е мъж и е кастриран, така че трудно  Laughing (това му е постоянното състояние, и на други деца се оставя да го мачкат).

# 181
Бубс, да бе  hahaha Joy, мъжО значи не  е познал  Laughing Ми освен да кастрираме нашия  Thinking

Малии, то още една тема ще изпишем до Хелоуин  Mr. Green

Последна редакция: ср, 24 окт 2007, 00:00 от СмиНсЧо

# 182
Благодаря,за пожеланията момичета/букета от Чаеното момиче впечатли и Жоро/
След малко и аз ще се опитам да сложа някоя снимчица.
Бабъл,Jak и на мен много ми харесва,
но аз ви черпя с моето любимо питие:

Нашата вечер мина малко различно от моите очаквания и представи за годишнина от деня от който сме заедно  ,но все пак беше добре,че излязохме двамата хапнахме в уютно ресторантче в центъра,после като се прибрахме децата за наш късмет току що бяха заспали,поснимахме се малко,погушкахме се,и ето ме пак при вас. newsm62

# 183
Ей, Бюти, как сте, разказвай. Добре дошла, радвам се, че пак си тук Hug Hug Hug

Бубка, коте и Dани са страхотни. Забелязвам, че репертоарът на Дани и на Яна е абсолютно еднакъв  Laughing - котето, кучето, кончето, кравата. Яна само не може да ходи като пингвин, но съм я научила да показва как ходят старите баби Laughing От оня ден като види футболен мач и започва да вика - гоооол.

Рали, за държавен ли учиш и ти?

Джинджър, мерси за почерпката, одобрявам я  Party

Дея, бързо да оздравява мъничката.

Последна редакция: ср, 24 окт 2007, 00:10 от Нуница

# 184
  • Boston, MA
Да, предлагам да направим списък на животните и да обменяме звуци.  Mr. Green  Всеки ден по час и нещо сме в колата с малкото и трябва да се забавляваме... добре, че имам вече и сд-плейър и песнички, че преграквах от зайчето и чело коте.

# 185
Разгледах вашите снимки и сложих малко наши и вие да ни видите. hahaha
Всички сте много готини!  love001
Нуни,Бейлисчето си е страхотно питиенце,разбирам че и на теб ти допада. Hug

# 186
Добро утро!

Бюти, добре наканила се! Grinning
В Русе не можем да се засечем, поне тук у ФорОма Wink

# 187
Добро утро! Grinning

Бютиииич, добре завърнала се!!! Hug

Юлчето сякаш промениха датата с 10 дни по-рано!? Thinking

Филипка, пак страхотен аватар! Laughing

Меци, интересува ме най-вече всичко около адаптацията - плаче ли, търси ли те, за какъв период остана за цял ден, забелязваш ли признаци, че й е приятно, да е там, когато й говориш за яслата проявява ли някакво отношение..... За болестите е ясно, че са неизбежни.  Rolling Eyes
Бюти, кажи и ти за Давид и яслата, моля!

Наде,   bouquet за албума! И ние ще се отчетем!

# 188
юлче, на коя дата точно беше Денят? Grinning

24 ноември  Mr. Green Моето съкровище е тогава и помня аз  Mr. Green

Да, ама не  Laughing Сменихме го на 20-ти, че е много голямо бебето и да не ни изненада предварително  Mr. Green

# 189
Усетих аз, че има някаква промяна, за това попитах Simple Smile
юлче, скорпионите са трудни хорица Whistling

енви, мерси Grinning

# 190
Юлче,
това променя ли му зодията!? Thinking
В момента и аз си имам кахъри с баща-скорпион, та потвърждавам - сериозна зодия, сериозно нещо! Tired

# 191
Променя, да, до 21 или 22-ри ноември е скорпио.

# 192
Ами според мен не би трябвало да му промени зодията - аз ще си знам, че е стрелец, освен ако не реши да тръгне по-рано и тогава ще е ясно, че е скорпион. Но мисля, че то ще си покаже веднага какво е, скорпионите и стрелците са изключително различни хора. Мама е стрелец. Много е горда с това  Thinking А скорпион не познавам отблизо.

# 193
О, не е стрелец!
Баща ми е на 21.11. и си е скорпион отвсякъде! Confused

# 194
Имах предвид, че той ще се роди на тази дата, но не по негово желание. Не знам дали това не променя нещо  Laughing както и да е, ще видим, а и аз не вярвам толкова на зодии. Иво е много нетипичен овен например, прекалено лесно се съгласява за всичко.

Общи условия

Активация на акаунт