Сняг прехвърча, дъжд вали, а на АПРИЛче вкъщи му се не стои

• 10 256
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро, мили майчета  Hug
Бюти, радвам се, че си тук отново  Grinning
Молба към всички, напишете след снимките и на кой е детето, че има някои с повтарящи се имена, като Алекс например   newsm78
Приятен и топъл ден на всички.

# 196
  • София
Юлче, какво беше бебето? Ако е момиче, може и стрелец, но момче стрелец Stop Naughty!

Идеята за тема за поръчка ми дойде и на мен, но как ще я опазим от външни - незнам!

Мецанка, добре завърнала се! И аз от тази седмица съм работник, но за разлика от теб, там нямам нет! И съм на половин ден. Следобяд тези три седмици!

Срещтата е в неделя 10 ч. на Горски пътник 40/ или 41 беше.!

Може да остана без копютър, че нещо непрекъснато пищи! Дано го оправят бързо!

# 197
юлче, по термин верно ще си е стрелец, ама какво от това, важно е кога се е пръкнал.

# 198
Хайде и моите гарджета са в албума. Велина не е съвсем на 1,6 г., но по нови снимки нямам.

Бабълка, кога ще им пораснат косите на нашите бебани!? Confused

Все да питам - как мият зъбите децата!?
На Велина това й е фикс идея, обаче - грабва четката с първа цел изсмукване на пастата, после просто я стиска м/у зъбите си, без да търка и симулира плюене. Абсурдно е, да даде, да й покажа, как се прави. С мъка й изтръгвам четката след "миенето", след което - ревове, тръшкане. И всичко това преди сън - в повече ми идва. Tired
Та, споделете опит, моля!

Последна редакция: ср, 24 окт 2007, 09:24 от envia

# 199
Мъж е. Начи добре сме му избрали датата с доктора  Mr. Green

Ако пуснем отделна тема за поръчка, не може ли просто да игнорираме външните? Абе в крайна сметка пращаме Смин на Бермуда с остатъка от парите и това е. Да са разбрали, че е частна поръчка  Crossing Arms

# 200
  • Варна
Добро утро!
Юл4е, племенника ми е скорпионче на 17.11. Ми кривичко си е детето и инатесто, но не може да стъпи и на малкия пръст на моя дивак. Така, че май си до детето. Аз така пък не исках да е риби, той се погрижи да закъсненее 10 дена и твърдо се оовни (дали така се казва Simple Smile
Ники пак смени дневния режим. Става 9 сутринта, следобед спи след 4 и вечер ляга в 22.30. Нещо не ми се харесва, вярно че поспивам, ама вечер много късно бее..
Отивам да пийна едно кафенце Simple Smile

# 201
ЕЕЕ Краси, Стенли също ляга в 22.30, ама става в 7.30 най-късно, така че не се оплаквай  Naughty
За темата за поръчките, ми и да се намешат други просто няма да им поръчвате на тях и така, пък те нека си пишат там  Mr. Green

# 202
  • София
Краси, ако беше ти на скайпа, пак се включи, защото мъж ми те махна - била си мъж, щом си сладур! #2gunfire

И Мати си бие зъбите по същия начин и също обожава да го прави - може да изяде сумати паста на ден, ако му дадеш!

Ми кво да пуснем нема за поръчката - в напазар ли?

Компа май си остава - мъж ми не го взе, а утре заминава командиромка до понеделник!

# 203
  • 2 етажа над тавана
Здравейте.

Слагам кафенце за всички

Бюти, тъкмо си мислех вчера дали след появата на Мецанка няма ли и ти да се появиш и ето те на! Добре завърнала се!!! Hug

Джинджър, вчера май се отнесох и не ти честитих празника, така че - да сте още дълги години заедно и в сърцата ви да има винаги любов един към друг.  bouquet А Бейлис-а и аз го обичам, но просто Стария Джак го асоциирам с мъжо, та затова с него почерпих.

Ех, Енви, с тази коса все я взимат Маги за момче, даже се е случвало да е в розово цялата или с рокля и пак да я мислят за момче. Crossing Arms Даже една фризьорка ми каза да й острижа главата нула номер, че да й се сгъстяла, ама как да си подложа детето на това Naughty

# 204
Същата работа - фиба някаква съм позакрепила на главата й и пак я наричат "той"! #2gunfire
За остригването съм категорично против! Naughty

За зъбите - основната ми мисъл е, че от цялото мероприятие основната цел не се постига. Вярно е, че се създава навикът обаче. Thinking

# 205
добро утро момичета  Hug
Мирелка включи тоя скайп да си полафим де  Crossing Arms
и аз качих снимка  Peace

Последна редакция: ср, 24 окт 2007, 10:10 от Петето

# 206
  • София
Енви, мисля, че това е идеята на тоя етап! Гледам Матей, когато си мие зъбите по време, когато и аз, се опитва и той да търка!

Качих снимки и аз!

# 207
Темата ще пусна след малко.
АПРИЛКИ ПОРЪЧВАТ ПОДАРЪЦИ НА ДЯДО КОЛЕДА
ще упомена, че е за априлските мами и нямаме техническа възможност да включваме и други, да се организират сами!
Само къде, в отчетни, в клюкарник, къде да я прасна!?

# 208
  • София
Аги, в на пазар е най-коректно!

# 209
Добро утро!
envi,тя Дея-Мария има обички и е цялата в розово и с опашки и все някой ще се намери да и каже "той" или да ме пита "Момченце,нали"  Shocked

За миенето на зъбите-ми не мога да кажа ,че ги мие,защото аз като и ги мия стои със отворена устичка  Mr. Green ,а тя като си ги мие сама е оле мале,цялата е в паста за зъби.

Бабъл,супер кафе,чак ми се при пи Виенско кафе

Гледах снощи албумчето,направо ми е като в приказка миналото време  Rolling Eyes,колко бързо пораснаха тези деца,с повечето от вас сме още от началото заедно,от първият месец...

Искам да питам,вашите деца след като се разболеят и получат огромна доза гушкане,глезене и след като се оправят продължават ли със глезенето?
Днеска съм самичка аз,обличам се и отивам да пия кафе с приятелки,че отдавна не ми се е случвало.

Аги,не е ли по добре в "На пазар" Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт